2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Valla kasap her yerde kasap. Doktor işi biraz şans biraz araştırma sonrası Allah’a emanet. Güvendiğimiz doktorlarla devam edelim özel devlet farketmiyor

Merhabalar,
8+2yim son 2-3gündür midem kötü ne yediysem çıkarıyorum, şiddetli baş ağrım var ve ateşim bazen var bazen yok yani bazen gözlerimin içi yanıyomuş çok ateşim var gibi hissediyorum 1saat sonra normale dönüyorum baş ağrısu mide bulantısı devam ediyor. Bu durum normalmi? Yardımcı olur musunuz?

Ateşinin olup olmadığını ateş olcerle kontrol ettin mi canım

Evin derecesi nasıl yüksek mi? Özellikle kış geldi sıcak olsun demeyin evin derecesi hamilelikte ve bebek doğduktan sonra da 24 dereceyi geçmemesi gerekiyor. Sıcağın soğuktan daha çok zararı var. Senin vücut yanman normal olabilir iki kat çalışıyor vücudunda kan oranlarında artış oluyor kalbin daha hızlı pompalıyor kanı. Mide bulantısı da kişiden kişiye çok değişiyor bende henüz yok ama akşam bulantıları çekenler var. Ters bi durum gibi görünmüyor

Ekstra yüksek ateş durumu varsa crp baktırmam lazım tabi

Yaa bak sen miniğe en doğrusu bende bi anda boş bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…