• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Benim de oğlumda suni sancıyla normal dogum olmuştu ve çok kesmişti, bir yandan dikerken bir yandan bidahaki doğumun çok kolay olacak kuzum diyordu o dikiş sancimin arasında 😂😂 😂
Benimki devlette olmuştu nasıl olduysa insafa gelip dikmeden önce iğneyle uyuşturdular çok şükür hissetmedim suni sancı çok kötüydü 🤦🏻‍♀️

Ya ben korkumdan diyemiyorum ona kardeşin olacak diye çok umutlanıyor 🥲 okulda öğretmenine arkadaşlarına bile anlatıyormuş 3 oldu hevesi kırıldı doğunca süpriz yaparım dedim 😂
Oğlum beni mayıstan beri hamile sanıyor düşük kürtaj vs anlamadı her animda yanımdaydı ama anlamlandiramadi ne olduğunu biz de söyleyemedik o dönem, şimdi tekrar hamile kalınca oğlum için aşırı sevindim allahim bir daha hayal kırıklığı yaşatmasın bize inşallah çünkü 3.ye deneyemem artık nasipte yokmuş diyip vazgeçerim bu lekelenme süreçleri bile yıprattı tekrar beni, yine mi gitti diyip duruyorum cidden sabah olsun iyi olduğunu göreyim Allah'ım adaklar adadım sağlıcakla doğarsa memlekete gidip kescem inşallah yardımcımız olur 🙏🙏

Üzülüyorlar ya birde bütün kuzenlerinin ve arkadaşlarının kardeşi var benim niye yok anne diyip duruyo 😔 böyle konuşunca hemen diyesim geliyor ama sonra cennette senin kardeşlerin diyince mutlu oluyor biraz
Biraz daha buyursun söyleriz hem daha az bekler diye düşündük biz karnımız büyüyünce zaten saklamak imkansiz

Benimki devlette olmuştu nasıl olduysa insafa gelip dikmeden önce iğneyle uyuşturdular çok şükür hissetmedim suni sancı çok kötüydü 🤦🏻‍♀️
Beni de uyusturdu sözde ama hissetmiştim dikisi muhtemelen azalmıştır o ağrı ama yine de ikinciye kolay olacak demesi beni benden almıştı 😂😂

Oğlum beni mayıstan beri hamile sanıyor düşük kürtaj vs anlamadı her animda yanımdaydı ama anlamlandiramadi ne olduğunu biz de söyleyemedik o dönem, şimdi tekrar hamile kalınca oğlum için aşırı sevindim allahim bir daha hayal kırıklığı yaşatmasın bize inşallah çünkü 3.ye deneyemem artık nasipte yokmuş diyip vazgeçerim bu lekelenme süreçleri bile yıprattı tekrar beni, yine mi gitti diyip duruyorum cidden sabah olsun iyi olduğunu göreyim Allah'ım adaklar adadım sağlıcakla doğarsa memlekete gidip kescem inşallah yardımcımız olur 🙏🙏
Aminn canım seni anlıyorum benimde rüyalarıma giriyor bütün düşük yaptığım zamanlar uyanınca çok şükür rüyaymış diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Biraz daha buyursun söyleriz hem daha az bekler diye düşündük biz karnımız büyüyünce zaten saklamak imkansiz
En doğrusunu yapıyorsun canım keşke ben de soylemeseydim en başından, cinsiyeti falan öğrenip 13-14 haftalık falan olunca söyleyebilirsin bence :)

Çok şükür canım kalp atışını duymana sevindim peki lekelenmen için ne dedi ne önerdi neden kaynaklanıyormuş
İlişki yasak ve hareketlerine çok dikkat et dedi. Bir iğne vuruldum ama orada hemen vuruldugum için ismine bakamadim. Günde 2 defa da progestan kullan fitil olarak dedi. Beklemekten başka yapıcak bir şeyimiz yok dedi. Ultrasonda her şey normal görünüyor dedi

Doğru çok mantıklı ☺️Bende artık sorarsa söylerim benim kızım biraz hassas davranıyor kırmamak için karnım şişse anne niye karnın şişti demez kilo aldıysam üzülmemem için çünkü bir ara baya kilo almıştım hep gözü göbeğimdeydi dayanamadı anne spor yapalım sonra şişko oluruz diyip durdu ama merak eder onu biliyorum 😅

O iğne proluton depot diye geçiyor adı geçen sene resmen karaborsaya düşmüştü reçeteyle filanda alınmıyor diye eczacılar saklıyordu zam yapmak için haftada bir vurulduğum için çok aramıştık
İlişki yasak ve hareketlerine çok dikkat et dedi. Bir iğne vuruldum ama orada hemen vuruldugum için ismine bakamadim. Günde 2 defa da progestan kullan fitil olarak dedi. Beklemekten başka yapıcak bir şeyimiz yok dedi. Ultrasonda her şey normal görünüyor dedi

Seni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım oldu 🥲
Ben hiç bir öğünü yiyemedim en son çubuk yiyim dedim onu da çıkarttım , kustuktan sonra da bi rahatlıyor midem öğürmem de geçiyor . Vitamin ilacını içemiyorum ne yapacam bilmiyorum mümkün değil yutmk 🤒

Ben arkamı dönüp uyuyorum 😂 sırtına yastık da koyabilirsin ya da kızına dönük uyuyacaksan da yastık köy karnına 😂😂😂 benim oğlum üstünü sürekli açıyor zaten örttüğüm an, ben de araya o yorganı koyuyorum artık 😂 ben de çok tekme yiyordum hatta hamilelik testini yapmadan önceki dönemde yedim bir tekme karnima 🤦🏻‍♀️ ama arkamı donerek uyuyorum genelde artık
Ben de arkami donuyorum ya da yuzustu yatiyorum genelde kuzum ama uyku hali iste bazen sırtüstü yatarken buluyorum kendimi ve havada ayak yakaliyorum😂😂 Allahtan yakaliyorum. 😂 Benimki o kollarini benim üstüme atamayinca uyandigi icin araya yabanci madde sokamiyoruz ama bakalim artik Allaha emanet🥰🥰 guvenli bağlandık ama guvenli ayrilamadik yapışık devam ediyoruz😂😂

Sebebini bilemiyorlarmiş. Her türlü lekeyi düşük tehlikesi olarak değerlendiriyoruz dedi. Bebekte genetik bozukluk varsa bir şey yapamayız vücut atar dedi ama eğer prosgestedon eksikliğinden kaynakliysa ilaçlarla hallederiz dedi. Bekleyip gorucez 🙏
İyi olur inşallah kuzum o iğneyi ve progestanı ihmal etme çok etkili onlar benim son gebeliğimi 13.5 haftaya kadar götürdü ben o iğneyi bulamadığım için kaybettim düşün yani benim lekelenme de değildi baya bildiğin şarıl şarıl kan akıyordu benden 13 hafta boyunca

O iğne proluton depot diye geçiyor adı geçen sene resmen karaborsaya düşmüştü reçeteyle filanda alınmıyor diye eczacılar saklıyordu zam yapmak için haftada bir vurulduğum için çok aramıştık
Canım bana şimdilik bı kere vurulucaksin eğer devam ederse lekelenme haber ver dedi. Tekrar iğne ekleyecek sanırım devam ederse. Geçen sene senin sürecin nasıl geçmişti

Back