• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ben hiç bir öğünü yiyemedim en son çubuk yiyim dedim onu da çıkarttım , kustuktan sonra da bi rahatlıyor midem öğürmem de geçiyor . Vitamin ilacını içemiyorum ne yapacam bilmiyorum mümkün değil yutmk 🤒
Geçecek canım 🙏🏼 ben ilaç yutamıyorum diye ağızda eriyen aldım folatı mümkün değil içemezdim hap olarak. Bende öğlen yediğimle duruyodum bi tost yiyeyim dedim oda çıktı 🥲

Canım bana şimdilik bı kere vurulucaksin eğer devam ederse lekelenme haber ver dedi. Tekrar iğne ekleyecek sanırım devam ederse. Geçen sene senin sürecin nasıl geçmişti
Benim gebeliğin başından beri adet kanamasından çok oluyordu kanamam ama o iğne öyle bi tutuyordu ki bebeği çok sağlıklı büyüyordu deprem olunca maalesef ilaç bulamadık o yüzden kaybettim

Sebebini bilemiyorlarmiş. Her türlü lekeyi düşük tehlikesi olarak değerlendiriyoruz dedi. Bebekte genetik bozukluk varsa bir şey yapamayız vücut atar dedi ama eğer prosgesteron eksikliğinden kaynakliysa ilaçlarla hallederiz dedi. Bekleyip gorucez 🙏
Benimki progesteron eksikliğinden olabilir belki, tam lekelenme başlıyor hemen progestan fitil koyuyorum duruyor anında lekelenme, o progestanin etkisi geçene kadar bişey olmuyor lekelenme vs, ikinciyi koyma saatim yaklaşıyor yine başlıyor lekelenme zaten 3+2 de mi ne baktirmistim ilk, 15 çıkmıştı progesteron, geçen hafta baktırdım 24,65 çıkmıştı bence benim progesteron sıkıntım var

Benimki progesteron eksikliğinden olabilir belki, tam lekelenme başlıyor hemen progestan fitil koyuyorum duruyor anında lekelenme, o progestanin etkisi geçene kadar bişey olmuyor lekelenme vs, ikinciyi koyma saatim yaklaşıyor yine başlıyor lekelenme zaten 3+2 de mi ne baktirmistim ilk, 15 çıkmıştı progesteron, geçen hafta baktırdım 24,65 çıkmıştı bence benim progesteron sıkıntım var
Bebiş sağlıklı olsunda tek dert o olsun çok kadın var o şekilde doğum yapıp sağlıkla kucağına alan kuzum

Geçecek canım 🙏🏼 ben ilaç yutamıyorum diye ağızda eriyen aldım folatı mümkün değil içemezdim hap olarak. Bende öğlen yediğimle duruyodum bi tost yiyeyim dedim oda çıktı 🥲
Allah herkese benim hamileliğimden nasip etsin inşallahhhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Maşallahım var heralde buda kız benimki 😍 çünkü onda da hiç hissetmemiştim bulantı vs. İnşallah hep böyle devam eder 🥰🥰

Bebiş sağlıklı olsunda tek dert o olsun çok kadın var o şekilde doğum yapıp sağlıkla kucağına alan kuzum
Bebiş sağlıklı olsa bunun düşük belirtisi olmadigini bı anlasam hiiic birşey dert değil hiçbir çektiğim ya da çekeceğim bu sefer gitti diye diye gün geçiriyorum 😔 geçen hafta daha keseyi görmeden önce 3 gün üst üste olmusti lekelenme ama biraz peceteye geliyor 1 TL boyutunda ben hemen progestan atıyorum orda duruyor, ertesi gün akşam yine aynı olunca kadın doğum acile gitmiştim orda da ultrason açık değil sabah açılıyor ve keseyi daha görmemişsin erken zaten diyip gönderdi yerleşme kanamasıdir o yerleşme diye de ekledi, toplam 3 gün lekelenme olduktan sonra cuma cumartesi pazar olmadı hiçbir şey, dünden beri yine başladı dün akşam bugün sabah 🤦🏻‍♀️progestan ile anında duruyor kanama bakalım yarın inşallah kesenin büyüdüğünü görürüm 🙏🙏

Bebiş sağlıklı olsa bunun düşük belirtisi olmadigini bı anlasam hiiic birşey dert değil hiçbir çektiğim ya da çekeceğim bu sefer gitti diye diye gün geçiriyorum 😔 geçen hafta daha keseyi görmeden önce 3 gün üst üste olmusti lekelenme ama biraz peceteye geliyor 1 TL boyutunda ben hemen progestan atıyorum orda duruyor, ertesi gün akşam yine aynı olunca kadın doğum acile gitmiştim orda da ultrason açık değil sabah açılıyor ve keseyi daha görmemişsin erken zaten diyip gönderdi yerleşme kanamasıdir o yerleşme diye de ekledi, toplam 3 gün lekelenme olduktan sonra cuma cumartesi pazar olmadı hiçbir şey, dünden beri yine başladı dün akşam bugün sabah 🤦🏻‍♀️progestan ile anında duruyor kanama bakalım yarın inşallah kesenin büyüdüğünü görürüm 🙏🙏
Canim bende de progesteron yetmezligi var bence. Ilk gebelik de cok kanamali gecmisti. Sakir sakir cinsinden yani. Bunda da bat gunu kahverengi basladi lekelenme. Ustelik ovulasyon itibariyle ben progesterona coktan baslamistim. Biraz doz artirinca gecti o da. Simdilik iyi gidiyor sukur. Kac mg kullaniyorsun sen?

Evet birde o sorun var maalesef 8- hafta altı olunca umursamıyorlar fazla, normal ya düşer ya kalır gözü ile bakılıyor ama bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar

Evet birde o sorun var maalesef 8- hafta altı olunca umursamıyorlar fazla, normal ya düşer ya kalır gözü ile bakılıyor ama bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar
Ama biraz da dogru yaklasim o galiba kuzum. Saglikli sagliksiz ayrimini da yapiyor vucut. Ne olursa olsunculuk da pek iyi degil. Allah hepimize saglikla nasip etsin🙏🥰

Canim bende de progesteron yetmezligi var bence. Ilk gebelik de cok kanamali gecmisti. Sakir sakir cinsinden yani. Bunda da bat gunu kahverengi basladi lekelenme. Ustelik ovulasyon itibariyle ben progesterona coktan baslamistim. Biraz doz artirinca gecti o da. Simdilik iyi gidiyor sukur. Kac mg kullaniyorsun sen?
200 mg kullanıyorum canım ben günde 2 dedi ama bazen 3 e cikiyorum 🤦🏻‍♀️

200 mg kullanıyorum canım ben günde 2 dedi ama bazen 3 e cikiyorum 🤦🏻‍♀️
Cikabilirsin bence de. Bana da o zaman gebelikte yuksek dozun bir zarari olmaz artir demisti. 500 onerdi ama 400 yeterli oldu günlük. Simdi tekrar 200 e dustum ben. Sadece aksamlari koyuyorum.

Allah herkese benim hamileliğimden nasip etsin inşallahhhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Maşallahım var heralde buda kız benimki 😍 çünkü onda da hiç hissetmemiştim bulantı vs. İnşallah hep böyle devam eder 🥰🥰
Tersine kızda olur derler bulantı kusma:) benim de oğlumda hiç olmamışti bulantı kusma

Kızımda daha çok kustum bunda en azından kahvaltı yapabiliyorum sabah öğlen akşam gece kalkıp kusardım kaç kere hastanelik oldum bilmiyorum. Onda göğüs hassasiyetim çoktu bişey değse yada masaya değse canım çıkardı ve bel ağrısı çekmiştim. Şimdi göğüs hassasiyeti yok akşamları çok kusuyorum aşırı halsizim. Bakalım bu da kız mı olacak 🫠
Amin valla sen hep öyle diyorsun maşallah hep rahat geçsin canım 🩵

Tersine kızda olur derler bulantı kusma:) benim de oğlumda hiç olmamışti bulantı kusma
Bende tersine işliyor heralde 😅 kız vallahi kızımda hiçbir belirti yoktu sadece göğüslerim şişti o kadar karnım çıkana kadar kimse inanmadı benim hamile olduğuma sonra pişman oldum işte rol yapmadığıma ama bunda çok yapıyorum rol 😅 inşallah eşim bu mesajları yakalamaz Allah’ım aminnn🤲🏻

Şöyle birşey var sağlıksızsa zaten kimyasal olup atılıyor ya sonra ki düşükler?
Sagliksiz olan dusuk olarak da atilabiliyor kuzum. Gecen sene bu aylarda beta 2700e kadar guzel artti. Sonra 1 hafta arayla baktirdim 4200e ancak yukselmisti 7 günde. Dedim bu yolunda gitmeyecek. Kese bebek kalp atimi her seyi gordum. Ama kucuktu kesesi de zaten. Dusecegini biliyordum nitekim de dustu. Doktor saglikli olmayan gebelik dedi. Her bakimdan da oyleydi bence de

Bende tersine işliyor heralde 😅 kız vallahi kızımda hiçbir belirti yoktu sadece göğüslerim şişti o kadar karnım çıkana kadar kimse inanmadı benim hamile olduğuma sonra pişman oldum işte rol yapmadığıma ama bunda çok yapıyorum rol 😅 inşallah eşim bu mesajları yakalamaz Allah’ım aminnn🤲🏻
Oyle iyi yapiyorsun ki👌👌 ne kadar iyi gorunursen o kadar kiymetli olmuyorsun cunku. Esim yemekte enerjin düşük keyifsiz görünüyorsun diyince tepem arti bugun. Dedim tabiki enerjim dusuk. Agzimin tadi yok. Biraksan surekli uyumak istiyorum ama yemek yapmak zorundayim cocuk doyurmak zorundayim bir taraftan cunku dedim. Ne yasadigimi zerre anlamiyor. Cunku anlatmiyorum. Ama anlatmak soylemek belki surekli sizlanmak gerekiyor galiba🙄

Kızımda daha çok kustum bunda en azından kahvaltı yapabiliyorum sabah öğlen akşam gece kalkıp kusardım kaç kere hastanelik oldum bilmiyorum. Onda göğüs hassasiyetim çoktu bişey değse yada masaya değse canım çıkardı ve bel ağrısı çekmiştim. Şimdi göğüs hassasiyeti yok akşamları çok kusuyorum aşırı halsizim. Bakalım bu da kız mı olacak 🫠
Amin valla sen hep öyle diyorsun maşallah hep rahat geçsin canım 🩵
Bizde de kız kardeşlerim 9 ay bıyunca sürekli istifra ederler çok acırdım onlara zor ya Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

Şimdi bu eritrosit idrar yolu enfeksiyonundan değildir değil mi, ya da kum taş vs, o testi verirken lekelenmem yoktu akşam oldu 🤦🏻‍♀️ bu sürekli lekelenme de neyin nesi ay sabah olsun 🤣🤣
Gündüzden de olda biraz gelmiştir renk olarak görünmese bile çıkıyor testte kan crp yüksek değil enfeksiyon olsa onu da arttırırdı

Back