• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
O lekenden cnm. Bobrekle ilgili bir durum değil protein kaçağı yok. Eşim kby hatasıydı sürekli protein kaçağı ile eritrosit cikardi
Benim de branşım diyaliz bi yandan 5 yıl diyaliz hemşireliği yaptım. Hem özelde hem Yoğun bakımda acil diyaliz alıyordum. Geçmiş olsun nakil mi oldu

Geçecek canım 🙏🏼 ben ilaç yutamıyorum diye ağızda eriyen aldım folatı mümkün değil içemezdim hap olarak. Bende öğlen yediğimle duruyodum bi tost yiyeyim dedim oda çıktı 🥲
Ben bi doktoruma sorayım ilacı yoksa başka türlü vitamin alamıycm. Az önce acıktım çubuk yiyim dedim başladı midem sürekli öğürüyorum kusacam yine 🤦🏼‍♀️🤢

Oyle iyi yapiyorsun ki👌👌 ne kadar iyi gorunursen o kadar kiymetli olmuyorsun cunku. Esim yemekte enerjin düşük keyifsiz görünüyorsun diyince tepem arti bugun. Dedim tabiki enerjim dusuk. Agzimin tadi yok. Biraksan surekli uyumak istiyorum ama yemek yapmak zorundayim cocuk doyurmak zorundayim bir taraftan cunku dedim. Ne yasadigimi zerre anlamiyor. Cunku anlatmiyorum. Ama anlatmak soylemek belki surekli sizlanmak gerekiyor galiba🙄
Kesinlikle, şuan öyle yapıyorum boll boll para harcatıyorum şunu canım çekti bunu çekti diye ha bire elim ağzımda geziyorum tabi o evdeyken birde sürekli karnım ağrıyor modundayım ama nasıl işe yarıyor bir görsen ayaklarımın altına kadar getiriyor yastığı bana yemek yaptırmıyor dışarıdan getiriyor prensesler gibi yaşıcam bu 9 ayı çok sevdim ben bu şeyi 😂😂😂

Şöyle birşey var sağlıksızsa zaten kimyasal olup atılıyor ya sonra ki düşükler?
Senin 3 düşük muydu canım bir sağlıksız iki sağlıksız 3 u de mi sagliksiz bir de, bazen bazı hormonlar da eksik çalışıyor bence mesela bu plesanta shift denen bir olay varmış önce progesteron hormonunu yumurtaliklar uretiyormus sonra bunu plesanta devralıyor ama işi o kadar iyi beceremiyor ilk başlarda ondan bile düşük olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-21-22-49-29-518_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-21-22-49-29-518_com.android.chrome.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 33
Ben bi doktoruma sorayım ilacı yoksa başka türlü vitamin alamıycm. Az önce acıktım çubuk yiyim dedim başladı midem sürekli öğürüyorum kusacam yine 🤦🏼‍♀️🤢
Ay vallahi çok zor 🥺
Çubuk kraker bana yaramadı ya canım beyaz leblebi çok daha iyi geldi işe gidip gelirken özellikle bulantımı biraz yatıştırıyor yolda.
Bi süre sonra da açlıktan insanın asabı bozuluyo cinsiyet zamanlarına ışınlansak keşke 🤓

Senin 3 düşük muydu canım bir sağlıksız iki sağlıksız 3 u de mi sagliksiz bir de, bazen bazı hormonlar da eksik çalışıyor bence mesela bu plesanta shift denen bir olay varmış önce progesteron hormonunu yumurtaliklar uretiyormus sonra bunu plesanta devralıyor ama işi o kadar iyi beceremiyor ilk başlarda ondan bile düşük olabilir
Evet 3 düşük 2 si haftaları küçüktü 7-8 haftalıkken ama diğeri baya büyüktü hareketlerini filan hissediyordum sürekli sebepsiz rahimde kanama alanı vardı çocuk çok sağlıklıydı yani düşmeden önce bile hareketlerini hissediyordum ben normal doğum gibi oldu zaten . Bir diğer kafama takılan soruda kan pıhtılaşması yani ilk çocuğumuz gayet sağlıklı böyle bi sorun yokken neden bunlar böyle oluyor işin tuhaf tarafıda şu lanet aşılardan sonra oldu bu herkeste

Evet 3 düşük 2 si haftaları küçüktü 7-8 haftalıkken ama diğeri baya büyüktü hareketlerini filan hissediyordum sürekli sebepsiz rahimde kanama alanı vardı çocuk çok sağlıklıydı yani düşmeden önce bile hareketlerini hissediyordum ben normal doğum gibi oldu zaten . Bir diğer kafama takılan soruda kan pıhtılaşması yani ilk çocuğumuz gayet sağlıklı böyle bi sorun yokken neden bunlar böyle oluyor işin tuhaf tarafıda şu lanet aşılardan sonra oldu bu herkeste
Gizo çok üzülüyorum böyle duydukça senide yaralamak istemiyorum anlatmak istemiyorum diyebilirsin gönül rahatlığıyla gördün mü keseyle beraber mi geldiler canım ? Psikolojini düşünemiyorum gerçekten ananem kaç yaşına gelmiş kadın 6 aylık doğum yapmış ölen ikizlerini hala anlatır 🥺

Aynı şeyleri düşünüyoruz :) canan Karatayı herkes sevmez ama diyor ki bu aşılar insanlarda pıhtılasmayi arttırdı, doktor tanıdık kimi görüp sorsam hepsi de onaylıyor bu tezi, diyorum koronadan sonra pıhtılasma arttı mı bunu benim düşük oykumu pıhtılasma problemimi vs bilmeyen bizim apartmandan bir ASM doktoruna sordum öyle parkta denk gelip, tabi kesinlikle arttırdı ondan sonra kalp krizleri pıhtı atmalar o kadar çok oldu ki dedi mesela, benim çevremde de 30 lu yaşlarda kalp krizi geçirip vefat eden kişiler oldu

Bebiş sağlıklı olsa bunun düşük belirtisi olmadigini bı anlasam hiiic birşey dert değil hiçbir çektiğim ya da çekeceğim bu sefer gitti diye diye gün geçiriyorum 😔 geçen hafta daha keseyi görmeden önce 3 gün üst üste olmusti lekelenme ama biraz peceteye geliyor 1 TL boyutunda ben hemen progestan atıyorum orda duruyor, ertesi gün akşam yine aynı olunca kadın doğum acile gitmiştim orda da ultrason açık değil sabah açılıyor ve keseyi daha görmemişsin erken zaten diyip gönderdi yerleşme kanamasıdir o yerleşme diye de ekledi, toplam 3 gün lekelenme olduktan sonra cuma cumartesi pazar olmadı hiçbir şey, dünden beri yine başladı dün akşam bugün sabah 🤦🏻‍♀️progestan ile anında duruyor kanama bakalım yarın inşallah kesenin büyüdüğünü görürüm 🙏🙏
Kendine bu kadar stres yapma ama en büyük zarar bu sakin geçirmen gerekiyor. Bugün biraz erken yatıp uyu dinlen hemencik sabah olsun 🥳💃

Gizo çok üzülüyorum böyle duydukça senide yaralamak istemiyorum anlatmak istemiyorum diyebilirsin gönül rahatlığıyla gördün mü keseyle beraber mi geldiler canım ? Psikolojini düşünemiyorum gerçekten ananem kaç yaşına gelmiş kadın 6 aylık doğum yapmış ölen ikizlerini hala anlatır 🥺
Evet gördüm canım zaten nasıl anlatsam böyle yeni doğmuş yavru kedi kadardı herşeyi belli oyuncak bebek gibi birşeydi daha fazla bakamadım zaten annem izin vermedi psikolojim bozulmaması için direk aldılar götürdüler patoloji vs şeylerde yapılmadı hastaneler kötü durumda olduğu için neyden dolayı öyle olduğunuda öğrenemedik

Benimki progesteron eksikliğinden olabilir belki, tam lekelenme başlıyor hemen progestan fitil koyuyorum duruyor anında lekelenme, o progestanin etkisi geçene kadar bişey olmuyor lekelenme vs, ikinciyi koyma saatim yaklaşıyor yine başlıyor lekelenme zaten 3+2 de mi ne baktirmistim ilk, 15 çıkmıştı progesteron, geçen hafta baktırdım 24,65 çıkmıştı bence benim progesteron sıkıntım var
Benimki de aynı şekilde canım çok az az oluyor ama korkutuyor insanı yine de. Ben hiç progesterona baktirmadim

Ya normal düşükte yaşadım ama bu çok başkaydı geröekten anneannenin anlattığı kadar var çünkü hareketlerini hissediyosun artık bir bedende iki can olduğunu kavrıyorsun öyle gidiyor hem normal doğum sancısını çekip hemde kucağına bebeğini alamamak gibi aynı şey

Kendine bu kadar stres yapma ama en büyük zarar bu sakin geçirmen gerekiyor. Bugün biraz erken yatıp uyu dinlen hemencik sabah olsun 🥳💃
Hareketlerini hissetmek nasip olursa ancak o zaman rahatliycam sanırım 😅 o tramva büyük bir tramvaydi bende sanırım ondan böyleyim

Kesinlikle öyle benim deden 2. Aşıyı da oldu bir hafta sonra beyne pıhtı attı sağ kol bacak yüz komple felç oldu. Fizik tedaviyle açtık düzeldi yürümeye de başladı ama kısa süre sonra kaybettik 😞 o dönemde herkesi uyardım ilaç içmeyin aşı da olmayın diye ama yaşlılara söz geçiremedim evdesiniz toplu taşıma kullandığınız da yok sinemaya da gitmiyorsunuz dedim ama komşularının aklına uydular. Ben hiç olmadım eşime de izin vermedim. Pıhtılaşma ve kalp sorunları 3 yıldır çok fazla zaten

Evet gördüm canım zaten nasıl anlatsam böyle yeni doğmuş yavru kedi kadardı herşeyi belli oyuncak bebek gibi birşeydi daha fazla bakamadım zaten annem izin vermedi psikolojim bozulmaması için direk aldılar götürdüler patoloji vs şeylerde yapılmadı hastaneler kötü durumda olduğu için neyden dolayı öyle olduğunuda öğrenemedik
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah çok üzüldüm 🥺🥺🥺 hiç bi anne o durumda kalmasın 🙏🏼

Back