- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.081
En son test yaptirdigin yerde 2 gun arayla testlerini tekrarlarsan yükselişi net gorebiliriz canimKızlar merhaba. Salı günün test yaptırmıştım 91 çoktım dün yeniden yapıldı 175 çıktı. Farklı hastanelerde yaptırdım . Doktor beklediğimiz seviye değil dedi bu durumu yaşayan varmı . Gerçekten bu değer düşük mü. Adetim geçikmeden öğrenmiştim hamileliğimi aslında bugün adet günüm daha geçikmedim yani sizce yükselir mi bu değer pazartesi tekrar çağırdı doktor
Ah canimm bi an önce 2. Trimestere gecssek de rahat etsekGünaydın herkese dün öğlen yediğim yemekle duruyorum hala açlık hissetmiyorum ve kusuyorum
Bakalım pazartesi tekrar gitcem ama içime kurt düştü valla ilk yaptırdığım yere gitsem miEn son test yaptirdigin yerde 2 gun arayla testlerini tekrarlarsan yükselişi net gorebiliriz canim
Ben de çalışıyorum inşallah kusmalar başlamaz yakızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
Benim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla doğdukızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
Aslında 1-2 kez aynı yerde verip takip etmek daha öneriliyor cihazın hassasiyeti aynı olsun diye ama yinede içine sinmiyor ise bi acile gidebilirsin belkiBakalım pazartesi tekrar gitcem ama içime kurt düştü valla ilk yaptırdığım yere gitsem mi
Şu an diye düşünüyorum
Merhaba kuzucum bende aynı durumdayım. baş dönmelerinde var mı, çalışırken perişan haldeyim su bile içemiyorumGünaydın herkese dün öğlen yediğim yemekle duruyorum hala açlık hissetmiyorum ve kusuyorum
Ne güzel yaa darısı bizee, şuan kaçıncı haftadasın canımBenim sanki gecti bulantim. Sadece yemegi fazla kacirirsam yemekten tiksiniyorm
Hayır faydası olur zararı olmaz canımGünaydın kızlar magnezyum içen varmı aranızda aile hekimi vermişti günde iki kez içiyorum bir zarari olmaz demi
Maşallah hayırlı olsun
Yaaa maşallah
Benim rahim bir de ters ona rağmen göründü karından, bol su içip gittim idrara sıkışıktimYaaa maşallahbenimki 5+4 ama görünmez belki diye gitmedim pazartesi uçim ben doktora
Çok sağolun kızlar vllha bn ilk gebelik te hiç içmedim şimdi içince biraz tedirgin oldumHayır faydası olur zararı olmaz canımkramp olmasını engeller hem
Öyle yapıcam bakalım görünücek mi ufaklıkBenim rahim bir de ters ona rağmen göründü karından, bol su içip gittim idrara sıkışıktimgit git pazartesi ama idrara sıkışık git kesin :)
Benim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla maşal
maşallah canım darısı başıma inşallahBenim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla doğdu
5+4Ne güzel yaa darısı bizee, şuan kaçıncı haftadasın canım
Sen kaç haftalık oldun ay şimdi sen öyle diyince 8 haftadan korktumBen de çalışıyorum inşallah kusmalar başlamaz yailk çocuğumda ne güzel diyodum bulantım falan yoktu ilk haftalarda sonradan 8 haftalıkken mi ne başladı sabah aç karna kusarak uyanıyodum yediğimi de çıkarırdım 4. Aya girerken geçmişti sanırım korkuyorum valla bunda da öyle olur mu diye
MaşallahBenim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?