- 8 Ekim 2023
- 1.620
- 847
- 34
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.601
Magnesie calsineeKızlar hangi magnezyum takviyesini kullanıyorsunuz? Memnun kaldıklarınızı yazar mısınız
Sistemle alakalı canım. Bunu bu saatten sonra herkes yaşayacak. Turnaabulut 29 nisanda kadındoğuma muayene olmuş. Yani bugün tam 15 gün olduğu için, bugüne randevu alamıyor. 15 gün dolmadığı için muayene oldu görünüyor. Aynı branşa 15 gün icinde randevu alamıyor. Şikayet etse bakanlığın kendisini bakanlığa şikayet etmiş olacak. Yeni yönetmelik böyle.Bunun yeni sistemle alakası oldugunu sanmiyorum ben ya bu apayri bisey. Bende devlet takipliyim hic boyle bisey yasamadim
Aynı sekilde düşünüyorum. Hastaneye sadece 1. derece yakınlar gelir, onun haricinde kimseye gün vermem. Eve de 1-1.5 ay sonra toparlandığımda ve bebeğin bağışıklığı biraz daha güçlendiginde kabul ederim.Ben 40 çıkana kadar evde de misafir kabul etmicem. Hastanede zaten etmicem.
İyide neden 15 gün boyunca randevu alamıyorum şuan bu da saçmalıkCanım bunu sağlık bakanlığının kendisi yapıyorYani kimse senin tc kimlik nonu oraya girip de muayene olmuşsun gibi göstermiyor. Yeni sistem yüklendi bilgisayarlara,daha dün oluşturuldu, işlemleri otomatik yapıyor. Sistemin ilk zamanları olduğu için, daha oturmadı. Ondan bu karışıklık. Sen git yine anlat durumu, orda yüzyüze sana anlatıldığında daha iyi anlayacaksın.
Eşimde sağlık çalışanı hakka girmekde sıkıntı 1 kişinin değil bütün insanların hakkına giriyorum öncelik yapıp ama malesef düzen bu neyse ya daha fazla uzatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum olan oldu artıkBu randevu onay sistemi yeni çıktıgı için karıştırmışlar demek ki onların hatası, dönüş de yapmadılar diyosun büyük ayıp ya , mecbur bi daha hasta haklarına gideceksin . Devlet hastanelernde bi tanıdıgın oldu mu her şey çorap söküğü gibi hallediliyor . Bizim uzaktan akraba orda temizlik görevlisi mesela, bu durumu yaşasam hasta haklarına değil ona giderdim o da hatır gönül yaptırırdı . Maalesef berbat bi düzen ! Hasta hakları ya da başhekimliğe gitmen gerek sanırım inşallah çözerler ya
Yarın arasan alacaktın aslında. Son muayenen 29 nisan göründüğü icin reddetti seni. Bak eşin sağlık çalısanı, bağlı bulunduğu birimin yönetimine gitsin, orada izah ederler daha iyi anlarsınız. Tüm yönetimlere aynı yönetmelik gitti, bunu hastane yapmıyor canım, bakanlık yapıyor.İyide neden 15 gün boyunca randevu alamıyorum şuan bu da saçmalık
Ben bi kutu magnimore plus kullandım bitti. Şimdi doktor Magnorm diye tablet yazdı suda eriyen devlet karşılıyor diye aldım . Magnezyum oksit içerir yazıyor . 3 gündür içiyorumMagnesie calsinee
Ben şimdi anladımSistemle alakalı canım. Bunu bu saatten sonra herkes yaşayacak. Turnaabulut 29 nisanda kadındoğuma muayene olmuş. Yani bugün tam 15 gün olduğu için, bugüne randevu alamıyor. 15 gün dolmadığı için muayene oldu görünüyor. Aynı branşa 15 gün icinde randevu alamıyor. Şikayet etse bakanlığın kendisini bakanlığa şikayet etmiş olacak. Yeni yönetmelik böyle.
Ben gecen sene yeni dogum yapmis arkadasinin hanimina gittim esimin zoruyla. Gerçekten cok aptalca bir davranismis. O kadar gerildim ki. Kadin oturamıyor kalkamiyor. Bebeginde de ufak bi sorun varmis onun gerginligi de var. Yalniz da degildik bir aile daha vardi. Nasil ortamdan ayrildigimi bilemedim.Aynı sekilde düşünüyorum. Hastaneye sadece 1. derece yakınlar gelir, onun haricinde kimseye gün vermem. Eve de 1-1.5 ay sonra toparlandığımda ve bebeğin bağışıklığı biraz daha güçlendiginde kabul ederim.
Benim kronik kabizlik sorunum da oldugu icin magnesie calcineeyi uygun gördü doktorum. Agrim falan yok gerektikce kullaniyorum. Doktorum ilac taraftari degil genel olarak. 40li yaslarda bir prof ama doguma bakis acisi epey geleneksel. Az ilac az takviye bol yeme icme.Ben bi kutu magnimore plus kullandım bitti. Şimdi doktor Magnorm diye tablet yazdı suda eriyen devlet karşılıyor diye aldım . Magnezyum oksit içerir yazıyor . 3 gündür içiyorum
Doğru ifade edebilmeme sevindim, yazarak bir hayli zor oluyor anlatmak aslındaBen şimdi anladım
Ben en basindan beri hep tükettim canim. Gunde 3 4 tane yiyordum. Cok sukur bir sorun olmadi. Canim cekiyordu cunku kisitlamak istemedimkızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Ben ben ben.. surekli degil ama biraz fazla ayakta kalinca ve yuruyunce oluyor canım. Bir de yatar pozisyondan ilk ayaga kalktigim andaBel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
Canım cenaze evi ile aynı mantık aslında. İnsanlar acılarıyla mı uğraşsın, milletin karnını doyurmakla mı? Annemin kocası ölünce gittiydim, annemle birbirimize girdik, dedim ne manyak adet bunlar, ben ölünce oturup doya doya üzülün, böyle şeyler yapmayınBen gecen sene yeni dogum yapmis arkadasinin hanimina gittim esimin zoruyla. Gerçekten cok aptalca bir davranismis. O kadar gerildim ki. Kadin oturamıyor kalkamiyor. Bebeginde de ufak bi sorun varmis onun gerginligi de var. Yalniz da degildik bir aile daha vardi. Nasil ortamdan ayrildigimi bilemedim.
Bu hastane susleme ikramlar misafirler herhalde bunu bir tek bizim insanimiz yapiyor. Gevurun böyle islerle uğraştığını hic sanmiyorum. Nihayetinde bir saglik operasyonu geçiriliyor.
Ya keşke benimki de öyle olsa, bugün sağlık ocağı doktoru idrarına baktır crp yüksek dedi 10 çıktı yine gittm kendi doktoruma akıntı var mı ? Dedi . Var ama beyaz kokusuz dedim bi tık arttı dedim. Hemen Azıtro diye ilaç yazmış antibiyotik bir de vajinal fitilBenim kronik kabizlik sorunum da oldugu icin magnesie calcineeyi uygun gördü doktorum. Agrim falan yok gerektikce kullaniyorum. Doktorum ilac taraftari degil genel olarak. 40li yaslarda bir prof ama doguma bakis acisi epey geleneksel. Az ilac az takviye bol yeme icme.
Ben tam 2 haftadir bu kafadayìmKesecekler bizi kafası geldi mi bana dün geldi o kafa ilk çişimi ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden
4 hurmayla acilma olmazkızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Eşinin arkadaşının eşine gidilmez ama benim neredeyse aynı evde büyüdüğüm arkadaşlarım kuzenlerim elbette gelebilir yanlarında yatarım da otururum da donla da gezerim kayınpederim evime 1 ay sonra geldi mesela hastane kısmındada şanslıydım galiba acı çekerken başımda baklava yiyen kimse olmadıBen gecen sene yeni dogum yapmis arkadasinin hanimina gittim esimin zoruyla. Gerçekten cok aptalca bir davranismis. O kadar gerildim ki. Kadin oturamıyor kalkamiyor. Bebeginde de ufak bi sorun varmis onun gerginligi de var. Yalniz da degildik bir aile daha vardi. Nasil ortamdan ayrildigimi bilemedim.
Bu hastane susleme ikramlar misafirler herhalde bunu bir tek bizim insanimiz yapiyor. Gevurun böyle islerle uğraştığını hic sanmiyorum. Nihayetinde bir saglik operasyonu geçiriliyor.
Sık sık karnına dayanıyor mu?