• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Canım bazen böyle başlayıp sonra güzel de ilerleyebiliyor sen moralini bozmamaya çalış, inşallah güzel ilerler 🙏
İnşallah ya böyle belirsizlik çok zormuş. Daha 1.5 aylık evliyim beklemediğimiz ama çok istediğimiz bişeydi bi bebişimiz olsun ama böyle de olunca insan ister istemez üzülüyor

Bi bakıma haklı benim doktorum da da dedi sağlıksız bi gebelikse atması iyi ama sağlıklıysa çok güzel tutunuyor zaten diye söylemişti. Senin başka bi şehirde iyice muayene olma imkanın olsa keşke. Doktor bulamamak da çok kötü. Bi de ters konuşması insanı iyice düşürüyor 😞
Gurbetteyiz zaten canım Van dayız buraya her yer o kadar uzak ki, dedikleri sert de olsa doğru gibi, oğlumda bir damla kan görmedim, bundan öncekinin kalbi durdu 3,5 hafta öylece kalmış karnımda yine kan görmedim, bunda dediğim gibi sürekli lekelenme lekelenme psikolojim bozuldu artık, hakli olduğunu düşünüyorum bu doktorun ve buna devam etmeyi düşünüyorum, bunun dediklerini yapmaktan ve beklemekten başka çarem yok gibi görünüyor, normalde öğretmenim, bu hafta kesede kanama alanı var lekelenme vs var diye bir de sırtım boynum nefesimi kesecek kadar tutuldu diye bir hafta rapor aldım ama pazartesi başlamak zorundayım okula da, böyle lekelenme sancı okula da devam edemem, göze de batarim, cocuklarin dersleri de boş geçtikçe okul da zora girer, sürekli lekelenme ile baş etmeye çalışmak zor, okulda napcam, en iyisi bu doktoru dinlemek ve 7 Aralık'ta bu doktora ilk muayeneye gitmek, 7+4 olcam kalp atışları için de ilk kez o gün gitmis olcam belki iğne ve ilacı kesince herşey yoluna girer 🙏

Gurbetteyiz zaten canım Van dayız buraya her yer o kadar uzak ki, dedikleri sert de olsa doğru gibi, oğlumda bir damla kan görmedim, bundan öncekinin kalbi durdu 3,5 hafta öylece kalmış karnımda yine kan görmedim, bunda dediğim gibi sürekli lekelenme lekelenme psikolojim bozuldu artık, hakli olduğunu düşünüyorum bu doktorun ve buna devam etmeyi düşünüyorum, bunun dediklerini yapmaktan ve beklemekten başka çarem yok gibi görünüyor, normalde öğretmenim, bu hafta kesede kanama alanı var lekelenme vs var diye bir de sırtım boynum nefesimi kesecek kadar tutuldu diye bir hafta rapor aldım ama pazartesi başlamak zorundayım okula da, böyle lekelenme sancı okula da devam edemem, göze de batarim, cocuklarin dersleri de boş geçtikçe okul da zora girer, sürekli lekelenme ile baş etmeye çalışmak zor, okulda napcam, en iyisi bu doktoru dinlemek ve 7 Aralık'ta bu doktora ilk muayeneye gitmek, 7+4 olcam kalp atışları için de ilk kez o gün gitmis olcam belki iğne ve ilacı kesince herşey yoluna girer 🙏
Bence de ya benim ilk çocuğum çok sağlıklıydı geçen aylarda biz korunduğumuz halde olmuştu ve geç öğrendim zaten o da 7 hftalıkken kalbi durmuştu planlı değildi belki oyüzdendi sağlıksızdı gitti😔ama şimdi oyüzden kan sulandırıcı progestan verdi içiyorum ama tedirginim lekem falan hiç olmadı gerek var mı ki gidince ben de tekrar sorayım

Bence de ya benim ilk çocuğum çok sağlıklıydı geçen aylarda biz korunduğumuz halde olmuştu ve geç öğrendim zaten o da 7 hftalıkken kalbi durmuştu planlı değildi belki oyüzdendi sağlıksızdı gitti😔ama şimdi oyüzden kan sulandırıcı progestan verdi içiyorum ama tedirginim lekem falan hiç olmadı gerek var mı ki gidince ben de tekrar sorayım
İğne mi kullanıyorsun hap mi canım

Merhaba sevgili anneler. Sanırım biz de bu grupta olacağız. İkinci çocuğum olacak inşallah. Yaşım 36. Sat 26 Ekim. Bugun itibarıyla 4+0 miniğim. 8 veya 9 hafta gibi doktora gitmeyi planlıyorum. Hepimiz sağlıcakla geçirelim ve kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı. 🌸
Hoşgeldin inşallah böyle artarak azalmadan devam ederiz 🤗

B BirNBirE kalp atışı duydum 6+6 kuzu 😚 Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider hepimizin kucağı dolar sağlıcakla inşallah🤲🏻 kızlar ben kaybımdan sonra korkuyu atamadım ya hala kaptırmaya korkuyorum kendimi çok dağılırım 😔 birde oğlumda öğrenmiş bulundu en çokta onun için korkuyorum çok bekliyor kardeşim kardeşim dilinden düşmüyordu ben duymazdan geliyorum artık kaptırmasın yine diye 😔
Gözünaydın canım ekliyorum 🌺🙏🏼
Oğluşun birazcık erken öğrenmiş çocuklarda zaman kavramı olmadığı için şimdi seni darlar 8 ay boyunca 😁
Ama kalbini bozma 🩵

Benim kanama iğne artı ilaç olunca oldu canım, 5000 lik hibor kullanıyordum bir de 100 Luk ecoprin fazla geldi be

Benim kanama iğne artı ilaç olunca oldu canım, 5000 lik hibor kullanıyordum bir de 100 Luk ecoprin fazla geldi bence de
Evet seninki fazlaymış yaa kanın çok sulanması da iyi değil işte çok dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻

Hanımlar dün iğne vurunmustum progestan ve iki iki kullanmaya başlamıştım fitil olarak, gece ped dolusu kahve Krem karışık akıntım olmuş sabah farkettim ben de o bizim burdaki tek perinatolog olan doktora gittim, muayeneyi 7. Haftadan önce kabul etmediğini tekrar söyledi rica ettim görüşmeyi kabul etti, dedim ki agustos ayında bir kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, olabilir her kadın bir iki düşük yaşayabilir dedi, test sonuçlarımi gösterebilir miyim dedim pıhtılasma çıktı dedim, hayır gösteremezsin dedi, isterse tüm genlerin wild tıp olsun dedi bir düşükle kan sulandırıcı kullanamazsin dedi, yasayan çocuğun var mı dedi, var 4 buçuk yaşında dedim, onda bişey kullandın mi dedi hayır dedim, kullanmadin ve çocuğun sağlıklı bir şekilde doğdu oyle mi dedi evet dedim, daha çok kızdı, kullandigin her şeyi kes folik asit kullan sadece başka bişey kullanma, 2 hafta sonra gel dedi, başka bir doktora gidersen muayeneni kabul etmem dedi, çok ters bir adam, çok katı kuralcı ama dediklerini yapcam mecbur çünkü diğer türlü kanamadan kaybetcem bebeğimi
Benim detay ultrasonumu yapan perinatologta çok katıydı ama mükemmel bir doktordu bırak uslubü sert olsun hiç önemli değil inşallah iyi gelir sana ya belki geçer lekelenmelerin 🙏🏼

Son düzenleme:
Gözünaydın canım ekliyorum 🌺🙏🏼
Oğluşun birazcık erken öğrenmiş çocuklarda zaman kavramı olmadığı için şimdi seni darlar 8 ay boyunca 😁
Ama kalbini bozma 🩵
Aslında ilkinde kalbi durunca söylemedim aklı karışmasın diye unutmasını bekledim ama azaltsada unutmadı karnın büyümüş anne kardeşim mi geldi yoksa diyince evet gelecekmiş artık o yüzden daha dikkatli olmalıyız dedim üstüme atlamasın diye 🫠

Bende kızımda coraspin kullandım ama onların kullandıkları yüksek doz iğneler ve haplar. Sadece coraspinse zararı olmuyor canım leken yoksa Herşey yolunda demektir

Aslında ilkinde kalbi durunca söylemedim aklı karışmasın diye unutmasını bekledim ama azaltsada unutmadı karnın büyümüş anne kardeşim mi geldi yoksa diyince evet gelecekmiş artık o yüzden daha dikkatli olmalıyız dedim üstüme atlamasın diye 🫠
Ben herkesi tembihledim henüz çok erken ne olacağı belli olmaz hemde aşırı sabırsızlanır diye en ufak bişey de karnında bebek mi var diye bana soruyor bende belki olur zamanla bekleyelim annecim diyorum. Geçen telefonda konuşmamı duymuş heyecanla yanıma bi koşuşu vardı anlatamam içim eridi 🤩
Ama karnım büyüyene kadar söylemicez öyle bi karar aldık 🫠

Benim kanama iğne artı ilaç olunca oldu canım, 5000 lik hibor kullanıyordum bir de 100 Luk ecoprin fazla geldi bence de
Ben senin ekstra hap aldığını bilmiyordum ikisi çok gelir zaten Allah korusun başka bi durumun bileyim olsa kanamanı durduramazlar. Sen o doktorunu dinle o zaman ondan da sert çıkmış olabilir bu kadar şey kullandın diye

Merhaba sevgili anneler. Sanırım biz de bu grupta olacağız. İkinci çocuğum olacak inşallah. Yaşım 36. Sat 26 Ekim. Bugun itibarıyla 4+0 miniğim. 8 veya 9 hafta gibi doktora gitmeyi planlıyorum. Hepimiz sağlıcakla geçirelim ve kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı. 🌸
Hoşgeldin 😍 erken öğrenenler kulübüne 💃 8 haftayı bekleyebilecek misin kandan beta takibi yapacak mısın

Hoşgeldin inşallah böyle artarak azalmadan devam ederiz 🤗
Hoş buldum 🤗 İnşallah 🙏
Hoşgeldin 😍 erken öğrenenler kulübüne 💃 8 haftayı bekleyebilecek misin kandan beta takibi yapacak mısın
Hoş buldum 😇 pzt ve çarşamba günü kan vererek beta hcg deki artışı kontrol edip, doktoruma haber verdim ve folik asit kullanmaya başladım. Beklerim bir aksilik olmazsa, ilk gebeliğimde de 7.veya 8.haftada gitmiştim.

Bende kızımda coraspin kullandım ama onların kullandıkları yüksek doz iğneler ve haplar. Sadece coraspinse zararı olmuyor canım leken yoksa Herşey yolunda demektir

Sağol canım iyi ozaman içim rahatladı şuan sıkıntı yok ozaman devam edeyim bir süre daha

Back