- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.861
Hadi hayırlısıKızlar selam sanırım bende aranıza katılıyorum reglime 5 gün var ama testlerim pozitif ilk ikisi dün geri kalanları da bugün yaptım 5 testten sonra yanılmam değil mi ?
Hayırlısı inşallahHadi hayırlısıo zaman yarın hemen bi kan tahlili mi
Başta alttan bakalım dedi göremedi sonra gümbür gümbür duydukGözün aydın canımnet duyabildin mi
Valla kasap her yerde kasap. Doktor işi biraz şans biraz araştırma sonrası Allah’a emanet. Güvendiğimiz doktorlarla devam edelim özel devlet farketmiyorkızlar benim bir korkum var, benim kardeşimin eşi özel hastanede başlamıştı muayenelerine, sonra doktoru omuriliğinde sıvı birikmesi olmuş yaşamaz, almamız gerekiyor demişti. sonra başka bir özel hastaneye daha gitmişti, oradaki doktor da aynı yorumu yapmıştı. sonraki haftaya randevu vermişlerdi kürtaj için. sonra annem ısrarla bir de devlet hastanesine görün dedi. devlet hastanesindeki doktor bu çocuğun hiçbir şeyi yok, gayet sağlıklı dedi, düzenli kontrollerine gitti, bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi, şu an maşallah 3.5 yaşında bıcır bıcır kocaman bir kız oldu.
demem o ki ben doktorlara güvenmek istiyorum ama bazen özel hastanelerdeki doktorlar beni çok korkutuyor. aslında tamamen şans diye düşünüyorum, çok iyi araştırmak, özellikle önemli kararları tek bir doktor görüşüyle almamak gerekiyor diye düşünüyorum.
az önce okudum, kim yazmıştı hatırlamıyorum ama labaratuardaki hatadan dolayı düşük sanmıştı. türkiye'de tıp çok iyi diyorlar, bunu çok fazla duyuyorum, yabancılar bile hem iyi hem ucuz olduğu için tercih ediyorlar. ama gerçekten iyi bir doktora denk gelmek çok önemli.
Yok canım progestana devam, dediği şey kan sulandiriciya dair her şeyi kes, progestana kimse karışamaz ben 12.haftaya kadar bile kullanabilirimCanım çok üzüldüm inşallah tekrar yaşamazsın. Progestanı da mı kesiceksin şimdi
Yapılmıyor diye biliyorum ben ikili üçlü bunlar özel diye biliyorumkızlar selam, ikili tarama testi devlette yapılıyormu? normal kadın doğumdan mı randevu almak lazım ?
Ateşinin olup olmadığını ateş olcerle kontrol ettin mi canımMerhabalar,
8+2yim son 2-3gündür midem kötü ne yediysem çıkarıyorum, şiddetli baş ağrım var ve ateşim bazen var bazen yok yani bazen gözlerimin içi yanıyomuş çok ateşim var gibi hissediyorum 1saat sonra normale dönüyorum baş ağrısu mide bulantısı devam ediyor. Bu durum normalmi? Yardımcı olur musunuz?
Kaç mm dedi bebikBaşta alttan bakalım dedi göremedi sonra gümbür gümbür duyduk
Bende buna benzer skntilar vardı gittm enfeksiyon çıktıAteşinin olup olmadığını ateş olcerle kontrol ettin mi canım
Evin derecesi nasıl yüksek mi? Özellikle kış geldi sıcak olsun demeyin evin derecesi hamilelikte ve bebek doğduktan sonra da 24 dereceyi geçmemesi gerekiyor. Sıcağın soğuktan daha çok zararı var. Senin vücut yanman normal olabilir iki kat çalışıyor vücudunda kan oranlarında artış oluyor kalbin daha hızlı pompalıyor kanı. Mide bulantısı da kişiden kişiye çok değişiyor bende henüz yok ama akşam bulantıları çekenler var. Ters bi durum gibi görünmüyorMerhabalar,
8+2yim son 2-3gündür midem kötü ne yediysem çıkarıyorum, şiddetli baş ağrım var ve ateşim bazen var bazen yok yani bazen gözlerimin içi yanıyomuş çok ateşim var gibi hissediyorum 1saat sonra normale dönüyorum baş ağrısu mide bulantısı devam ediyor. Bu durum normalmi? Yardımcı olur musunuz?
Ekstra yüksek ateş durumu varsa crp baktırmam lazım tabiMerhabalar,
Bana enfeksiyon için antibiyotik vermedi 10 gün sonra gel dedi normalmi biraz korkuyla dolduryom bu 10 günü 41 çıkmıştı son crpEkstra yüksek ateş durumu varsa crp baktırmam lazım tabi
7.35mm dedi canım. Senin kacti?Kaç mm dedi bebikmaşallah ben 6+3 te gittim o kadar net duymadık. Bende şişkinlik gaz var ondan mı acaba
Geçen Dr bir ay sonra gel dedi ikili testler için devletYapılmıyor diye biliyorum ben ikili üçlü bunlar özel diye biliyorum
Yaa bak sen miniğe en doğrusu bende bi anda boş bulundumBen herkesi tembihledim henüz çok erken ne olacağı belli olmaz hemde aşırı sabırsızlanır diye en ufak bişey de karnında bebek mi var diye bana soruyor bende belki olur zamanla bekleyelim annecim diyorum. Geçen telefonda konuşmamı duymuş heyecanla yanıma bi koşuşu vardı anlatamam içim eridi
Ama karnım büyüyene kadar söylemicez öyle bi karar aldık
Yok devlette yapıyorlar bunları rutinde ücretsizYapılmıyor diye biliyorum ben ikili üçlü bunlar özel diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?