2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Hijyen takıntısının başka başka boyutları var demek çocuğunun elini ağzını 1 dakikada bir silen gördüm çocuğa eldivenini giy de oyna diyene şahit oldum evlerini çamaşır suyuna boğanlara şahit oluyorum duvar siliyo nefes çok oldu diye o yüzden şaşırmam 😅
Dışarının üstüyle yatağa girmesin ayakkabıyla eve girmesin birde herkes gittikten sonra tuvalete çamaşır suyu dökme gibi bir adetim var o kadar bende fazlası yok 🤓
Nefes cok oldu diyip duvar silmek mi eyvah eyvah nirvana yapmis büyük konusmayim yinede cok fena 😁 kimseyi kinamiyorum artik 🤐

Omron tansiyon aleti kullanan var mı? Kafaları yiyeceğim ya 5 kere ölçüyorsa 3 kere hata veriyor. Gönderdim sorun cikmadi. Isin kotu tarafi esimden ölçüyor ben mi ölçemiyorum.
Ben hastanelerde sağlık ocaklarında hep o markayı kullanıyorum. Kolu çok gevşek bırakıyor olabilirsin ondan hata veriyor benimki de bazen

Kız elin oğlu dediğin, karnımızdakilerin babası. Meryem Ana olmadığımıza göre içimizdeki kendi kendine oluşmadı😂😂 Onların ve bizim ortak parçamızı taşıyoruz, paşa paşa yapacaklar. Kimse ailesine güvenip evlenmedi, evlilikte genel anlamda çocuk olur ve bu iki kişinin ortak sorumluluğudur, ailelerin değil.😄
Vallahi yapmayan yapmıyor, biz şanslıyız eşlerimiz destek olduğu için. Doğru adamları seçmişiz.

Herkesin ne kadar takıntısı varmis ya 😁 Benim tek takintim evimdeki eşyaların yerinin değiştirilmesine sinir olmak. Eve gelen herkes yardim olsun diye bulasik makinesi yerlestirir ama hep yanlis yerlere koyar bu beni gicik eder mesela😅
Birde dusun bunlar yazdiklarimiz birde yazmadigimiz takintilar var evlerden ırak 😁

Sizin kaç mm ölçülmüştü şuan ne durumdasınız bende de aynı durum varda

Şuan ne durumdasınız serklaj basit bir işlem mi sonrasında öncesinde işlemi kısaca anlatır mısınız bennde aynı durumdayımda detaylı ultrasona giricem haftaya doktor ne derse artık muhtemelen serklaj diyecek.
Ben serklaj oldum 23+5te şuan 32+3 oldum ben benim en büyük problemim enfeksiyon sürekli antibiyotiklerle bugüne geldim

Demi ya yani,zaten bnde oluşan tüm skntilar hepimizde neredyse var

Uzman bunlar uzman fahretin bunları atamayı unutu 🤣fahrtrtin koca diyince de gülme geliyor aklıma pandemi zamanında elimizde güçlü bir silah var oda yakalanmamak 🤣🤣🤣🤣

İşin kötü tarafı geçen hafta nst sanci çok çıkmıştı 🤣🤣
Ana kız ben hepinizden önce doğuma girerim diyordum sakın aman ha 😅😅😅😅😅😅 şaka maka zamanında doğsun inşallah minnoş annesi 😌😌😌

Cok ilginç di mi, insan doğumdan çok ve bebeğine kavuşmaktan çok etrafı ile nasıl baş edeceğini düşünüyor. Sosyologlar göreve! 😂
Valla hepimizin bildiği birşey var millet çocuk görmeye değil dedikodu yapmaya geliyor çok azı çocuk görmeye geliyor ne absürt eski zamanları özledim ya samimiyeti özledim

Bugün uşağımı sünnet ettirdim ama neden bilmem üzerimde bir ton ağırlık var rahatlamam gerek miyormuydu benim yahu 😅😅😅

X