2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kizlar ya hep ayni hisler dogumda ve sonrasında kimseyi istemiyorum yani bana yardimi olacak kisiler disinda kimseyi istemiyorum. Ama herkes cok hevesli eve dolusmaya. Gelelim kalalim yardım edelim kafasindalar ama kimin ne kdr yardım edebileceğini biliyorum bana yardim degil dert olacak acikca konusacagim bu sefer yabda susayim mi bugunlerde geciyor sizde durumlar nasil

Ben büyükler ve görümcelerim dışında 40 gün kimseyi kabul etmedim kafam rahat miss gibi 40 gün geçirdim yinede sana kalmış en azından ilk 15 gün kimseyi almayın

Ben büyükler ve görümcelerim dışında 40 gün kimseyi kabul etmedim kafam rahat miss gibi 40 gün geçirdim yinede sana kalmış en azından ilk 15 gün kimseyi almayın
Yani mevzu benim toparlanamamam. O gogus yaralari sicaklar uykusuzluk ev zaten alip basini gidiyor biliyorsunuz bebekli evde hele. Yani ben aileden de kimseyi istemiyorum sadece anneler belki olabilir. Kardesler yegenler fln gercekten bana yardim degil daha da ev cigirindan çıkıyor birsey dense biz yabaci miyiz oluyor. Valla hani dugunden sonra balayina gidiliyor ya hastaneden ciktiktan sonra da coluk cocuk balayina gidilmeli bir iki ay herkesten uzak

Arkadaş bir yana salla da kardeş silinmez kuzum mesafe koymalısın bunu kabul ederim hatası varsa ailene yansıyacağına mesafe iyidir valla anne babamların eviyle kendi evim arasında 3 sokak var çok yakınız ama mesafem her zaman var Hee arada problem mi Var hayır yok ama mesafe koyduğum için yok zırt pırt gitsem mutlaka olur sende mesafe koy bak nasıl normale dönüyor herşey

TurnaBulut yasdgi değil ama bir benzeri oğlumda yasdim anı bir rahatsızlık yaşadık 12 gün boyunca hastanede kaldık sonra 7 günde bir Dr görmesi gerek getir mutlaka diyen Dr ilk hafta gitik çok şükür bir gün sonra sil Baştan 7 24 mhrs de bkleki randevu bul zor bela buldum demezmi sistemm geçen hafta ki randevunuza gelmediniz o yüzden öncelik başka hastlaarin 15 gün sonra alabirlirmişim neyse 182 aradım bir numara verdi şikayet oluştur diyo aradım oluşturdum iki gün ses seda yok bir daha ardım gitim ikna etmeye çalışıyorum hala bir sektr işini doğru düzgün yapmadı için sisteme geçmedi oğlumun karın ağrısı şiddetlendi ne yâpm hadi acile gitmek istemiyorum zatn ilk teşhisi yanlış koydukları için hastnedeyatik bunu kendileri de kabul eti sonucu oğlum bayilinca uzman gelip,bakıp yatmıştı neyse sabahi zir etik o Dr gitim derdimi sekreter anlatyom yok diyo Bn burda değildim arkadaşm burdaydi ve nihayetinde Dr söyledi alcm dedi arda yemin ediyorum 5 kez sordum beni 9,30 da bkleti ta 11 45 kadar en son lanet etim çıktı karnı agryan çocuğumu özele götürdüm suç kimdemiydi başta işini düzgün yapmayan sekreter acile bir öğrenci koyup aşağı inmeyen uzman da bna dönüş yapmyan şikayet ciddiye almayan o sistemden bna mutlaka 7 günde bir gl diyen Dr odasına kapıda ağrıyla bekleyen bizi içeri almayn da aslada hakimi helal etmem bu tür sağlık çalışanlarından devletin hastanelerinde çalışıp sanki kendi hastenesiymiş gibi tavır takinan dan bir ay geçti özel Bna bir film çektirin dedi mutlaka gidip sıra alıp çektirdik o gitim uzman birsy görünmüyor ama birde aç karnına gl iki gün sonra elime bir kağıt kase bastı randevu bulmasın bununla gl yanıma kızım dedi yaptı gitim hemen çözüldü simdi Bn bu doktorla bu doktor nasl bir tutum

Canım sana eziyet olacaksa kabul etme valla bana gelecek olan o 40 gün içinde bende ne çay ne ikram beklemesin o ameliyatlı halimle kimseye hizmet edemem kayınvalidem gel kurbana denk geliyor burda doğur dedi gelmem dedim misafir eksik olmaz ben o halimle kimseye hizmet edemem benden beklersin biliyorum dedim eve gelen giden belli olmaz dedim öylede oluyor yani gitmem miss gibi evimde tek başıma olayım valla sinir stres tek başıma atarım eşim olsun bana yeter sende öyle düşünüyorsun anladığım kadarıyla alma ben 40 gün bebek için kabul etmiyorum 40dan sonra gelin de beni arayana ben öyle dedim

O kadar haklısın ki bu konuda sekreter doktor hataları yüzünden mağdur oluyoruz ama anlamıyorum balım tamam sistem değişsin ben onaylatma işini hep açıkta bıraktım 1 gün önceden telefonla arayıp onay alırlardı ben gitmedim ya şu 15 gün içinde doktora falan beni nasıl muayene olmuşum gibi gösterdi bunlar bazen keşke eşimi dinleyip özele gitseydim diyorum ben vazgeçirdim ilk doğumda memnundum gittiğim hastahaneden o bir özelle anlaşalım dedi gidelim orda yapalım her şeyi doğumu uyguna getiririz paketleri var dedi zaten sezeryandım her türlü razıydı o ben vazgeçirdim daha rahat olurum orda tanıdık var diye dedim işte çokta üstelememek gerekiyormuş benim inadım ama vallahi bu ilk değil bu 4. Bu yaptıkları şikayet edişim düzeltmişlerdi öncekileri bu hala düzelmedi

Yani soran olsa dersin de sana sormadan evden herhangi birine diyip geliyorlar. Ben mi yabaniyim fazla mi takiyorum anlamiyorum

Neyse gü
İnanırm canm benim özele gitmeye imkanim yok o yüzden gitmiyorum olsa asla gitmem ama acı bir şey sistemin bizi ozel hastne itmesi,özel okula itmesi elin yabancısı dogursun devlwtin hastenesinde neyse dur güzel
Şeylerden bahsedelim, hepimiz gebe sakın olalım hep hormonlar dan benim bebeği hıçkırık tutmuş ilk kez net anldm hıçkırık nasl bisy çok komik
U

Ya aslinda dedigin gibi o bir tane kaşeli kağıt tüm sorunu çözmeye yetiyor ama gel gör ki hepsi bunu yapmıyor. Çözüm yok degil var aslında. Bende oğlumu bebekken alerji doktoruna götürmüştüm 1 hafta yada 10 gündü sanırım tekrar gelmemizi istedi. Alerji bölümü cok yogun oluyor bilirsiniz randevu bulmak cok zor. Doktorda bunu bildiginden sisteme girdi kendisi bana randevu olusturdu verdi Allah razi olsun. Insallah bizim son haftalardaki randevular icin de bi çözüm bulunur. Ya doktor kendi randevu olusturacak yada seninki gibi kaşeli kağıt verecek

Artik saglik ocaklari bile hinca hinc dolu. Bugun gittim basit bir kan vericem tahlil yazilacak. Yani herkes agresif. Kapida isim yaziyor içeri gireceklerin insanlar sabırsız atliyor. Daha gecen sekreterin verdigi yanlis tup dolayısıyla tahlilim yapılamadı halbuki isten izin alip gittim her zmn alamiyorum o tüp dolu sekilde cope atip cikmak zorunda kaldim. Aaa doktor yanlis yazmis diyor doktora cikin diyor onumde tam 15 hasta doktora ertesi hafta gittim yoo ben iki tahlili de yazmisim diyor yani size eksik tup vermisler diyor. Zaten zamanla yarisiyoruz hepimiz

Banda hep pat diye kapıda biliyorlar alt kat birde evim cam pencere açık elimi perde açıp biz geldik diyorlar
Iyi halt edin diceksin de iste diyemiyorsun. Ya ben derim aslinda da bana destek bu konuda destek olan kimse yok ilk dogumda kendi annem bile her gelene sofra hazirladi niye boyle yapiyorsun dedigimde adet usul bilmiyorsun yapana karisma diye kavgalar offf ne gunlerdi

İnsallah Ya o zaman önemli gerçekten

Vllha bna yardıma bir geceliğine yengem geldi sonra ful tek bak saatleri dim geldi saat bir 5 arasi otururlar otururlar giderler üç gün geçer yine aynı baklm ne yaptın derler

Vllha bna yardıma bir geceliğine yengem geldi sonra ful tek bak saatleri dim geldi saat bir 5 arasi otururlar otururlar giderler üç gün geçer yine aynı baklm ne yaptın derler
Aslinda yeni annenin destege cok ihtiyaci oluyor ama sanilanin aksine ev işi vs degil. Onu yatistiracak endiselerini giderecek biraz mahremiyet saglanacak bu konuda destek gerekiyor. Yoksa yemek dediğinde disardan da soyleniyor artik yada bir corba kaynatilir ev daginik olsun o da problem degil. Ama insanlar seninle zitlasiyor o olacak bu olacak cok yorucu

Kesinlikle ama Bn onları oldu gibi kabul etim örneğin o günü oğluma ayirdim eşim bilir şadece nerde olduğumu tüm gün tlfnum kapalıdır evde film keyfi yapariz tüm perde cam kapalı isteyen basın zile açmM kötü blki ama oğlum kaliteli zaman için şart çoğu zaman uyuruz yine Herşey sesizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…