2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Günaydın kızlar gerçekten delilik ya insan herşeyden şüphe duyuyo acaba iyi mi şuan sağlıklı mı falan
Evet kesinlikle delilik yani bazen kendimi sadece hasta gibi görüyorum bebek olduğuna halla inanmıyorum kimseye de diyemiyorum kaç kez dr kağıdına baktım 6 w canlı gebelik yazısını görünce içim içime
sığmıyor inşallah hepimizin bebekleri iyidir

Dün gözümü açamayacak kadar kötüydüm çok kustum bi yandan başımın ağrısı nasıl uyudum hatırlamıyorum bile sabah hiç bi şey olmamış gibi uyandım. Gündüzleri çok iyiyim yiyorum az da olsa ama Akşamları işkence
Sen nasılsın canım inşallah çabucak toparlarız geçer gider kusmalar

İnşallah mide bulantıları son birkaçgündür beni mahvetti, su bile bulandırıyor. İlk hamileliğim neyin normal neyin anormal olduğunu bilmiyorum daha
Benimde ilk hamileligim, az önce sabahki bulantı ilacını bile çıkardım bir yandan da çalışmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla daha kolay bir duruma gelir gebeliklerimiz

Kayınvalideniz gelirken annenizin henuz haberi olmaması kötü olmuş. Umarım kırılmaz. Bizde henüz ailelerle paylasmadik ama iki tarafla da yarın paylaşmayı düşünüyoruz.

Teşekkür ederim canm iyiyim çok şükür mesajı yazdıktan sonra lavaboya çıkartmaya koştum :)). Genel de ben de sabah bulantıları şeklin de oluyor herkesin ki çok farklı.

Kızlar dün 8+0 la beraber mide bulantısı baş ağrısı kusma hepsi aynı anda başladı özellikle su içemiyorum ne yapıcaz

Kızlar dün 8+0 la beraber mide bulantısı baş ağrısı kusma hepsi aynı anda başladı özellikle su içemiyorum ne yapıcaz
Herkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboş

Herkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboş
Doktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiç evet allahtan geçici bir süreç

Kızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük olunca Sizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman

Bu duruma göre tahmini doğum tarihi de 31 temmuz oluyor B BirNBirE

Beta baktirmis mıydın canım adet gününde kaçtı, ordan da anlaşılır geç döllenme olup olmadığı

Üzülme sakın canım stres yapma çok şükür iyiymiş son dakka gelmiş tutunmuş annesine demekki sağlıkla büyüsün inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…