2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
En son test yaptirdigin yerde 2 gun arayla testlerini tekrarlarsan yükselişi net gorebiliriz canim

Ben de çalışıyorum inşallah kusmalar başlamaz yailk çocuğumda ne güzel diyodum bulantım falan yoktu ilk haftalarda sonradan 8 haftalıkken mi ne başladı sabah aç karna kusarak uyanıyodum yediğimi de çıkarırdım 4. Aya girerken geçmişti sanırım korkuyorum valla bunda da öyle olur mu diye

Benim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla doğdu

Bakalım pazartesi tekrar gitcem ama içime kurt düştü valla ilk yaptırdığım yere gitsem mi
Şu an diye düşünüyorum
Aslında 1-2 kez aynı yerde verip takip etmek daha öneriliyor cihazın hassasiyeti aynı olsun diye ama yinede içine sinmiyor ise bi acile gidebilirsin belki

Kanama alanı varmış ama küçük küçük dedi progestan 2 tane kullan dedi, o da geçer inşallah

Sen kaç haftalık oldun ay şimdi sen öyle diyince 8 haftadan korktum çalışırken gerçekten çok zor umarım öyle bişey yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…