2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
İyi dinlenmeler canım, saçını da güle güle kullan

Kızlar sizin bebişler uyku düzeni oturttu mu yaa? Benim oğlan ne zaman uyuyor, ne zaman uyanık hiç belli değil. Sürekli bir atraksiyon halinde. İçerde aksiyon filmi mi çekiyor napıyor anlamadım

Kızlar sizin bebişler uyku düzeni oturttu mu yaa? Benim oğlan ne zaman uyuyor, ne zaman uyanık hiç belli değil. Sürekli bir atraksiyon halinde. İçerde aksiyon filmi mi çekiyor napıyor anlamadım
Ben gece uyurken uyuyor ya da ben hiç hissetmiyorum gece. Belki haftam erken olduğu içinde olabilir. Sabahları belirli saatlerde hareketli ama ben çalışırken hiç hareket etmiyor. Mesai bitip eve gelip uzandığımda hareket ediyor çoğunlukla.

Ayy benim is yerindekiler de 36ya kadar dur dediler ama hic durasim yoktu. Aslinda isim de yorucu degil masabasi ama benim daha cok kafa dinlemeye ihtiyacim vardi. Okullar kapanmadan bu 1 ay cok kiymetli benim icin
Bebişim için katlanıyorum sırf o 5 hafta doğum sonrasına sarksın diye yoksa benimde ne halim var ne sabrım
Keyfini çıkar kuzucum

Asla oturmadı sürekli uyanık şuan yine yumruk tekme dalıyor bana yarım saat önce de aynıydı inşallah geceye verir uykusunu ablası gibi
Hoşgeldin zombilik modu

Doğum sonrasına hazırlıyorlar bizi bir de kan ilacı saatine. Aç karnına içilmesi iyi oluyor ya sağolsun 6 dedi mi dikiyor beni ayağa bu sayede hep aynı saatte içiyorum ilacı da
Asla oturmadı sürekli uyanık şuan yine yumruk tekme dalıyor bana yarım saat önce de aynıydı inşallah geceye verir uykusunu ablası gibi
Hoşgeldin zombilik modu
Ya aslında tam da uyku düzeni oturtma zamanları, ama tam tersi uyanıklık düzeni oturtuyorlar sanki Acıtıyor bir de bazen. Ben de yerimiz mi dar yoksa yerimiz mi dar ne var ne var diye Sezen Aksu'dan çalıyorum

Ya aslında tam da uyku düzeni oturtma zamanları, ama tam tersi uyanıklık düzeni oturtuyorlar sanki Acıtıyor bir de bazen. Ben de yerimiz mi dar yoksa yerimiz mi dar ne var ne var diye Sezen Aksu'dan çalıyorum
Bu saatler onun saatleri ama şuan bile sürekli hareket halinde. Acaba uyurken hareket ediyor da biz uyanık mi sanıyoruz ki

Bu saatler onun saatleri ama şuan bile sürekli hareket halinde. Acaba uyurken hareket ediyor da biz uyanık mi sanıyoruz ki
Ayy hiç bilmiyorum canım ama aynen şu anda da, tüm gün de, gece de hep hareketli. Hele sola yatınca sanki ikiye katlıyor haretliliğini, umarım uyurkenki hareketleridir yoksa yoksa yoksa... Yazamıycam, elim varmıyor Bu konudaki düşüncelerimi iptal ediyorum.

Doktora sordum ya geçen gittigimde hareketli bebek iyidir dedi ben saldım uyutmazsa da yapacak bir şey yok birlikte uyur uyaniriz

Hangi ilaçları alyon cnm benim kasilmalar artı sırtımda ikindiden yana yaniyo ayaklarim çok üşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…