2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180

çingene beşiği nasıl oluyor canım ? hamak beşik var bende ama sevmedi durmuyo içinde
Onun gibi aslında duvarı deldi eşim matkapla duvardan duvara yaptik bi farki var mi bilmiyorum fotograf atıyorum böyle duruyor icinde. Elinizde çarşafla sallayınca uyuyor mu bi deneyin amme süresini de açın çok etki etti bizde.

Eklentiler

• 1000137777.jpg
    1000137777.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 66
seninde ilk çocuk muydu? en çok zorlayan 1 hatta 2 sAat uğraşıp uyuttuğum bebemin yatağa koyunc uyanması :KK43:
Benim de ilk. Ben arka arkaya 2 ameliyat geçirdim. Bebeğe hep annem baktı. Sezaryen yaram iyileşmeden aniden safra kesesi ameliyatı oldum. Bebeğimi emziremedim sağarak veriyorum. Uykuları çok kısa sürekli başındayım hiç bir işimi yapamıyorum.

Görümcem bize oturmaya geldi çocuğu ile, çocuğu 5 yaşında, görümcem bebeğimi kucağına almıştı, oğlu bebeğimin kafasına emzirme yastığını attı, yastık hafif yastık değil ö aşırı sinir yaptım. Çocuk bebeğimi kıskandı sanırım, onunla yaşıt kızım var, bazen o da kıskanıyor kardeşini ama asla zarar vermiyor, bir kaç kere daha yeltendi zarar vermeye, bundan sonra annesi ile konuşmayı düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Onun gibi aslında duvarı deldi eşim matkapla duvardan duvara yaptik bi farki var mi bilmiyorum fotograf atıyorum böyle duruyor icinde. Elinizde çarşafla sallayınca uyuyor mu bi deneyin amme süresini de açın çok etki etti bizde.
açacağım mutlaka 🙏 evet hamak beşikte buna benziyor

Benim de ilk. Ben arka arkaya 2 ameliyat geçirdim. Bebeğe hep annem baktı. Sezaryen yaram iyileşmeden aniden safra kesesi ameliyatı oldum. Bebeğimi emziremedim sağarak veriyorum. Uykuları çok kısa sürekli başındayım hiç bir işimi yapamıyorum.
ben de sezaryen oldum sonra dikişleri kapattıkları bant alerji yaptı çok çektim ondan yanıyodu resmen, çok geçmiş olsun. ben akşam olunca korkuyorum içimi tedirginlik kaplıyor acaba uyutabilecek miyim diye

Görümcem bize oturmaya geldi çocuğu ile, çocuğu 5 yaşında, görümcem bebeğimi kucağına almıştı, oğlu bebeğimin kafasına emzirme yastığını attı, yastık hafif yastık değil ö aşırı sinir yaptım. Çocuk bebeğimi kıskandı sanırım, onunla yaşıt kızım var, bazen o da kıskanıyor kardeşini ama asla zarar vermiyor, bir kaç kere daha yeltendi zarar vermeye, bundan sonra annesi ile konuşmayı düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
bence açık acik konuşun evet gorumcenizin çocuğu da küçük ama anlicak yasta suan acik acik anlatin bence gorumcenize

sık sık geliyolarsa kesinlikle konuşmalısın çocuguna anlatsın güzel bi dille, yoksa artsrak devam eder bu zarar verme

kızlar uyku eğitimi almayı düşünü musunuz ? işe yarıyor mı sizce gerçekten. uyku sürelerini takip edin , kaç ıyku yaptıgını vs diyor hep sayfalarında. benim günü gününü tutmuyor ki hiç asla günler aynı değil.

kızlar uyku eğitimi almayı düşünü musunuz ? işe yarıyor mı sizce gerçekten. uyku sürelerini takip edin , kaç ıyku yaptıgını vs diyor hep sayfalarında. benim günü gününü tutmuyor ki hiç asla günler aynı değil.
Uyku eğitimini onermeyende var bi kaç bekleyin gaz sancıları bitince düzelir ins

Benim bebeğim 5 te uyandı, geri 6.45 gibi yatırdım 7.25 te uyandı, saat 09.00 da emzirmeye başladım, şu an emerek uyuyor, ne kadar uyuyacak merak ediyorum... Benim bebeğimin 20 gündür burnu akıyor, tam iyileşecek ablası okuldan başka bir virüs getiriyor... Burnu tıkalı olduğundan güzelce emip doyup uyuyamıyor.

Merhaba bence bundan yapmayı düşünüyorum çarşafla sallayınca uyuyor bebegim . Kucağımda uyuyor normalde sallıyorum zıplıyorum çok yoruldum artık. 3 aylik 30 dk uyuyor sadece . 1 saat uyutmakla uğraşıyorum. İnsallah banada fayda eder bebegim kolik . Hep ağlıyor. Ama ağlarken sallayınca çarşafla susmuyor .

gece boyunca uyusa da ıkınıyor gazdandır değil mi ? kıvranma hali var hep pış pış diye karnına hafifçe vuruyorum yoksa uyanıyor
Aynen benimkide gece boyu öyle ilk bebeğim daha kötüydü sürekli ağlıyordu. 2 defa niye agliyor bu diye gece yarısı acile götürürken uyuyakalmışti yolda. 4 Aydan sonra sonra azalmıştı baya gaz problemi. Geçecektir yakında insaallah

Merhaba bence bundan yapmayı düşünüyorum çarşafla sallayınca uyuyor bebegim . Kucağımda uyuyor normalde sallıyorum zıplıyorum çok yoruldum artık. 3 aylik 30 dk uyuyor sadece . 1 saat uyutmakla uğraşıyorum. İnsallah banada fayda eder bebegim kolik . Hep ağlıyor. Ama ağlarken sallayınca çarşafla susmuyor .
Benim İlk bebegim kolikti onda da bu salincak rahatlatmisti beni. Sadece çarşafla uyuyordu benimkide bunu yapınca rahat etmiştik. Ama ilk koyunca ağlıyor şimdiki bebeğim amme suresi açınca sakinleşip uyuyor çok şükür. Ağlarken dua açın deneyin bide YouTube da Fatih hoca var güzel okuyor

X