- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.561
En azından gece için refakatçi dışında hasta yakını birakmasalar sorun büyük oranda duzelirmis ama yatak konforsuzmuş ona yapacak bir şey yok.Gebze medikal parka gidiyorum , orda detaylı ultrasona gittiğim doktor da iyi doçent ona geçebilirim ama hastane konforsuzdu ya. Eğer sezaryen olacaksam yatağım yemeğim rahat olsun diye düşündüm o yüzden arayışa girdim2 gün yatış verdiklerinde hasta yakjnkarı koridorda konuşuyodu hep telefonda hep bi gürültü vardı hiç uyuyamamıştım, yatak rahatsızdı kemiklerm acımıştı resmen .
Çünkü insanlar devlet hastanesinde hizmet alamıyorlar randevu bulamıyorlar bulsalar bi ultrason sırası 2 ay. Diyo ki 2 3 bin veririm özelde işim hallolsun özellerin de devletten bir farkı kalmadı gerçekten bizde dün bunu konuştuk arkadaşlarla kaçma planları yapıyoruzEvet büyükşehirlerde yaşamak her anlamda eziyete döndü. O kadar çok insan var ki parklar dolu sahiller dolu, hastaneler aciller dolu. Ben özel hastaneye gidiyorum sigorta var diye ama devletten farkı yok gibi bi şey özellikle aciller kalabalık. Hani eskiden özeller boş olurdu yok artık gidip sıra da bekliyorum randevu saatim de geçiyor. Keşke memur olsaydım da küçük bi yere tayinim çıksaydı diyorum ya
Nerde çokluk, orda ......Evet büyükşehirlerde yaşamak her anlamda eziyete döndü. O kadar çok insan var ki parklar dolu sahiller dolu, hastaneler aciller dolu. Ben özel hastaneye gidiyorum sigorta var diye ama devletten farkı yok gibi bi şey özellikle aciller kalabalık. Hani eskiden özeller boş olurdu yok artık gidip sıra da bekliyorum randevu saatim de geçiyor. Keşke memur olsaydım da küçük bi yere tayinim çıksaydı diyorum ya
Ben de 3 senedir devlete gitmiyorum eşim de öyle bari kesilen vergimizi versinler yıl sonundaÇünkü insanlar devlet hastanesinde hizmet alamıyorlar randevu bulamıyorlar bulsalar bi ultrason sırası 2 ay. Diyo ki 2 3 bin veririm özelde işim hallolsun özellerin de devletten bir farkı kalmadı gerçekten bizde dün bunu konuştuk arkadaşlarla kaçma planları yapıyoruz
Küçük yer hem maddi, hem manevi açıdan, hem de çocuk yetiştirme açısından nimet.İstanbul benim için sadece gezip, birkaç gün kalınmalık ve eve dönülmelik bir yer. Asla yaşamak istemem.Çünkü insanlar devlet hastanesinde hizmet alamıyorlar randevu bulamıyorlar bulsalar bi ultrason sırası 2 ay. Diyo ki 2 3 bin veririm özelde işim hallolsun özellerin de devletten bir farkı kalmadı gerçekten bizde dün bunu konuştuk arkadaşlarla kaçma planları yapıyoruz
Canım bu durumu en iyi doktorun yorumlayabilir, randevun yakındır umarım.Kızlar benim bugün göbeğim çok değişik bi şekil aldı. Midem boşaldı sanki. Göğüslerim ile hamile karnımın arası çok boşluk vajina üstünde hissediyorum Ada’yı da. İnternete baktım karın düşmesi Allah korusun doğum falan diyor. Dün de yazdım ya size hurma yedim muhabbetini. Dün yediğim hurmalar mı tırmalıyor tövbe yarabbim çok endişeliyimkendimi çekmeyi de beceremedim ama bi foto atsam size anlşılır mı bilmiyorum ama karın düşmesini anlayan varsa belki yardımcı olur
Aynen canımBenim de öyle bazen bakıp bakıp korkuyodum ben de bi gariplik mi var diye demek ki olabiliyo böyle şeyler
Ozaman doktoruna danış canım ya ama zaten düşüyo diye biliyorum son aylarda kaç haftalıksın canımYaaa benim böyle değildi ama yaa, bu kadar boşluk yoktu yani
33 haftalık olduk bugün bel ve sırt ağrısı çok fena aynen arada geliyor ama Cook sıkıntılıBel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
İflahım söküldü kızıma eşime kendime özel sağlık sigortası yaptırmaktanBen de 3 senedir devlete gitmiyorum eşim de öyle bari kesilen vergimizi versinler yıl sonundasıra yok gerçekten bulunmuyor annem göz için bulamadı gözleri ağrıyodu resmen başına vurmuştu mecbur kaldı 2300 tl verdi özele gitti
Sadece çocuklarım için çok isterdim yoksa ben çok seviyorum İstabulu çevremi ailelerin yakın olmasını vs. Ama ciddi ciddi şuan eşimi bazen yokluyorum kızlarlada dün konuştuk bahçede özgürce oynayabilecekleri köy okuluna gönderebileceğim bi yer olsa mı acaba diyeKüçük yer hem maddi, hem manevi açıdan, hem de çocuk yetiştirme açısından nimet.İstanbul benim için sadece gezip, birkaç gün kalınmalık ve eve dönülmelik bir yer. Asla yaşamak istemem.
Evet zonkluyor valla geliyor artık ufaktan33 haftalık olduk bugün bel ve sırt ağrısı çok fena aynen arada geliyor ama Cook sıkıntılı
Köyde okul bulursan gönderirsinSadece çocuklarım için çok isterdim yoksa ben çok seviyorum İstabulu çevremi ailelerin yakın olmasını vs. Ama ciddi ciddi şuan eşimi bazen yokluyorum kızlarlada dün konuştuk bahçede özgürce oynayabilecekleri köy okuluna gönderebileceğim bi yer olsa mı acaba diye
Yani dur resmi ss alıp atıcam ya bakın sizde görün sinir oldum yaBen daha önce hiç böyle bir şeye şahit olmadım canım. Bence de yarın git aç mhrs sayfanı benim randevum bugün de. Kafalarına göre nasıl değiştirecekler. Hele de muayene olmamış hastayı muayene olmuş gibi nasıl gösterecekler.
Her hastahanede var mı bu hasta hakları denilen yer gideyim görüşeyimNe kadar saçma ya muayene icin gittiginde hasta haklariyla bi görüş istersen canim dedigim gibi son zamanlarda da boyle olursa sıkıntı yani
Yani daha önce hiç yaşamadım gı oğlumda o kadar rahattı ki yani ne biçim sistem oluşturdular yaHangi tarafımız doğru ki burası doğru olsun diyesim geldi
Sistem baştan aşağı yanlış. Doktor da mağdur hastada mağdur düzen bozuk.
Dönüş bile yapmadılar 184 ü aradımB
Bakanlığı arayıp şikayet mi etsen acaba ? Belki yardımcı olmak için randevunu düzenlerler .
Bana yaklasik 1 aydir geldiKesecekler bizi kafası geldi mi bana dün geldi o kafa ilk çişimi ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden