2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Bir karisiklik mi oldu acaba? Bence o gün bakılan tüm testlerini yeniden yapsınlar canım.
Bende kan verdim ama hiv testine bakmamislar şimdi gördüm bazı virüsler(kızamıkçık falan gibi ) için bakmışlar. TSH ve B12 bakılmış bir de ona ek olarak.

Bir kaç gün geriden gelmesi önemli olan sağlıklı gün gün hafta hafta ilerleyen bir bebeğin geriden gelmesi sıkıntı senin gayet iyi bebeğin ne zaman tuttuğunu zamanla öğrenirsin haftasını zamanla söyler doktor

Anti hiv enfeksiyon olduğunu göstermiyor mu? Neden bu kadar detaylı araştırılmış anlamadım

Simdi tahlillerime baktım bana da yapilmis hiv testi 0,22 negatif cikmis. 1 ve üstü pozitif degerlendiriliyor. Korkulacak bir sey olduğunu sanmıyorum

Ayrica anti hiv dedigin anti hcv olabilir mi? Hiv testi ile anti hcv farklı seyler diye biliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20231119_003114_Google.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 85
Yok benden saç filan istemediler hiç canım bide taa Ağrı’da yaptırdım ben Hatayda yoktu yapan maalesef bulamadım ben

Günaydın kızlar dün gece kaburga kemiklerim çok ağrıyordu uyutmadı ağrıdan neden hiç bilmiyorum ; parol alabilir değl mi , kas gevşetici sürsem olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…