- 8 Mart 2019
- 2.421
- 3.143
- 37
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.781
Gümüş kapak canim. BIrini sag birini emzir yaralar iyilessinkızlar göğüs ucu ağrısı omzuma vuruyor acıdan bi anda ter basıyı beni ya , acı yanma da cabas emzirmezlen bile . lansinoh da bana fayda etmedi nasıl iyileştiririm bilmiyorum , tavsiyeniz var mı ?
Ahahaha denemek lazimO zaman en güzeli kemer kundak. Onu da açarsa bu bebekler bordo bereli dicem artık
Aslinda daha rahat uyuyor disarida.. arabanin sallantisinda.. yani bebek ne kadar kucukse o kadar kolay geliyor bana cikmak. Ama insanlarin cok dikkatini cekiyor iste.. tatile gittik. Otelde sormayan kalmadi ne kadarlik diyeOhhh vllha csnm en güzeli, biz ikindi hep
Gececek bu gunlerde canimcimKaka işte kuzum. Benim oğlan da öyle huzursuzluğu gazdan değil. Bu sabah gözümü pıt pitlariyla açtımbabası masajla çıkardı hepsini ama iş kaka yapmaya gelince zorlanıyor ve bizimki de akşam saatlerinde zorlanıyor sabah gayet yaptı kakasını
Ben yüzüstü yatirmakta buldum careyi canim. Sicrayamiyor daha uzun uyuyor. Bir de gazi daha rahat cikariyor o pozisyondaBizimki de ellerini yukarıdan çıkarıyor çok uğraşırsa. Artık kundaksiz uyutamiyorum kundak yapmazsam kendini uyandırıp hemen agliyor
Ayy aynisini aldim olamazzzzKuzucum benimkinin icinden cikardigi kundak bu bak
Kaç haftalikti bebek canım senin. Biz dün yani 24. Günde çıkardık ilk kez site bahçesine yürüyüşe. Öncesinde cesaret edemedik sevmek isterler bebeği filan diyeAslinda daha rahat uyuyor disarida.. arabanin sallantisinda.. yani bebek ne kadar kucukse o kadar kolay geliyor bana cikmak. Ama insanlarin cok dikkatini cekiyor iste.. tatile gittik. Otelde sormayan kalmadi ne kadarlik diyeinsan kendini bi degisik hissediyor oyle olunca. Çıkarılmamasi gereken bebegi cikardim mi acaba oluyorum
Belki seninki durur canim.Ayy aynisini aldim olamazzzz
Evet ya tatile degil ama gitim avm gitim park çarşı direk ayy küçük daha ya birde parktaki bna aciyarak yaaa dediAslinda daha rahat uyuyor disarida.. arabanin sallantisinda.. yani bebek ne kadar kucukse o kadar kolay geliyor bana cikmak. Ama insanlarin cok dikkatini cekiyor iste.. tatile gittik. Otelde sormayan kalmadi ne kadarlik diyeinsan kendini bi degisik hissediyor oyle olunca. Çıkarılmamasi gereken bebegi cikardim mi acaba oluyorum
Bn cikarkn evden biraz uzaklaştım çünkü etrafımdakilrr direk dibine gliyo ikinci cikartimda kadin bir anda kucağımda öptü ne dicegimi bilemdmKaç haftalikti bebek canım senin. Biz dün yani 24. Günde çıkardık ilk kez site bahçesine yürüyüşe. Öncesinde cesaret edemedik sevmek isterler bebeği filan diye
Uykuda çokmu uyanıyor bn hiç şuan onu aramıyorum gece rahat çok şükür ama gündüz lazm olur galibaKuzucum benimkinin icinden cikardigi kundak bu bak
gümüş kapak bi parçam oldu resmen sürekli takıyorum ama iyileşme olmadı kuruluğunu aldı sadece . eczaneden sağma mak kiraladım bi süre sağ göğsü vermicem bebeğe çünkü resmen içim çekiliyor scıdan çok garipmiş yaGümüş kapak canim. BIrini sag birini emzir yaralar iyilessin
o sıçramalardan benim bebiş de çok yapmaya başladı ya derin uykusundan bile uyanıyoBen yüzüstü yatirmakta buldum careyi canim. Sicrayamiyor daha uzun uyuyor. Bir de gazi daha rahat cikariyor o pozisyonda
İyi yaptın kuzum bizde de bebek sürekli acıkıyor, acıkmasa bezi değişmesi gerekiyor valla dün çıktık bizde ama inan yoruldum geldim.Aslinda daha rahat uyuyor disarida.. arabanin sallantisinda.. yani bebek ne kadar kucukse o kadar kolay geliyor bana cikmak. Ama insanlarin cok dikkatini cekiyor iste.. tatile gittik. Otelde sormayan kalmadi ne kadarlik diyeinsan kendini bi degisik hissediyor oyle olunca. Çıkarılmamasi gereken bebegi cikardim mi acaba oluyorum
Ben ilk 10 günlükken çıkardımKaç haftalikti bebek canım senin. Biz dün yani 24. Günde çıkardık ilk kez site bahçesine yürüyüşe. Öncesinde cesaret edemedik sevmek isterler bebeği filan diye
Kız ne o öyle kizsaydin kadına. Kayinpederime 40 i çıkmadan opmeyin dedim geçen geldiğinde öptü bişi demedim diye suyunu çıkardı suratımı astim eşime dedim babanın bir baştan aşağı yalamadigi kaldı bebeği ne konuştuk biz diye. Aradı annesini söyledi çok opmeyin diye. Ben zaten kimse yaklaşsin istemiyorum bebeğime.Bn cikarkn evden biraz uzaklaştım çünkü etrafımdakilrr direk dibine gliyo ikinci cikartimda kadin bir anda kucağımda öptü ne dicegimi bilemdm
Biz siringa ile çok uğraştık canım memeyi alsın diye olmadı malesef inşallah seninki tutar. İlk zamanlar 30cc anca içiyordu çünkü eşim bayağı iyi öğrenmişti şırınga işini o veriyordu sonra içtiği süt miktarı artınca mecburen biberon verdikV vera_61 canım tavsiyen üzerine gittim medikallere eczaneye yönlendşrdi aldım sağolasın
kiraladığım sağma makinesine bakar mısınızben ufak tefek mağazadakiler gibi bekliyodum devasa ağır bi şey . emzirme danışmanj ilk 3 ay bunun olması gerekiyor dedi, 3 saatte bir sağılacakmış ve biberon değil şırıng ya da kaşık biberon dedi . ben biberonla verdim zaten çok çıkmıyo süt. belki faydası olur paylaşayım dedim
Ben bunu kullanıyorum çok memnun kaldım 1 kere sürmeyle acıyı direk alıyor. Tavsiye ederimkızlar göğüs ucu ağrısı omzuma vuruyor acıdan bi anda ter basıyı beni ya , acı yanma da cabas emzirmezlen bile . lansinoh da bana fayda etmedi nasıl iyileştiririm bilmiyorum , tavsiyeniz var mı ?