- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.101
Çok sağol canımKırmızı olmadığı sürece endişelenme ama dinlenmeye uzanmaya çalış canim
5 üstü hamilesin demek canım hayırlı olsunKızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Ayy inşallah canımm5 üstü hamilesin demek canım hayırlı olsun
Amin inşallah gerçekten güzel yorumuların için sağol Allah isteyen herkese versin içinde benimdeIste onu yapma kendine sağlıklı ve düzenli beslenmen lazim kilo alirsin almazsin o önemli degil sen güzel beslen yeter ki insallah rabbim saglikli hayırlı evlat nasip etsin
Çok yeni olduğu için oyle söylemiştir çok takılma canım hamilesin. Bende 89.6 beta ile öğrenmiştim regle 2 gün kalasiya. Sağlıcakla tutunsun ve büyüsün hiç kafana takmaKızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Ayy çok sağol canım içim rahatladı çokkÇok yeni olduğu için oyle söylemiştir çok takılma canım hamilesin. Bende 89.6 beta ile öğrenmiştim regle 2 gün kalasiya. Sağlıcakla tutunsun ve büyüsün hiç kafana takma
Ben ilk gebeliğimi 0.74 ile öğrendimÇok yeni olduğu için oyle söylemiştir çok takılma canım hamilesin. Bende 89.6 beta ile öğrenmiştim regle 2 gün kalasiya. Sağlıcakla tutunsun ve büyüsün hiç kafana takma
Önemli olan düzenli artış, iki güne bir kan verirsin 2 bin lere gelince de kese görmeye gidersin canım. Doktor kesenin yerine falan bakar. İyi düşünelim iyi olsun inşallahAyy çok sağol canım içim rahatladı çokk3-4 gün var reglime galiba çarşamba günü bidaha gidip bakcam sağlık Ocağında
5 in altına negatif diyorlar valla iyi anlamışsın canim hamile olduğunuBen ilk gebeliğimi 0.74 ile öğrendim
Evet yaa benim bugunki doktor nerdeyse hamile değilsin dicekti 63e aşırı olumsuz konustu. 0.74 olsa heralde odadan çıkarırdı beni5 in altına negatif diyorlar valla iyi anlamışsın canim hamile olduğunu
Canım tedavi sürecinde çatlama ignesinfen bir hafta sonra dayanamayıp kan vermiştim sonra arttı 17. Haftada gitti bebegim5 in altına negatif diyorlar valla iyi anlamışsın canim hamile olduğunu
Çok çok üzüldüm canım benimCanım tedavi sürecinde çatlama ignesinfen bir hafta sonra dayanamayıp kan vermiştim sonra arttı 17. Haftada gitti bebegim
Bu grupta çok fazlayız olsun önümüze bakalım bu bebislerimiz sağlıkla geleceklerÇok çok üzüldüm canım benim
Aa ben doğdu sandım canım bilmiyordumCanım tedavi sürecinde çatlama ignesinfen bir hafta sonra dayanamayıp kan vermiştim sonra arttı 17. Haftada gitti bebegim
Şuan hamiş misin canımBu grupta çok fazlayız olsun önümüze bakalım bu bebislerimiz sağlıkla gelecekler
Evet kızım 8 yaşında ikinciye hamileyimŞuan hamiş misin canım
Sağlıkla gelsin bebişEvet kızım 8 yaşında ikinciye hamileyim
Amin insallahSağlıkla gelsin bebiş
Tam emin olunması için reglin geçikmesi mi gerekiyor? Benim de reglime 3-4 gün var 63 çıktı çarşamba günü bidaha vercem. Bide sağlık ocagına galiba bildirmek gerekiyormus gebeliği öyle okudum ordaki ebe takip falan yapıyormus öyle bir şey var mıBen ilk gebeliğimi öğrendiğimde beta hcg 8 di. Reglime 4 gün vardı. Tahlil sonucumu verirken hemşireler, değeriniz çok düşük, doktorunuzla görüşün dediler. Endişelilerdi. Sonuçta belki de düşük oluyor, değer düşmeye başlıyor nerden bilsinler erkenden kan verdiğimizi
Bunda da 37 ile öğrendim, 1 gün arayla tekrar verdim 103 çıktı. Tam iki katı değil ama yükselişte çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?