- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.821
Şimdi yine çıktık hava iyice sıcak olmadan. Uyudu beyfendi pusete koyar koymazYaa evet kuzum zahmeti cok oluyor ama daldiysa da guzel uyuyor. Bir de benim 2.bebek ya simdi. Pratige baglamisim galiba. Yoksa ilk kizimda her sey olaydi. Cok stres oluyordum disarida
Ay seninki benim buyuk kizim gibi oto koltugu görünce uyuyanlardan. Ama bu 2. Si benim nefret ediyor oto koltugundan sicakliyor mu anlamadim nasil aglama sasarsin. Ayni sekilde arabasinda da agliyor. :/Kuzum 3 saatlik yoldu ama arabayi seviyor benimki. Uyuyor hemen. Biraz da ondan cesaret ettim. Ama tatil derken oteldi zaten. Ev ortami gibiydi. Yeme icme hazir rahat ettim ben. Diger türlü evde surekli ne yicem ben diyen bir cocukla daha zor benim icin. Buyuk kizim babasiyla havuza girdi eglendi. Ben de bebise baktim. Bir de bir kac aile gittik. Bebis bile yuk olmadi. Biraz seveyim diyenlerin kucaginda gezdiben de rahat ettim valla
Doğru diyorsun valla oglumun gelişimi çok şükür iyi hep sütümü verdim ama biberonla işte napalim. Silikon uçla ben bir kere emzirirken oğlan kanattı meme ucunu. O bile fayda etmedi bizeben bunu süt üretimi artsın diye deniyim dedim canım , bebiş zayıf biraz. sütüm de az sağıyorum koca makineyle 10 cc çıkmadı düşün yani. beslensin de ben takmıyorum biberonmuş falan. zaten annenin hayatını kolaylaştırcak ne varsa zararlı diyolar . dün gece silikon uç hayatımı kurtardı mesela acı çekmeden emzirdim. tabii tek göğüs için :) silikon uca da şaf eden çokmuş yani onu gördüm az araştrdm saçma bence ya
Evet dışarıyı seviyor bebekler uyku acisindan acik hava da iyi bence canim. Ayy Allah ikizleri olanlara yardim etsin. Isin en basinda her ay hamilelik oldu olmadi o denedigimiz donemlerde ikiz ucuz her seye raziydim. Simdi diyorum Allah biliyormus da vermemisŞimdi yine çıktık hava iyice sıcak olmadan. Uyudu beyfendi pusete koyar koymazama evden bir çıkışımız var gör. Sonra otoparkta ikizleri olan bi çifti gördük eşimle göz göze geldik Allah yardımcılari olsun dedik
Benim de buyuk kizim hic sevmezdi canim. Bu ufaklik seviyor Allahtan ama hep gideceksin yani..kirmizi isik falan denk gelirse mizirdaniyor hemen. Bebek arabasini sevmiyor ama. Gecen instagramda bir video vardi bebeklerinizi arabaya koyun yürüyüşe cikin. Baktiklari manzara oda tavanindan gökyüzüne dönsün diye. Dedim iyi guzel soyluyorsun da yatmiyor ki bebe yuruyelimAy seninki benim buyuk kizim gibi oto koltugu görünce uyuyanlardan. Ama bu 2. Si benim nefret ediyor oto koltugundan sicakliyor mu anlamadim nasil aglama sasarsin. Ayni sekilde arabasinda da agliyor. :/
Kesinlikle dogru bir tespit annenin hayatını kolaylastiran her seye zararli demeleriben bunu süt üretimi artsın diye deniyim dedim canım , bebiş zayıf biraz. sütüm de az sağıyorum koca makineyle 10 cc çıkmadı düşün yani. beslensin de ben takmıyorum biberonmuş falan. zaten annenin hayatını kolaylaştırcak ne varsa zararlı diyolar . dün gece silikon uç hayatımı kurtardı mesela acı çekmeden emzirdim. tabii tek göğüs için :) silikon uca da şaf eden çokmuş yani onu gördüm az araştrdm saçma bence ya
Bizimki de öyle eller kollar hep hareketliValla ceke ceke cikariyor kuzum. Ama gorsen sirtustu yatirdigimda o el kol bacaklar hic durmuyor zaten
Bende iki gündür tummy time yapıyorum ama sevmedi bebeğim. Daha çok mu erken acaba?Kizlsr bn bu eğitici kartları almışım başta ilgisini cekmedi son iki gün öle bakiyo ole hareket ediyo dikkatini veriyor
Benimki de sevmiyorBende iki gündür tummy time yapıyorum ama sevmedi bebeğim. Daha çok mu erken acaba?
Benim de ucu yara değil yara geçti ama kahverengi yeri bazen kızarıyor ve emzirirken hala hassasiyet var acıyor ne zaman nnasiil geçecek bilmiyorumkızlr merhaba:) bebeğim 33 günlük aslında kavramayı öğrendi ama mastit olup duruyorumz şimdi açıldı göğsüm fakat meme ycum ve etrafı kırmızı oldu ve her emzirmede çok acıyor. Acaba neden olbilir benzer bişi yaşayn var mı? Normal yara değil, ilk haftalar olmuştu. Tamamen kızarıklık bu
Doktorunla görüştün mü muayeneye kontrole gittin mi.Normal doğum yapan kızlar, ben doğumdan sonra idrar kaçırma problemi yaşıyorum 3 4 kez oldu. Sanki kaslarımı hiç kullanamıyorum. Geçici bişey midir bilen var mı
Mantar olabilir canım hava almasını sağla gece sutyen kullanmakızlr merhaba:) bebeğim 33 günlük aslında kavramayı öğrendi ama mastit olup duruyorumz şimdi açıldı göğsüm fakat meme ycum ve etrafı kırmızı oldu ve her emzirmede çok acıyor. Acaba neden olbilir benzer bişi yaşayn var mı? Normal yara değil, ilk haftalar olmuştu. Tamamen kızarıklık bu
Bende idrar olmadı da ilk 1 hafta büyük tuvalettimi tutamıyorum. İdrar kaçırma normal doğumda oluyor diye biliyorumNormal doğum yapan kızlar, ben doğumdan sonra idrar kaçırma problemi yaşıyorum 3 4 kez oldu. Sanki kaslarımı hiç kullanamıyorum. Geçici bişey midir bilen var mı
Ben göğsüme yatırıyorum o zaman da konuşuyorum hep kafasını kaldırıp bana bakmaya çalışıyor uykusu gelene kadarBenimki de sevmiyorama yapmak gerekiyormuş… dr kafasını kldırması için önemli dedi, tembelleşmiş çünkü:)
çok teşekkür ederim bakıcam hemenBen bunu kullanıyorum çok memnun kaldım 1 kere sürmeyle acıyı direk alıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3461071
sağma makinası 1 hafta bende dediğin gibi yapıcam canım inşallah iyileşirCmm aynen verme bende oyle yaptim birini sagdim birini aciya aciya emzirdim. Sag iyileşince sola geç. En hizli çözüm. Bana doktor garmastan verdi birde ama ise yaramadı açıkçasi.
bebişin iyiymiş maşallahDoğru diyorsun valla oglumun gelişimi çok şükür iyi hep sütümü verdim ama biberonla işte napalim. Silikon uçla ben bir kere emzirirken oğlan kanattı meme ucunu. O bile fayda etmedi bize
denilenlere takmayıp arada silikon ucu kullansam belki şimdi bu kadar ağrı acı olmazdı işteKesinlikle dogru bir tespit annenin hayatını kolaylastiran her seye zararli demeleriemzik yürütec ayakta sallanma biberon. Isin kotusu insan da etkileniyor. Ama takmamk lazim valla. Kulak tikayip ne gerekiyorsa onu yapmak lazim. Bebek her turlu büyüyor da annenin ruh sagliginin korunmasi da onemli bence