2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ben kontrole 11. Haftaya kadar gitmeyi planlamıyorum. Normalde 4 haftam 10+1de doluyor ama bi hafta sonra gidip ikili test vermem lazım ikisi bir arada çıksın diyorum. Salı günü 8. Haftam doluyor 3 hafta var daha

Hiç bi zararı olmaz ki zaten elimizden gelen bişey yok inşallah çok sürmez bu süreç öğürmek kusmak kadar berbat bi durum yok
İnşallah canım tedaviyle hamile kaldım buna bile razıyım diyordum ama Buda başlı başına zor bir durummuş sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah

İnşallah canım tedaviyle hamile kaldım buna bile razıyım diyordum ama Buda başlı başına zor bir durummuş sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Benim ikinci gebeliğim ilkinde o kadar kustum o kadar aç kaldım ki anlatamam yok kesinlikle zor razı olunur tabi sağlıklı olsun ama kolay geçmiyor

Benim önceki hamileliğimde cmv değerim sağlık ocağında pozitif gelmişti, özelde negatif sonra tekrar sağlık ocağında yaptırdım önceki değer 2 iken ki sınırın bir tık ustuydu, ikinci sağlık ocağı değerim 4 mu neydi artmıştı onu net hatırlıyorum ama özelde negatifti

Canım hep böyle geriden aynı oranda gelse sorun olmaz da ben yumurtlama testi yapmıştım 13.gunun akşamı yumurtladim, son ilişki de 11.gun olmuştu, bütün bunları bilince yumurtlamadan 2 gün once olan ilişki var zaten bir de bebişin yumurtlamadan 3 gün sonra tutmasi imkansız geldi bana, gelişim durdu mu diye endişelendim yoksa her gittiğimde 3 gün geride dese sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…