- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.461
Canım bnde kalp atışını 6+6 da duydumHayırlısıyla kavuşursun inşallah ekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bnde kalp atışını 6+6 da duydumHayırlısıyla kavuşursun inşallah ekledim
Evet son adet tarihim 25 Ekim erken gebelik testiyle baktım var gibi hayırlısı yarın kan vericem bakalimHayırlı olsun, benimde birebir böyle çıkmıştı testim adet tarihimden önce.
Güneydoğuluyum ve 1,5 yıllık evliyiz. Çocuk düşünüyoruz. Eşim ve ben doktorlara gittik. Hiç birimizde sorun yok. Kayınvalidem kadına gidelim diyodu. Bende sağlıkçıyım doktorun teknolojinin göremediğini kadın elle mi görür diye düşünüyordum gitmiyodum. Kayınvalidemin ısrarıyla kadına gittim. 1 hafta evvel. Göbeğin düşmüş dedi. Bitki çayı ve 2 kür yap dedi ve karnıma masaj yaptı. Bakalım.Bak bunu yeni duydum doğuluların hala yaptığını onlarda çok güzel insanlar ya bu arada ben verdi bitki olarak sana
Sen naz yapmazsan akşam herkes varken gösterir kendiniYine kusma şovu yaptım. Bu bebenin akşamları bana garezi ne acaba
Tüp bebekte bile 0,4 clexane veriyorlar. Biraz kiloyla alakalı aslında canım kilon kaçtı senin ben hesaplayın kaçlık olması gerektiğini. Geçmiş olsunCanım kese görünmüştü benim cumartesi günü, şuan hafif lekelenmem var yine korkuyorum progestan fitil attım bı tane, benim kan sulandirici iğne dozum yüksek geliyor bence 5000 lik hibor kullanıyorum, yarın doktoruma gitsem mi diye düşünüyorum dün gün boyu kasik ağrım vardı bugün yine geldi lekeler
Duyarsın canım 1.sayfada listeler var 6. Hafta ile 7.hafta arası duymuş herkes. Bende 6+3 te gideceğimKızlar bu kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. Bugün 5+4 benim haftaya pazartesi randevu aldım 6+4 olmuş olacak bebeğimin kalp atışını duyabilir miyim
Duyarsın canım 1.sayfada listeler var 6. Hafta ile 7.hafta arası duymuş herkes. Vende 6+3 te gideceğimKızlar bu kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. Bugün 5+4 benim haftaya pazartesi randevu aldım 6+4 olmuş olacak bebeğimin kalp atışını duyabilir miyim
bende geldim aranıze herkese selam :) 15/07/2024 benimde :)
HoşgeldinizHosgeldiiin benimde 18/07/2023
Önce şiddetli gaz sancısı ardından lavaboya zor yetişilen kusma performansı sergiledim ben de Bu nasıl bir şeymiş ya hafife almışım ben çok. En son kusarken ağlıyodumYine kusma şovu yaptım. Bu bebenin akşamları bana garezi ne acaba
Evet bende var canım uyandığımdan beri çok iyi oluyorum.aksam yedigim yemeği sindiremiyorum sabaha kadar mide ağrısı yapıyor bence akşamları az yememiz gerekBende akşam ne yesem şişiyorm kızlar midem gece boyu ağrıyo varmı acaba bu durumda olan
Bende geçen gün ağladım sinirimden kusmak berbat ötesi gerçekten prensesler gibi bi gebelik süreci hayal etmiştim ikisinden de kusmalar öğürmeler Rabbime çok şükürÖnce şiddetli gaz sancısı ardından lavaboya zor yetişilen kusma performansı sergiledim ben de Bu nasıl bir şeymiş ya hafife almışım ben çok. En son kusarken ağlıyodum
Ay beceremiyorum diye de bu kadar yüklenmeyeydi anasına keşkeSen naz yapmazsan akşam herkes varken gösterir kendini
Ekliyorum canım gözünaydınCanım bnde kalp atışını 6+6 da duydum
Sat 27.09.2023#Sna1 merhaba benide ekler misiniz? Listede hala yokum.
Yaş 34, 1.çocuk, şuan 7+5, tahmini doğum tarihi 03.07.2024
Eklerim tabi ki kese ve kalp atışı görülme haftası nedir ?#Sna1 merhaba benide ekler misiniz? Listede hala yokum.
Yaş 34, 1.çocuk, şuan 7+5, tahmini doğum tarihi 03.07.2024
Benim de 11 ekim canım, perşembe günü kontrolüm var tek isteğim kalp atışını duymakSon adet tarihin 10 ekim bana yakın ya da aynı olan var mı canlar ? Yaklaşık 5 haftalık
Bana haber verir misin canim duyduğunda6+2de ben duyabilirsem sen de duyabilirsin belki canim 6+4 te