- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.421
Ben de öyleyim ağrı degilde cok rahatsiz ediyor midem yemekten sonra.Bende akşam ne yesem şişiyorm kızlar midem gece boyu ağrıyo varmı acaba bu durumda olan
Benim direk şişip taş gibi olup ağrıyoBen de öyleyim ağrı degilde cok rahatsiz ediyor midem yemekten sonra.
Anladım kuzum, ilaca kadın doğum doktorun mu başlatıyor yoksa endokrin mi acaba benim gebelikten önce hiç böyle bir sorunum yoktu şaşırdım tsh yüksek çıkınca4,03 cikti benim
Her doktor kullanmadan geçmez der hepSelamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı yaEdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben
Yemek sonrası bende de oluyor. Zaten tek belirtim buBenim direk şişip taş gibi olup ağrıyo
Kilom var ama normal dedi doktor, 172 ye 77 yim, evden çalışıyorum fiziksel olarak rahatım ama iş yükü olarak yoğun bir dönemdeyim.Kilo problemin var mı ya da gün içindeki aktifliğin nasıl
Endokrin canim eksik testlerin varsa onlari da isteyebilir.Anladım kuzum, ilaca kadın doğum doktorun mu başlatıyor yoksa endokrin mi acaba benim gebelikten önce hiç böyle bir sorunum yoktu şaşırdım tsh yüksek çıkınca
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah ekledimYaş 28 sat 22 ekim 5+0 henüz kalp atışı yok kese için perşembe günü gideceğim doktora . 1. Gebeliğimin 6. Haftasında düşük yaşadım tekrar burdayıminşşllah bu kez sağlıkla ilerleriz
İçerde ne yaşanıyor bilinmez ama sağlıklı olsaydı nasibi olsaydı tutunurdu canımEvet canım ilaç kullanılıyormuş galiba acaba önceki hamileliğimi bu yüzden mi kaybettim diye düşündüm korktum bir anyarın doktora soracağım
Farklı hastanelerde beta değeri değişebiliyor ama bu kadar oynar mı bilemedim doktorun en doğru yorumu yapacaktır inşallah Herşey yolundadırMerhaba kızlar
13.11.2023 beta 141
15.11.2023 beta 446 cikti
20.11.2023 farkli hastanede beta degerim 890 cıktı progestron 16.21 cıktı . Beta 2 kat artmamış farklı hastane oldugu icin mi acaba insallah bisey yoktur basina boyle bisey gelen var mı
Kuzum aynı yerde yaptır derler genelde bence 2 gün sonra bu son yaptırdığın yerde tekrar test verebilirsinMerhaba kızlar
13.11.2023 beta 141
15.11.2023 beta 446 cikti
20.11.2023 farkli hastanede beta degerim 890 cıktı progestron 16.21 cıktı . Beta 2 kat artmamış farklı hastane oldugu icin mi acaba insallah bisey yoktur basina boyle bisey gelen var mı
YaaYemek sonrası bende de oluyor. Zaten tek belirtim bu
Ah kuzum benimm sen kaçıncı haftadaydın böyle oldunYine kusma şovu yaptım. Bu bebenin akşamları bana garezi ne acaba
Insallah canım umarım bisey yokturFarklı hastanelerde beta değeri değişebiliyor ama bu kadar oynar mı bilemedim doktorun en doğru yorumu yapacaktır inşallah Herşey yolundadır
Kusma şovuYine kusma şovu yaptım. Bu bebenin akşamları bana garezi ne acaba
Aynen canım kan vermeden once ultrasonla bakti cok kucuk bisey var belli belirsiz cuma gunu daha net bisey diyebilirim dedi en iyisi carsamba tekrarlamam insallah bisey yokturKuzum aynı yerde yaptır derler genelde bence 2 gün sonra bu son yaptırdığın yerde tekrar test verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?