- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.361
Doğurmayı marifet sananlar tayfası. Bir insan anne olmayı çok isteyebilir hiç doğurmak istemeyebilir veya çocuğu olmayabilir. Empati yoksunu vicdanı olmayan kişiler üremesin ya bu ne acımasızlık ?Ben okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki
Insallah canim hepimiz birbirimize saglikla dogum yaptigimiz haberini veririzHerseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim
Ben saglik ocagi hekimlerine hic ama hic güvenmiyorum. Bizimki de birseyden anlamiyorAy iyi ki kullabmmamisim vede daha sahlik ocağı günde 3 kere yazmış folbioli
Bende daha önceden hastanede çalıştım biliyordum Allah tan dedim bu çok günde 1 aldım bende bugüne kadarValla canım o yazını gördüm bişey diyecektim zor tuttum kendimiBazı doktorları cidden anlamıyorum başımdan 1 gebelik geçti ben bile biliyorum diyeceklerim bu kadar
12 ekim benim ki canımSon adet tarihin 10 ekim bana yakın ya da aynı olan var mı canlar ? Yaklaşık 5 haftalık
Maşallah canım benim Dr ye gidip keseyi gördün mü12 ekim benim ki canım
Ben 10 ekimSon adet tarihin 10 ekim bana yakın ya da aynı olan var mı canlar ? Yaklaşık 5 haftalık
Keseyi 5+1 de gördük çok şükür kalp atışı için bu hafta cumaya çağırdı. genel olarak midem kötü ama kusma yok bugün sadece vitamin hapını içerken yutamadım geri çıkarttım.merakligzm W white angeL merhabalar sizinde son adet tarihiniz benim ki ile yakın nasıl bulantı vs varmı kese veya kalp atışı gördünüz mü
Dün bende de vardı canım. Sonra akıntım artıyor hep ağrıdan sonra. Rahim büyüyor. Bebişimiz büyüyorMerhabalar kızlar nasılsınz , kasık ağrım iki gündür çok fazla gidip geliyor normal mi sizce?
Benim 9 ekim canimSon adet tarihin 10 ekim bana yakın ya da aynı olan var mı canlar ? Yaklaşık 5 haftalık
12 ekim benimSon adet tarihiniz nedir acaba
İnşallah canım benimÖzellikle böyle hassas dönemlerden geçerken çevremizde bu kadar kötü kalpli insanlar olması çok üzücü. İnşallah bu süreçte de uzak geçirirsin ondan
İnsan yasamadigi şeyin acısını bilemiyor malesef. Birde içinde kötülük varsa o saçma sözlerin karşısındakini nasıl üzdüğünü hiç anlamıyor. Allaha havale ettim beb . Allah hakeden kalpten anneliği isteyen herkese bekletmeden nasip etsin yaşamayan bilmez evlat imtihanı çok zorDoğurmayı marifet sananlar tayfası. Bir insan anne olmayı çok isteyebilir hiç doğurmak istemeyebilir veya çocuğu olmayabilir. Empati yoksunu vicdanı olmayan kişiler üremesin ya bu ne acımasızlık ?
İnşallahInsallah canim hepimiz birbirimize saglikla dogum yaptigimiz haberini veririz
Ben hic aşılama catlatma falan yaptirmadim canim. 3 ay falan bir ton takviye vitamin minaral kullandik bunun yarisinda mfk kullandim sigarayi da biraktik falan hangisi etkiledi artik bilmiyorm
Bende yaşamadım ama kalkıp 5 yıl da hamile kalabilen arkadaşıma bu zorbalığı yapmadım, bazı konular vicdanla iyi kalple alakalı başına gelmeyen bilemez değil canım. Tabi ki hissettiklerini yaşadıklarını bilemem ama canını ne yakar bunu bilebilirim. Bu saf kötülük zır cahillik ve kendini üstün görme başka bişey değil.İnsan yasamadigi şeyin acısını bilemiyor malesef. Birde içinde kötülük varsa o saçma sözlerin karşısındakini nasıl üzdüğünü hiç anlamıyor. Allaha havale ettim beb . Allah hakeden kalpten anneliği isteyen herkese bekletmeden nasip etsin yaşamayan bilmez evlat imtihanı çok zor
Yüksek tsh bebeği, düşük tsh anneyi kötü etkiler. Doktorun muhtemelen endokrine gönderecektir gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım 2-3 ayda bir endokrine gidip tahlil verdim ilaç başlayabilirler değerleri tam bilmiyorum canım. Burdada yüksek tiroidten ilaç kullananlar varKızlar normalde 1.5 olan Tsh ım gebelikle beraber 3.77 olmuş tehlikeli diye biliyorum yaşayan var mı bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?