- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.361
Naptin canim gittin mi?Bugün Dr gidicem birşeyler ters gidiyor artık ağrılarm dayinlmaz oldu sürekli uyaniğim karın ağrısndan bana dua edin lütfen bebegim iyi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptin canim gittin mi?Bugün Dr gidicem birşeyler ters gidiyor artık ağrılarm dayinlmaz oldu sürekli uyaniğim karın ağrısndan bana dua edin lütfen bebegim iyi olsun
Benim de öyle yemesem midem bulaniyor yiyince fazla geliyor yine bulaniyorGünaydınnnn 9 haftalık hamileyim akşamları çok sıkıntılı geçiyo az da yesem inanılmaz rahatsız ediyo sanki dünyayı yemişim gibi bir gaz birikmesi sizde de var mı böyle şikayetler bu şişkinlik hissi ne zaman gidecek acaba :)
Benim gecen hafta dizimin üstü morardi birden hafif kaşımıştım ama morartacak kadar degil. Daha hassas oluyor herhalde tenimiz falan
Galiba canım normalde de tenim hassastırBenim gecen hafta dizimin üstü morardi birden hafif kaşımıştım ama morartacak kadar degil. Daha hassas oluyor herhalde tenimiz falan
Ay evet bende çok merak ediyorum 12. Hafta da birçok kişinin belli olmuş belki bizimde belli olur bir sonra ki randevu zaten benim 12. Hafta da ikili tarama testi için çağırdı. Sen ne zaman gittin en sonBende alıştım şükür suan bulantı kusmalarım bi oluyor bi olmuyor. Ilk iki hafta çok şiddetli oldu ama şuan daha rahatım, zaman geçmiyor sanki cinsiyetini merak ediyorum o günler gelir insallah hemencecik
Geldimmmm kızlar çok şükür iyiyim iş bebeğim kalp atışı duyana kadar yüreğim agzimdaydi çok şükür duyduk 9 haftalık olmuş 2 cnm maşallah gaz sancısı içinde birşey vermedi
Canım ben 9+2 deyim ara da giren kasık ağrılarından başka hiç bir belirtim olmadı bende tereddütlüydüm ama sanırım bünyeden bünyeye değişiyor içim rahat olsun çok dinlememek gerekiyor vücudumuzuŞimdi çıktım doktordan çok şükür çok sağlıklı dedi kalp atışını da duyduk geçen haftaya göre daha gümbür gümbür geldi. 1.2 cm olmuş. Nabzı da 140 çıktı. Çok rahatladım ağladım zaten ultrasonda Normalde çok sakinim mesleğim gereği de soğukkanlıyım ama bu bambaşka bişeymiş meme hassasiyeti şişlik 9 ay devam etmez bazılarının bikaç hafta sürer senin çok rahat bir gebelik sürecin var kendinle bu kadar konuşma dedi . Ama cidden sıfır belirti hamile değilim gibi oldu birden şişlik indi acı yok ağrı yok uyku hali yorgunluk da gitti. İnsan kötüyü düşünmeden edemezdi
Evet canım çok bilmek de iyi değil ya senaryo yazıyoruzÇook sevindim canımm cok takıyoruz valla kafaya hic normal degil ama elimizde de degil
napcaz acaba böyle biz her hafta alıştım 3 hafta deyince nasıl beklicem haftayı zor dolduruyorumCanım dün aynısi bana da oldu bir anda kusmalarim durunca ben bir panik oldum doktor da bir ultrasondan bakalım kanaman var mı diye sordu. Kanamam falan da yoktu ama yine de koştur koştur gittim hastaneye. Bebiş iyiymiş beni 3 hafta sonraya taramalara çağırdı sadece. Zor günleri geçti bebislerimizin inşallah bundan sonrasını sorunsuz geçiririz. Bende hep ağlıyordum kalp atışını duyunca bu defa tuttum kendimi ritimlerine de bakabildik
Öyle valla ders oldu bana inşallah yaşamam o duyguyu tekrarCanım ben 9+2 deyim ara da giren kasık ağrılarından başka hiç bir belirtim olmadı bende tereddütlüydüm ama sanırım bünyeden bünyeye değişiyor içim rahat olsun çok dinlememek gerekiyor vücudumuzu
Çok sağol canım senin adına da sevindim gaz sıkıntısı bende 4-5-6-7 haftalar aşırı vardı ultrasonda bile bulanıklık oluyordu. Tamamen normal dedi günde iki tane maden suyu içebilirsin hem minarel yönünden de zengin diye söyledi.EdaUl senin için de çok sevindim çok şükür
Valla benim de randevum 19 Aralık'ta simdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum bebiş daha belirgindi bu defa ultrasonda kafasını gördüm, kol ve bacaklarının olacağı yerdeki tomurcuklanmalari gösterdi doktor her şey yolunda. Haftası da son regl günüyle günü gününe tutunca bende de bir rahatlama oldu belki biraz daha büyüyüp hareketlerini hissedersek geçer bu panik hallerimiz. Karnimiz falan da yok ya gorunurde bir şey tek tutundugumuz şey belirtiler kusma, bulanti falan kaybolunca panik olmamız da normal bence. Allah saglicakla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı,dileyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsinnapcaz acaba böyle biz her hafta alıştım 3 hafta deyince nasıl beklicem haftayı zor dolduruyorum
Valla benim de randevum 19 Aralık'ta simdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum bebiş daha belirgindi bu defa ultrasonda kafasını gördüm, kol ve bacaklarının olacağı yerdeki tomurcuklanmalari gösterdi doktor her şey yolunda. Haftası da son regl günüyle günü gününe tutunca bende de bir rahatlama oldu belki biraz daha büyüyüp hareketlerini hissedersek geçer bu panik hallerimiz. Karnimiz falan da yok ya gorunurde bir şey tek tutundugumuz şey belirtiler kusma, bulanti falan kaybolunca panik olmamız da normal bence. Allah saglicakla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı,dileyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin
Çok sağol canım senin adına da sevindim gaz sıkıntısı bende 4-5-6-7 haftalar aşırı vardı ultrasonda bile bulanıklık oluyordu. Tamamen normal dedi günde iki tane maden suyu içebilirsin hem minarel yönünden de zengin diye söyledi.
Dün 8+4 deydim bende canım, sende görürsün bence ultrason da biraz kaliteli ise.Amin canımne güzel net görmüşsünüz ben de 8+0 oldum ama bebek uyumlu mudur görcez cuma gidicem ben de inş net görürüm büyümüşse
Limonlu tansiyonunu düşürebilir kendin sıktıysan. Hazır limonluysa onlar katkı maddeli direk sade olanını içmende fayda varMaden suyu limonlu içtim iki kez abooo resmen öldüm sade icsemi
Kan sulandırıcı kullanıyor musun canımBileğimde dün sabah birden morarma farkettim küçüktü bu sabh baktım iyice genişledi neden oldu acaba inş önemli bişey değildir dudağımda da yara çıktı