2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
En azından gece için refakatçi dışında hasta yakını birakmasalar sorun büyük oranda duzelirmis ama yatak konforsuzmuş ona yapacak bir şey yok.

Çünkü insanlar devlet hastanesinde hizmet alamıyorlar randevu bulamıyorlar bulsalar bi ultrason sırası 2 ay. Diyo ki 2 3 bin veririm özelde işim hallolsun özellerin de devletten bir farkı kalmadı gerçekten bizde dün bunu konuştuk arkadaşlarla kaçma planları yapıyoruz

Nerde çokluk, orda ......

Ben de 3 senedir devlete gitmiyorum eşim de öyle bari kesilen vergimizi versinler yıl sonunda sıra yok gerçekten bulunmuyor annem göz için bulamadı gözleri ağrıyodu resmen başına vurmuştu mecbur kaldı 2300 tl verdi özele gitti

Küçük yer hem maddi, hem manevi açıdan, hem de çocuk yetiştirme açısından nimet.İstanbul benim için sadece gezip, birkaç gün kalınmalık ve eve dönülmelik bir yer. Asla yaşamak istemem.

Canım bu durumu en iyi doktorun yorumlayabilir, randevun yakındır umarım.

İflahım söküldü kızıma eşime kendime özel sağlık sigortası yaptırmaktan valla haklı vergilerimizi verseler birde gss borcu çıkarmışlar bana çığlık atıcam djdkdk
Allahtan bu sene iş yeri bana yaptırdı eşimle kızıma yaptırdım

Küçük yer hem maddi, hem manevi açıdan, hem de çocuk yetiştirme açısından nimet.İstanbul benim için sadece gezip, birkaç gün kalınmalık ve eve dönülmelik bir yer. Asla yaşamak istemem.
Sadece çocuklarım için çok isterdim yoksa ben çok seviyorum İstabulu çevremi ailelerin yakın olmasını vs. Ama ciddi ciddi şuan eşimi bazen yokluyorum kızlarlada dün konuştuk bahçede özgürce oynayabilecekleri köy okuluna gönderebileceğim bi yer olsa mı acaba diye

Köyde okul bulursan gönderirsin Eskiden her köyde varmış ama simdi yok. Bizim harabe köy okulunu kadınlar toplantı alanı olarak kullanıyor, cocuklar taşımalı sistemle ilçe okullarına taşınıyor.

Yani dur resmi ss alıp atıcam ya bakın sizde görün sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…