2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ben ilk kan testini sağlık ocağında yaptım 48.02 çıktı gebelik kaydı açıldı 4 tüp kan ve idrar tahlili de sağlık ocağındaki doktorum yaptırdı hepsi yaptiriyomu bilmiyorum ben tüp bebekle hamile kaldim

Tamam canım acildeki doktor hiçbir şey demedi bana hatta hamile olmayabilirsin falan dedi. Çarşamba günü gidcem sağlık Ocağına

Ben boş gebelikte yaşadım. Kesinlikle tavsiyem şu yönde 8. Haftayı devirip radyolojiden yada perinatalogtan detaylı ultrasona girmeden kürtaj olma. Doktorumun birebir yaşadığı bi olay olmuş çünkü. O kadar kanamam vardı iğneler vuruluyordum ona rağmen hemen kürtaj demedi beklicez 8. Haftaya kadar dedi kese düzgündü ve büyüyordu. Ama şunu söyleyebilirim boş gebelik olması kayıp yaşamaktan iyi acı yarıştırmıyorum kesinlikle ama ikisinide yaşamış biri olarak boş gebeliği tercih ederim inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Çok teşekkür ederim, o konuda haklısınız kayıptan iyidir tabi ki bekleyeceğim zaten direkt riske atamam. Doktorum da dedi belki geç döllenmeden dolayı geç gelişme olabilir bekleyeceğiz dedi. Peki bir şey soracağım boş gebelikte belirti yaşanıyor mu? Göğüs hassasiyeti mide bulantısı vs. Mide bulantım hiç yoktu normalde ama dün geceden beri hafif bi bulantı durumu var sürekli olarak muhtemelen dünden beri yaşadığım stresten ama insan acaba da diyor bir ümit işte

Göğüs hassasiyeti vardı mide bulantım yoktu belirti olarak.
ama aşırı kanamam vardı iğne vuruluyordum çamurlaşıyodu sonra yine kırmızı kan. Hissini çok iyi anlıyorum insan inşallah vardır diye dua ediyor ama sağlıksızsa varsın böylesi olsun

Canım benide listeye ekler misin yaş 24 son adet tarihi 18.10.2023 kese 4+4 doğumda 24temmuz

Ya bilmiyorum var gibi hissediyorum bi damla bile kanamam lekelenmem olmadı şimdiye kadar. Bu kadar zaman sonra çoktan atardı vücut gibi geliyor. Neyse beklemekten başka çare yok tabi, dediğiniz gibi ben de hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum. Sağlıklı olsun da geç olsun ☺

Kandaki 63 değer zaten olumlu. Tekrar kan vermeye gittiğinizde kan değerindeki artış da duzenliyse yolunda demek bence. Ben ilk gebeliğimde adetim gecikmeden öğrendim, bu gebeliğimde 2 gün geçince. 5 in üzeriyse ve artış güzelse dert etmeyin.

Sağlık ocağını bilgilendirirseniz kilo tansiyon takibi, hamilelik ve doğumla ilgili bilgiler, tetanoz asisinin zamani gibi kontrolleri de yapılıyor. Hemsirenin ilgisine göre değişiyor memnuniyetlik durumu ama zorunlu olarak takip etmeleri gerekiyor. Bizim hemşiremiz çok iyidir mesela. Bu uygulamadan memnun kalma sebebim bilhassa onun ilgisidir.

Acil doktoru kadın doğum dr nun işine karışmak istememiş sanırım. Ben 37 değerle doktoruma hamileyim diye haber verdim
Yaa içimi çok rahatlattın canım çarşamba günü sağlık ocağına gidip artışa bakcam inşallah olması gerektiği gibidir benim eşim asker şuan hakkarinin dağ başı bi ilçesindeyiz o yüzden de aslında bu kadar endişeliyim hastanesi falan hiç iyi değil. Ben evde e nabızdan gördüm ilk 63ü eşime çaktırmadım ama çok sevindim doktorun odasına girdim bi hevesle doktor yüzüme bile bakmadı bişey diyemem kadın doğuma git dedi, hevesim kursağımda kaldı. Allahtan burdaki hanımlar var sizlerle konusunca rahatladımİnşallah sağlık ocağındaki hemşire iyi olur bakalım

Aminnnn inşallah

Benimkinde hamileliğe ait hiç bir belirtim yoktu zaten şüpelenmiştim ve çevremdeki insanlarda aynı şekilde ne yorgunluk ne mide bulant8sı bide benim akıntım hiç yoktu normalde aşırı oluyordu hiç yoktu hamilelik belirtileri akıntı aslında birşeylerin ters gittiğini anlamıs ve doktora gittiğimde boş gebelik ti 10 haftaya kadar beklendi doktor dediki bebek oluşabilir çünkü yolk kesesi falan varmiş belki oluşur diye beklediler ama olmadı Allah inşalla isteyen herkese nasip eder içinde benim inşallah bu seferki sağlıcakla gelir

Umarım sağlıkla kucağına alırsın, bakalım ben de bekleyeceğim kısmet artık

Günaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Günaydın canım sabahları mide bulantıyla uyanmıyorum ama geceleri mide bulantısından zor uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum rahatsız hissediyorum kesintisiz uykum yok maalesef

Umarım iyi doktorlara, hemşirelere denk gelirsin. Sağlık ocağına hamilelikten sonra o kadar sık uğruyoruz ki, çocuğun aşıları, takibi vs. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…