2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi bebişin kilosu aynı çıktı 3200 gr 10 gün önce de aynı çıkmıştı doktorum olabilir dedi bisey demedi ama umarım normaldir. Açılmama bakti açılma yok. Cuma günü sezaryen için anlaştık sabah aç karnına gel dedi ama ben o telaşla sormayı unuttum. Anestezi işlemleri cuma sabah gittiğimde hemen hallolur mu tahlil falan vs. yoksa bir gün önceden gitmem mi gerekir
Canım bende yarına gidicem allahın izniyle galiba benim kız da kilo almamış olabilir
Suni denemeden direk sezeryan mı yapacaklar bebek aşağı inmiş mi onunla ilgili birşey dediler mi
Sağlıkla kucağına al inşalllah

Normalde 15 dakika bi meme 15 dakika bi meme şeklinde ilerliyoruz ya demek ki senin ön sütün fazla canım önden biraz sağım yapsan sonra emzirsen yağlı kısımla kilo alır bence. Ya da bir memeyi sürekli emzir boşaltsın diğerine geçersin. Birde ben hiç 2 saati beklemedim. Sık sık az az emdi yarın kontrol var inşallah kilo alıp gelişim göstermiştir 🥹
Cnm ben 3 saatte bir emziriyorum 1 saat emziriyorum. Doktor bugun fazla sagdigin sutu kasik biberonla ver dedi sut var mamaya gerek yok ama kac cc ictigini gorerek vermek onemli dedi. P.tesiye kdr kilo alimi olmazsa eger mama ekstra ilave ederiz ama sut varken gerek yok dedi :) insallah seninki de guzel kilo almistir cnm

2 saati bende beklemedim. Devamlı bi meme bi mama asıldım. Anne sütü sarılıgı deniyor uzayan sarılığa üstümüzden geçen birşey yani. Bi de bizde kan uyusmazlıgı var o da uzatıyor. Mama vermiyorssn ver bence en azından sarılık geçene kadar
Cnm ben mama veririm de doktor sagdigim sutleri iciremedigimi soyleyince once onlari icir dedi. Bardakla icirmeyi gosterdiler bugun oyle verdim bakalim. İnşallah bir cozum olur

Valla doğum sonrası daha zormuş. Karnimizdayken karnı tok, altı temiz, gaz sorunu yokmuş 😅 ama o kadar tatlı ki bakmak bile ağrı kesici etkisi yaratıyor 🙂
Ay tabiki de oyle hamilelik logusaliga gore ne ki.. ben varya bugun uykusuzluktan doktorun odasindan bir tek bebegi alarak cikmisim. Bebegin cantasi benim canta ve oto koltugunu birakmisim. Arkamda doktor hanim kosturdu asansore binmistim. Ay siz cidden cok uykusuzsunuz bunlari biraktiniz dedi. Neyseki bebegi aldim 😅

Arkadaslar herkes iyidir umarim. Biz sarilik olmuşuz degeri 14 küsür cikti. Simdilik foto terapi onermedi. Kilo kaybimiz ust sinirda 5 gunluk suan ve 330 gr kaybetti. Anlamadigim birsey var sutum fazla stokta yapiyorum. Emdigini de kusuyor kustugu fazla olan kısımmış eee o zaman kilo niye almiyor bunu bir turlu anlayamadim doktorada sordum uykusuzluktan verdigi cvplari ben mi anlamadim sasirdim kaldim
Biçimde öle
Ay tabiki de oyle hamilelik logusaliga gore ne ki.. ben varya bugun uykusuzluktan doktorun odasindan bir tek bebegi alarak cikmisim. Bebegin cantasi benim canta ve oto koltugunu birakmisim. Arkamda doktor hanim kosturdu asansore binmistim. Ay siz cidden cok uykusuzsunuz bunlari biraktiniz dedi. Neyseki bebegi aldim 😅
Kizlar bugün 4 kez biraya girdim yorum yapcktm birşey soracaktım o kadar uykusuz ve yorucu bir gün geçirdim ki her seferinde unutm ne soracağımi 😂😂😂geri gldi gaz sorunumuz huyduzlugumuz 🤦 kızlar siz bu karın üstü aktiviteleri yapyormysunz bn başladım artk 😂

Ben eridim ya resmen nasıl oldu hiç anlamadım. Karnım eski halinde bir yandan iyi gibi ama bir yandan kötü çok hızlı kilo kaybim oldu zaten çok kilo almadım hamileyken. 8.5 kg almıştım. Sadece bir tık yumuşak karnım eskiden kasliydi
İlk dogumda ben de direk eski halimden bile daha az kiloya dusmustum. Bir de sut alerjisi olunca uflesen ucacak duruma gelmistim. Bunda biraz yas da var. Süreç uzuyor☺️

Canım bende yarına gidicem allahın izniyle galiba benim kız da kilo almamış olabilir
Suni denemeden direk sezeryan mı yapacaklar bebek aşağı inmiş mi onunla ilgili birşey dediler mi
Sağlıkla kucağına al inşalllah
Güzel haberlerle gel canım sen de inşallah 🤲
Suniye doktorum sıcak bakmıyor canım daha doğrusu garanti vermiyor sonrasında yine sezaryene dönersin dedi. Bebek aşağı da inmemiş açılmam da yok. Amiin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲

Cnm ben 3 saatte bir emziriyorum 1 saat emziriyorum. Doktor bugun fazla sagdigin sutu kasik biberonla ver dedi sut var mamaya gerek yok ama kac cc ictigini gorerek vermek onemli dedi. P.tesiye kdr kilo alimi olmazsa eger mama ekstra ilave ederiz ama sut varken gerek yok dedi :) insallah seninki de guzel kilo almistir cnm
Canım 3 saat fazla değil mi sarılıkta var diyorsun doktor mu öyle söyledi ?

Güzel haberlerle gel canım sen de inşallah 🤲
Suniye doktorum sıcak bakmıyor canım daha doğrusu garanti vermiyor sonrasında yine sezaryene dönersin dedi. Bebek aşağı da inmemiş açılmam da yok. Amiin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲
Allah işini rast getirsin inşallah canım
Amin hepimiz 🤲🏻❣️

Bir dizi vardı the letdown diye sen öyle deyince oradaki kadın geldi gözümün önüne 😅 o bebeği de unutuyordu

Merhabalar arkadaşlar sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum doğumumum 5 günü 70 ml süt çıktı. Sizlerin sütü nasil artırmak için neler yapıyorsunuz

X