-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.701
Seninki biraz daha küçüktü sanki kuzum oyle hatirliyorum. Benim abla 7.5yasinda.. daha farkinda yani. Bir defasında dedim ki. Ece uyusun ki seninle ilgilenebileyim. O uyumayinca senin isteklerini yerine getiremiyorum. O gunden beri kardeşinin uykusu soz konusu olunca en az benim kadar hassas davraniyorBence okulda olduğu zaman daha kolay yaparsıniki bez getiriyor ama zararı daha çok çocuk tam uyuyor basket oynamaya başlıyor cimnastik saatim geldi diyip zıplamaya taklalar atmaya başlıyor djkddm
Ben pert zaten biri sürekli memede ayağıma alıyorum kızla etkinlik yapıyorum anakucağına koyunca boyama yapıyoruz falan
Benimki de öyle canım. Bazen de kusuyor. Ben biberonla besliyorum gece beslenmelerinde çok aç oluyor fazla içiyor fazlasını çıkarıyor bazen de çıkarmadan oggkkk diyor. Aynı şeyi benim memeye ve emzige de yapıyor.Kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarim bebişler de iyidir inşallah
Bebeğim 32 günlük oldu birkaç gündür bazen öğürür gibi oluyor normal mi acaba kusacak zannediyorum kusmuyor da. Kisa birkac saniye sürüyor geçiyor. Sizde de oldu mu böyle bi durum merak ettim
Anladim canım benimkinde de görüntü var ses yok öğürür gibi yapıyor geçiyor herhalde normaldirBenimki de öyle canım. Bazen de kusuyor. Ben biberonla besliyorum gece beslenmelerinde çok aç oluyor fazla içiyor fazlasını çıkarıyor bazen de çıkarmadan oggkkk diyor. Aynı şeyi benim memeye ve emzige de yapıyor.
Ben daha henüz tek bir yere gitmedim eşimle haftada bir yarım saat market turu yapıp geldik hep bebişi anneme bırakıpKızlar bebisi babasina bırakıp biraz hareketli bir yere gittim watsonstan mascara alıp döndüm. Herkes sokaklarda bebisten önceki hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti birazcık da hüzünlendim. Bebisle o kadar izole bir şekilde haşır neşir olmusum ki sanki hep hayatımdaymis gibiydi. Akşamları bebegim uyumak istiyor ve acayip huzursuz oluyor. Dün kayınvalidemlere gittik orada da huzursuzdu. Biraz büyüyene kadar boyle olacak sanırım.
Benzer şeyler aslında hissedilen. Bende öyle hiç durmazdim yerimde. Altımda araba usenmezdim de oraya buraya gidip duruyordum. Şimdi uzunca bir zamandır genelde evde, dışarıda ise limitli geçiyor zaman. Bir de hadi şuraya gidelim hop burdayiz çok yapardık eşimle. Şimdi evden bir çıkışımız var. Şunu aldık mı? Bunu unutmayalım şeklinde. Bir mascara, ruj surebilirsem ne mutlu. Oğlum da pusete koyar koymaz kakasını yapar geneldeBen daha henüz tek bir yere gitmedim eşimle haftada bir yarım saat market turu yapıp geldik hep bebişi anneme bırakıpAma dediğin hüznü anladim arada bana da geliyorlar haftada 3 4 gün dışarda olmaya alışık olan ben bir ayda full evde kaldım doğru dürüst kimseyi görmedim insan çok tuhaf oluyor ama bi yandan da sanki uzunca bi süredir bebiş varmış gibi hissediyorum ruh halim çok değişik valla ya
Yaa kiyamam.. gerci ben de ayni durumdayim seninle ama bir farkimiz var kuzum.. ben bu surecin cok ama cok gecici oldugunu bir kere tecrübe etmis olarak burada bulunuyorumKızlar bebisi babasina bırakıp biraz hareketli bir yere gittim watsonstan mascara alıp döndüm. Herkes sokaklarda bebisten önceki hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti birazcık da hüzünlendim. Bebisle o kadar izole bir şekilde haşır neşir olmusum ki sanki hep hayatımdaymis gibiydi. Akşamları bebegim uyumak istiyor ve acayip huzursuz oluyor. Dün kayınvalidemlere gittik orada da huzursuzdu. Biraz büyüyene kadar boyle olacak sanırım.
ben de aynı sebeplerden izliyorumBenim büyük kiz çizgi film falan izlediği icin tv acik ama bebek o tarafa bakmaya calisirsa hemen kafasını ceviriyorum. Sesini duymasinda bi sakinca yok bence. Gece açmıyorum ama deliksiz olmasa da uyuyor bebegim ondan. Büyüğü hic uyumazdi. Onda gecede actim ne yalan söyleyeyim. Yoksa uykusuzluktan deliriyordum. En azindan uykumu acip oyaliyordu beni. Telefona da bakıyorum valla. Odadaysa telefon zaten bakip bakmaman fark etmiyor radyasyon acisindan. Radyasyondan cocuklari korumak bu devirde cok zor ama baska odada bırakıyorum ben diyorsan bakma tabi. Malesef her seyin en iyisini yapmak istesek de hayatın gercekleri ve psikolojimiz var. Olduğu kadar diyorum bi yerde.
ben bi de bi kaç kez kendimi dalacakken yakaladım baktım başım düşüyor bi panik uyanıyorum kendimi suçluyorum ay ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye .Ben aciyorum kuzum..gece bazen uykusu kaciyor aglamiyor ama uyumuyor da.. oyle olunca alip salona geciyorum. Netflxten dizimi aciyorum. Uyuyana kadar 1 2 bölüm devirdigim oluyoröbür turlu kendime iskence etmis olurum. Uyku bastirip uyuyamadikca gerilirim kendimi biliyorum. O gerilimle de bebisin uyuyacagi varsa da uyuyamaz
mantıklıymış denicemBisilerle oyalansan ben evi topluyorum sut sagiyorum aynı zamanda, az önce saçımı duzlestirdim mesela ama yarısını, uyandı geri kalana Allah kerim
Valla bir tuhaf oldum açıkçası. Dışarı cikmasaydim farkında bile değildimYaa kiyamam.. gerci ben de ayni durumdayim seninle ama bir farkimiz var kuzum.. ben bu surecin cok ama cok gecici oldugunu bir kere tecrübe etmis olarak burada bulunuyorumbir video vardi instada belki denk gelmissindir. Lohusalik sureci icin her kadın aslinda bir önceki doneminde oldugu kadının yasini tutar. Lohusalik bir yas surecidir diyordu. Bir açıdan dogru bir tesbit. Hic bir sey eskisi gibi olmuyor bebekten sonra ama bu demek degil ki daha kötü oluyor. Giderek kolaylasacak yine özgürce cikacaksin disari hep sana bagimli olmayacak böyle
Oyalanmazsan uykun geliyor cidden. İki gün önce göğsüme pompayı taktim gözüm kapanmış resmenmantıklıymış denicem
Oyalanmazsan uykun geliyor cidden. İki gün önce göğsüme pompayı taktim gözüm kapanmış resmentam oturmamış bir cikardim gram süt yok bir de yanlış yeri emiklemis acıtmis pompa
Oyalanmazsan uykun geliyor cidden. İki gün önce göğsüme pompayı taktim gözüm kapanmış resmentam oturmamış bir cikardim gram süt yok bir de yanlış yeri emiklemis acıtmis pompa
Kuzum sen bebek uyurkenki zamandan mi bahsediyorsun? Bebek uyurken hic uyumuyor musun?ben bi de bi kaç kez kendimi dalacakken yakaladım baktım başım düşüyor bi panik uyanıyorum kendimi suçluyorum ay ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye .
Güzel pompa ben memnundum da içim geçmişbenim de bugün geliyo inşallah senin aldıgın pompadan aldm işe yarar inşallah
Ay bende onu soracaktımKuzum sen bebek uyurkenki zamandan mi bahsediyorsun? Bebek uyurken hic uyumuyor musun?
Kesinlikle katılıyorum hamilelikte farklıydı doğumda gelişimleride sağlık olsun büyüdüler bile yahuAy masallah kuzuya erken dogdu ama hizli koşuyorkardes bile olsalar her cocugun gelisimi kendine özgü iste kuzum