- 20 Kasım 2023
- 17
- 30
- 3
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.341
Amin canım seninde inşallah. Bunun içinde şükrediyorum 20 yıl bekleyenler var çok şükür o kadar bekletmedi bebislerimiz.Hayirlı olsun canımm bebek bekleme sürelerimiz evlilik sürelerimiz aynıymıs. Rabbim saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederimmmmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Çok sevindim canım minnakın sağlıkla büyümesine. İnşallah bulantılar bu gebelikte çok zorlamaz seniKizlar 7+1den selamlar. Kontrolden ciktim simdi. Haftasiyla uyumlu. Her sey yolunda dedi. 11. Haftaya randevu verdi. Ilk gebelikte tam 7.haftaya girdigim gun bulanti kabusu baslamisti. Bunda dayanilmayacak bir durum yok. Istahsizlik daha on planda. Insallah herkesinki yolunda ilerliyordur ve saglikla aliriz kucagimiza
Insanlar gereksiz meraklı oluyorlar. Bu durum o kadar özel bir sey ki ama sormak irdelemek konusunda kendine hak görüyorlar. Bak yine sinirlendimAmin canım seninde inşallah. Bunun içinde şükrediyorum 20 yıl bekleyenler var çok şükür o kadar bekletmedi bebislerimiz.bu durumu yaşamayan bilemez çevreden bazı kötü insanların öyle psikolojik şiddetine maruz kaldım ki yeni düzelmeye başladı psikolojim
Ben okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir kiInsanlar gereksiz meraklı oluyorlar. Bu durum o kadar özel bir sey ki ama sormak irdelemek konusunda kendine hak görüyorlar. Bak yine sinirlendim
Canım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver benceKızlar merhaba bugün test yaptım ve 4 senedir ilk defa böyle sonuç gördüm. Adetin gecikmesinin 25. Günü. Baya koyu çıktı ilk 2 dakikada. Olumsuz değildir değil mi ?
Ben artık gereken cevabı veriyordum densiz konuşanlara. Kendimi bitirecegime haddini bilsin bir daha sormasin diye. Boyle insanlar heryerde var maalesef. Sen artık bebişini sağlığını düşün hepsi geride kaldıBen okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki
Canım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver bence
Canım çok teşekkür ederim. Eşime söylemedim daha akşam gelsin söyleyeceğim hemen kan vermeye gideceğim inşallahCanım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver bence
Kan testi ile dogrulatabilirsin canım hayırlı olsun hamilesin benceKızlar merhaba bugün test yaptım ve 4 senedir ilk defa böyle sonuç gördüm. Adetin gecikmesinin 25. Günü. Baya koyu çıktı ilk 2 dakikada. Olumsuz değildir değil mi ?
Ay inşallahKan testi ile dogrulatabilirsin canım hayırlı olsun hamilesin bence
Çok şükür canım sen kaç haftalık hamilesin kalp atışını duydun muBen artık gereken cevabı veriyordum densiz konuşanlara. Kendimi bitirecegime haddini bilsin bir daha sormasin diye. Boyle insanlar heryerde var maalesef. Sen artık bebişini sağlığını düşün hepsi geride kaldı
5+6 oldu çok şükür persembe kalp için gidicez insallah duyarizÇok şükür canım sen kaç haftalık hamilesin kalp atışını duydun mu
Herseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim5+6 oldu çok şükür persembe kalp için gidicez insallah duyariz
Ay iyi ki kullabmmamisim vede daha sahlik ocağı günde 3 kere yazmış folbioliOnları vermemesi normal folbiol çok ağır gebelik öncesi öneriliyor.
İlk gebeliğimde folidoce kullanmıştım şimdi Venatura metilfolat kullanıyorum
Son adet tarihiniz nedir acabaHerseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim
Ben kullanmadım folactive aldım bugünBen kendim FolicUs Plus kullanıyorum. Var mı hiç kullanan acaba
Özellikle böyle hassas dönemlerden geçerken çevremizde bu kadar kötü kalpli insanlar olması çok üzücü. İnşallah bu süreçte de uzak geçirirsin ondanBen okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki
Valla canım o yazını gördüm bişey diyecektim zor tuttum kendimiAy iyi ki kullabmmamisim vede daha sahlik ocağı günde 3 kere yazmış folbioli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?