- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.401
İnşşllah her şey çok yolunda gitsinEvet bizi de çok etkilemişti geçen sene kadındaydı baya ara verdik yazın da tatiller derken sakin bir zamanı bekledik. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kavuşuruz
Dün bende de vardı canım. Sonra akıntım artıyor hep ağrıdan sonra. Rahim büyüyor. Bebişimiz büyüyor
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba galiba bende temmuz annesiyim son adet tarihim 25 Ekim erken gebelik testim silik çıktı Eki Görüntüle 3338315
Sağol cnm teşekkürler varmi bilemedim hayırlısı olsunHoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Benimde ilk testim böyle çıkmıştı hayırlı olsunMerhaba galiba bende temmuz annesiyim son adet tarihim 25 Ekim erken gebelik testim silik çıktı Eki Görüntüle 3338315
Merhaba galiba bende temmuz annesiyim son adet tarihim 25 Ekim erken gebelik testim silik çıktı Eki Görüntüle 3338315
Gözün aydın canımSat 3 ekimdi 9 Ekim yaptı
BDT 16 temmuz
yas 38(az daha sonra gelse tekne kalıntısı olacaktı)
2. Bebeğimiz
5 artı 5 kese
Canım eldiven ve maske kullan bence değiştirirken bu hamilelik dönemleri daha hassas dönemler oluyor vücut mikroplara aşırı açık oluyor ve normalde bizi etkilemeyecek varlığından bile haberimiz olmadan kaptigimiz bir virüs hamilelikte sorun yaratabiliyor sen önlemini al :) rutin testlerde de çıkıyor diye biliyorum eda daha iyi bilir belkigünaydın herkese. 2 gün misler gibi dinlendim. evde biraz spor yaptım, normalde de spor yaptığım için sporu olabildiğince hayatımda tutmayı planlıyorum. yalnız benim bir sorum var, evinde kedi besleyen var mı? eşim 15 gün daha evde değil. kedi kumuna pek maruz kalmak istemiyorum, ama mecburen değiştiriyorum. bunun testini mi yaptırmak gerekiyor? doktora gittiğimde özellikle evcil hayvanımız var diye söylemeli miyim? yoksa rutin testlerde yapılıyor mu bunun bir testi varsa?
Aynı durumdayiz canım ama keseyi görünce baya rahatladım ben dış gebelik aşırı korkunç geldi bana düşündükçe kafayı yedimBu arada cuma günü 4+6 iken keseyi gördük.Daha çok küçük dedi doktor. Cumartesi 6+1 de bebeği görmek için gideceğiz. Umarım sorunsuz geçer. Her hafta ayrı bir korku önce ya dış gebelikse, şimdi ya boş gebelikse, sonra kalp atışlarını duyamazsam daha önce kayıp olunca herşeyden korkuyor insan. Sizce6+1 de kalp atışlarını da duyabilir miyiz?
Gözün aydın canım
Ocean c vitamini kullan bence canım çok aşırı hızlı atlatiliyor, antibiyotik de b grubu ise sıkıntı olmaz, vücutta enfeksiyon varlığı bebeğe daha çok zarar verebiliyor, güvenli antibiyotikleri kullanabiliriz benceSelamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı yaEdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben
Teşekkür ederim canımm aminn Rabbim gümbür gümbür duyursun inşallah hepimize ve bekleyen herkese nasip etsin RabbimGözün aydın canımdarısı bana ve henüz kalp atışını duymayan herkese
Bazı antibiyotiklerin degeri düşük oluyor ama için rahat etmezse dut kürü yapabilirsin. Enfeksiyon için birebir.Selamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı yaEdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben
Evet canım ilaç kullanılıyormuş galiba acaba önceki hamileliğimi bu yüzden mi kaybettim diye düşündüm korktum bir anYüksek tsh bebeği, düşük tsh anneyi kötü etkiler. Doktorun muhtemelen endokrine gönderecektir gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım 2-3 ayda bir endokrine gidip tahlil verdim ilaç başlayabilirler değerleri tam bilmiyorum canım. Burdada yüksek tiroidten ilaç kullananlar var
Senin kaçtı canım değerinBenim canim.
ilaca baslatti doktor endokrinden randevu almalısın
4,03 cikti benimSenin kaçtı canım değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?