- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.441
Canım kese görünmüştü benim cumartesi günü, şuan hafif lekelenmem var yine korkuyorum progestan fitil attım bı tane, benim kan sulandirici iğne dozum yüksek geliyor bence 5000 lik hibor kullanıyorum, yarın doktoruma gitsem mi diye düşünüyorum dün gün boyu kasik ağrım vardı bugün yine geldi lekelerMerhaba canım kese göründü mu Dr folik asit falan başladı mı sana
Canım ben oğlumda folbiol kullandim hiçbir şey de yapmadı, bunda da folbiol verdi doktor pıhtılaşmadaki bir genimden dolayı o gen folik asit eksikliği yapiyor ama işte ben biraz onu kullandıktan sonra geri ocean folata gectimKızlar bugün tekrar Dr ye gtiim tsh vermiştim onun sonucuna baktı Dr folik asitte folbiol veya folbetake yazmadı onlar otizm yapıyor çocukta dedi folactive jsimli devletin ödemediği özel folik asit verdi sizler ne kullanıyorsunuz folik asit olarak
Hayatım benimde hafif midem bulansa valla bende mutlu olurum ya içim dışıma çıkıyo kusuyorum kusacak bişey kalmayınca boş öğürme başlıyor sinirlerim bozukAh kuzum benimm sen kaçıncı haftadaydın böyle oldunbebeklerimiz iyi olsun da ben midem hafif bulanınca bile mutlu oluyorum
Ay yanıma poşet kova falan alasım var banyoya git gel mahvoldumKusma şovu
Miniğin seninledir inşallahInsallah canım umarım bisey yoktur
Ben poşet astım kapıya koridor da ne olur ne olmaz diye daha kimseyede demedim için bir yerede çıkamıyorumAy yanıma poşet kova falan alasım var banyoya git gel mahvoldum
Artık prof oldum anlıyorum geleceği zamanı yetiştiremediğim olmadı kendimi de tutabiliyorum yolda işe gidip gelirken falan toplantıda kusarsam pek hoş olmazBen poşet astım kapıya koridor da ne olur ne olmaz diye daha kimseyede demedim için bir yerede çıkamıyorum
Haftaya pazartesi ama belki yarın bı gidip iğne dozunu konuşabiliriz lekelenmem var yineTeşekkür ederim canımm aminn Rabbim gümbür gümbür duyursun inşallah hepimize ve bekleyen herkese nasip etsin RabbimSenin kontrolün ne zamandı
Oy maşallah kuzum inşallah yavaş yavaş hafifler bu şovlarHayatım benimde hafif midem bulansa valla bende mutlu olurum ya içim dışıma çıkıyo kusuyorum kusacak bişey kalmayınca boş öğürme başlıyor sinirlerim bozuk
6,5 haftalıkken başladı yarın 8. Haftam doluyor
Cok sagol kuzum benim. Sen nasilsin? Nasil senin ufaklikÇok sevindim canım minnakın sağlıkla büyümesine. İnşallah bulantılar bu gebelikte çok zorlamaz seni
Git mutlaka kuzum inşallah bir şeyin yokturCanım kese görünmüştü benim cumartesi günü, şuan hafif lekelenmem var yine korkuyorum progestan fitil attım bı tane, benim kan sulandirici iğne dozum yüksek geliyor bence 5000 lik hibor kullanıyorum, yarın doktoruma gitsem mi diye düşünüyorum dün gün boyu kasik ağrım vardı bugün yine geldi lekeler
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerHaftaya pazartesi ama belki yarın bı gidip iğne dozunu konuşabiliriz lekelenmem var yine
Anladım xanm venim ki iyi demi o zamN günde 1 tane kullanıyorumCanım ben oğlumda folbiol kullandim hiçbir şey de yapmadı, bunda da folbiol verdi doktor pıhtılaşmadaki bir genimden dolayı o gen folik asit eksikliği yapiyor ama işte ben biraz onu kullandıktan sonra geri ocean folata gectim
Hosgeldiiin benimde 18/07/2023bende geldim aranıze herkese selam :) 15/07/2024 benimde :)
6+2de ben duyabilirsem sen de duyabilirsin belki canim 6+4 teKızlar bu kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. Bugün 5+4 benim haftaya pazartesi randevu aldım 6+4 olmuş olacak bebeğimin kalp atışını duyabilir miyim
Hayırlı olsun canım benim son adet tarihin ne ?kese falan göründü mubende geldim aranıze herkese selam :) 15/07/2024 benimde :)
İyiyim canım işte büyüyor yavaş yavaş. Daha doktora gitmedim hiç, cuma günü keseye gidicem. Pek belirtim de yok, göğüslerim dışında hamile değil gibiyimCok sagol kuzum benim. Sen nasilsin? Nasil senin ufaklikkac oldunuz bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?