- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.341
Kuzum aslında konak henüz olmadı ama böyle başlamış gibiydi. Bende zeytinyagi sürdüm iki gün bugün tamamen geçmiş şükür ama cogalirsa öyle yaparım çünkü taranacak saçı da yokZeytinyağı sürüp şapka tak 1 saat bekle sonra yıka kuzum. Köpük şampuan da alırsan miss olur. Nisoştada çok olmuştu
Canım bıngıldak o benceKızlar bebeğimin kafasında tam tepede bi çöküklük oluşmuş. Kalp atımınu gördüm orda o zaman fark ettim. Bakınca aşırı çökük durmuyor saçtan dplayı ama elleyince yuvarlak bi çöküklük var. Bebek çok emen bi bebek fakat çok da altına yapan bi bebek. 2’dir aşırı sıvı kaka yaptı….. 40’ıkız yeni çıktı, su mu versem dedimbenzer bişi yaşayan duyan var mı?
Bıngıldaktan mı bahsediyorsun
Evet bıngıldak bence de ama çökük olması normal mi kızlarCanım bıngıldak o bence
Sıvı kaybı ile hafif çöküklük olur canım oda sıcaksa üzeri kalınsa terle de su kaybedebilirler Biraz su icirebilirsin benceEvet bıngıldak bence de ama çökük olması normal mi kızlarsanki çökük değildi böyle yeni çöktü gibime geliyor… kafasının tam tepesinde ortada yuvarlak içeri doğru çöküklük var.. susuzluk vs diyor nette. Ama emen de bebek fakat aşırı da çiş yapıyor
Kahverengi kısmı mi ağzına tamamen koymak ilk 21.gun geçerliO ilk 21 gün geçerli. 15 dakika 15 dakika demelerinin sebebi de meme başını uyarıp süt üretimini sağlamak.Bebeğin ön sütü alması yeterli gelmediği için son süte ulaşması lazım. O da bir memeyi boşaltıp diğerine geçmek demek.
İlk 1 ay emzirme eziyet ağrısı sancısı bebek tuttu tutmadı sonrası çorap söküğü merak etme
Kuzum çok mu sıcakta acaba bebis?Evet bıngıldak bence de ama çökük olması normal mi kızlarsanki çökük değildi böyle yeni çöktü gibime geliyor… kafasının tam tepesinde ortada yuvarlak içeri doğru çöküklük var.. susuzluk vs diyor nette. Ama emen de bebek fakat aşırı da çiş yapıyor
korkak oldum iyiceBastirmadiktan sonra bir sıkıntı olmaz. Ben parmak uçlarımla ovaliyorum güzel güzel
40 günlük bebeğe su verilmez . Tavsiye verirken konunun önemli olduğunu düşünelim bence .Sıvı kaybı ile hafif çöküklük olur canım oda sıcaksa üzeri kalınsa terle de su kaybedebilirler Biraz su icirebilirsin bence
bence o daima öyle olmalı ki en zoru o. en baştan onu becersek hiç yara olmazdıKahverengi kısmı mi ağzına tamamen koymak ilk 21.gun geçerli
16 temmuzda doğurdum. 6 gundur sadece emme sonrasi kalan sütü sagiyorum aktif olarak emziriyorum sütü gün içinde biriktirip buzluga atiyorum her sagimda 60cc-90cc civarinda aliyorum emme sonrasi toplam. Biberonla beslerken toplam 250-300 alıyordumSeninle aynı anda doğum yapmıştık hemen hemen senin kaç cc sağıyorsun 2 memeden
Hayır sağ meme15 dakika sol meme 15 dakika emzirme olayı. Süre tutmadan bi göğsü boşaltıp diğerine geçebiliyoruz ne kadar isterse o kadar emziriyoruz. Tabi ki yine sık sık emzirmeye devam en fazla 2 saat sonra uyandırıyoruz.Kahverengi kısmı mi ağzına tamamen koymak ilk 21.gun geçerli
Olabilit canım klima da çarpıyor gibime geliyor bazen öksürüyor ve hapşırıyor:) ondan kapatıp cam açmaya başladık:) isilik gibi zagen vücudu. Bçay kaşığı verdimSıvı kaybı ile hafif çöküklük olur canım oda sıcaksa üzeri kalınsa terle de su kaybedebilirler Biraz su icirebilirsin bence
Olabilir canımKuzum çok mu sıcakta acaba bebis?
Doktora da danıştım, çok sıcak olduğundan bir çah kaşığı verebilirsin dedi çok sağolun40 günlük bebeğe su verilmez . Tavsiye verirken konunun önemli olduğunu düşünelim bence .
Kuzum benimki de öyle. Emzik istemiyor. Emmek isterken memeyi veriyorum öğürüyor illa elini emecekOlabilit canım klima da çarpıyor gibime geliyor bazen öksürüyor ve hapşırıyor:) ondan kapatıp cam açmaya başladık:) isilik gibi zagen vücudu. Bçay kaşığı verdim
Olabilir canımbir de emerken iyice terliyor. Bu arada sizlerde el emme başladı mı:) tok hala el emiyor… memeyi emiyor direkt çiş oluyor… belki de cidden hızlı da sıvı kaybediyodur
Doktora da danıştım, çok sıcak olduğundan bir çah kaşığı verebilirsin dedi çok sağolun
Canım ben de denedim her yer çiş olduKuzum benimki de öyle. Emzik istemiyor. Emmek isterken memeyi veriyorum öğürüyor illa elini emecekçiş de aynı ben sık sık alt degisimi yapıyorum kakadan sonra poposunu yıkayıp bir süre poposunu açık bırakıyorum iyi geliyor.
Kuzum ben iki yüz havlusu ayarladım. Altına da alt açma açıyorum. Altını sadece örtüyorum kendi suratına da çiş yapma ihtimali var çünküCanım ben de denedim her yer çiş oldubirden çiş yaptı bebeler….. ilk çocuklarla hayatı yeniden keşfediypruz sanki
Ayy bir tm su emzirme isini beceremedim yani annelikde en buyuk kabusum oldubence o daima öyle olmalı ki en zoru o. en baştan onu becersek hiç yara olmazdızaten tam kahverengiyi almayınca da hava giriyomuş gaz oluşuyormuş
Çok teşekkür ederimHayır sağ meme15 dakika sol meme 15 dakika emzirme olayı. Süre tutmadan bi göğsü boşaltıp diğerine geçebiliyoruz ne kadar isterse o kadar emziriyoruz. Tabi ki yine sık sık emzirmeye devam en fazla 2 saat sonra uyandırıyoruz.
Anlamdmçşşinşallah sadece gazdır sonucunun yakadın kendi isfeyende paylaş canımın
Benim 3.çocuğum, diğer ikisini emzirdim, 3.numarayı da emziriyorum, en zorlandığım 3 numara oldu, her bebeğinki farklı, inşallah ileride bebeğiniz olursa onda zorlanmazsınız,Ayy bir tm su emzirme isini beceremedim yani annelikde en buyuk kabusum oldu
İnşallahBenim 3.çocuğum, diğer ikisini emzirdim, 3.numarayı da emziriyorum, en zorlandığım 3 numara oldu, her bebeğinki farklı, inşallah ileride bebeğiniz olursa onda zorlanmazsınız,