• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Bak bunu yeni duydum doğuluların hala yaptığını onlarda çok güzel insanlar ya bu arada ben verdi bitki olarak sana
Güneydoğuluyum ve 1,5 yıllık evliyiz. Çocuk düşünüyoruz. Eşim ve ben doktorlara gittik. Hiç birimizde sorun yok. Kayınvalidem kadına gidelim diyodu. Bende sağlıkçıyım doktorun teknolojinin göremediğini kadın elle mi görür diye düşünüyordum gitmiyodum. Kayınvalidemin ısrarıyla kadına gittim. 1 hafta evvel. Göbeğin düşmüş dedi. Bitki çayı ve 2 kür yap dedi ve karnıma masaj yaptı. Bakalım.

Canım kese görünmüştü benim cumartesi günü, şuan hafif lekelenmem var yine korkuyorum progestan fitil attım bı tane, benim kan sulandirici iğne dozum yüksek geliyor bence 5000 lik hibor kullanıyorum, yarın doktoruma gitsem mi diye düşünüyorum dün gün boyu kasik ağrım vardı bugün yine geldi lekeler 😔
Tüp bebekte bile 0,4 clexane veriyorlar. Biraz kiloyla alakalı aslında canım kilon kaçtı senin ben hesaplayın kaçlık olması gerektiğini. Geçmiş olsun 💐

Önce şiddetli gaz sancısı ardından lavaboya zor yetişilen kusma performansı sergiledim ben de 😂 Bu nasıl bir şeymiş ya hafife almışım ben çok. En son kusarken ağlıyodum 😂
Bende geçen gün ağladım sinirimden kusmak berbat ötesi gerçekten prensesler gibi bi gebelik süreci hayal etmiştim ikisinden de kusmalar öğürmeler Rabbime çok şükür 😂

Hello. Hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama miniğim büyüyor 🥹🩵

Eklentiler

• IMG_0968.jpeg
    IMG_0968.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 59
Back