- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.901
Evet kesinlikle delilik yani bazen kendimi sadece hasta gibi görüyorum bebek olduğuna halla inanmıyorum kimseye de diyemiyorum kaç kez dr kağıdına baktım 6 w canlı gebelik yazısını görünce içim içimeGünaydın kızlar gerçekten delilik ya insan herşeyden şüphe duyuyo acaba iyi mi şuan sağlıklı mı falan
Dün gözümü açamayacak kadar kötüydüm çok kustum bi yandan başımın ağrısı nasıl uyudum hatırlamıyorum bile sabah hiç bi şey olmamış gibi uyandım. Gündüzleri çok iyiyim yiyorum az da olsa ama Akşamları işkence
Benim 6+1de 4.6 mm’di 6+2ye uyumluydu. Bana normal geldi canımHemen ilaç vermek istememiştir sen beslenmene dikkat edip c vitamini al toparlasın biraz.
5.8 mm dedi bana. Haftasına göre küçük mü ki
Canim benim erken döllenme olduğu için bebiş daha büyüktür. Endişe etme hicHemen ilaç vermek istememiştir sen beslenmene dikkat edip c vitamini al toparlasın biraz.
5.8 mm dedi bana. Haftasına göre küçük mü ki
6 kasimda benim beta 1500 civariydi canim
Benimde ilk hamileligim, az önce sabahki bulantı ilacını bile çıkardım bir yandan da çalışmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla daha kolay bir duruma gelir gebeliklerimizİnşallah mide bulantıları son birkaçgündür beni mahvetti, su bile bulandırıyor. İlk hamileliğim neyin normal neyin anormal olduğunu bilmiyorum daha
Kayınvalideniz gelirken annenizin henuz haberi olmaması kötü olmuş. Umarım kırılmaz. Bizde henüz ailelerle paylasmadik ama iki tarafla da yarın paylaşmayı düşünüyoruz.Günaydın herkese, bugün bebeğimin kalp atışlarını duyacağım kısmetse. Yalnız gitmek istemedim, kız kardeşim çalışıyor, izin al diyemedim. Eşim gemide. Annemlerin henüz haberi yok. Kayınvalidemi çağırdım, inşallah hatalı bir karar değildir :)
Teşekkür ederim canm iyiyim çok şükürDün gözümü açamayacak kadar kötüydüm çok kustum bi yandan başımın ağrısı nasıl uyudum hatırlamıyorum bile sabah hiç bi şey olmamış gibi uyandım. Gündüzleri çok iyiyim yiyorum az da olsa ama Akşamları işkence
Sen nasılsın canım inşallah çabucak toparlarız geçer gider kusmalar
Herkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboşKızlar dün 8+0 la beraber mide bulantısı baş ağrısı kusma hepsi aynı anda başladı özellikle su içemiyorumne yapıcaz
Doktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiçHerkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboş
Geçmiş olsun canım istersen bi serum taktır en azından vücudun su alsınDoktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiçevet allahtan geçici bir süreç
Bu duruma göre tahmini doğum tarihi de 31 temmuz oluyor B BirNBirEKızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük oluncaSizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman
Beta baktirmis mıydın canım adet gününde kaçtı, ordan da anlaşılır geç döllenme olup olmadığıKızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük oluncaSizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman
Canım salatalık yiyebiliyorsan o bile iyi gelebilirDoktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiçevet allahtan geçici bir süreç
Kızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük oluncaSizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirs
Üzülme sakın canım stres yapma çok şükür iyiymiş son dakka gelmiş tutunmuş annesine demekki sağlıkla büyüsün inşallah canımKızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük oluncaSizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman
Minik minik içmek lazım suyu canım benim. Ben öyle yapıyorum kusmadigim zamanlardaDoktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiçevet allahtan geçici bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?