- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.481
Ayy senin hangi acıbademdi?@madameux Bugun gittim görüştüm her acibademin hizmeti farklıymis sehirden sehire degistigi gibi birbiri arasinda da degisiyormus. Mesela bizde foto hizmeti yok kalca ultrasonu da dahil degil. Bebegin ilk asilari dogum sonrasi diyetisyen ve emzirme hizmeti kuafor ve kutlama yemegi serbet hizmetleri varmis.sacibelinde cnm dün cok mu canigonulden istedim nedir. Bugun doktorum dedi ki ayy dogumunda bir suru foto cekeriz dedi. Dedim fotocu tutmadim ki.. aaa ne gerek var ben hem dogurtturur hem cekerim bir sürü dedi
![]()
Bu arada benim de uçuk çıktı daha 2 gün önce eczaneden zovirax almaya gittim yanında bir de nioli yağı diye bir şey verdi kadın. Sürekli uçuk çıkaran biri olarak hayatımda ilk defa uçuğum 2 günde iyileşti. 2 uçuk vardı biri iyileşti diğeri de kurumak üzere. Hem kremi hem yağı kullandım. En azından çabuk geçer kızınızın uçuğuYa kizlar benim büyük kizda ucuk çıktı olmayacak hersey ust uste geldi ya. Hemde 2 tarafta da cikti ucuk kremi fln aldik ama devamli da opme egiliminde opusmememiz gerektigini anlattim ama cocuk iste ansizin geliyor valla moralim bozuldu ya