- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.061
Bende aynıyım canım dışarıdan da yemiyorum evden pişirmeye çalışıyorum bazende annem yapıyor yemekleriIGG yazanlar geçmişte geçirdiğin demek. Ben kızamık geçirdim çocukken bağışıklığım var mesela benimde pozitif çıkmıştı. İyi bişey o.
IGM şuan demek.
Benim kedim var ona rağmen negatif çıkmıştı. Şuan tuvaletini falan ben temizlemiyorum. Dışarda çiğ az pişmiş et sebze yemiyorum.
Rubella antikor igg ikiside pozitif bağışıklığım var yaniCanım rubella IgM mi pozitif igg mi
Mecbur dışarda yiyorum ama seçerek yiyorumBende aynıyım canım dışarıdan da yemiyorum evden pişirmeye çalışıyorum bazende annem yapıyor yemekleri
Bu haftalarda kullanmadım canım ilerleyen haftalarda 25ten sonra kemik ağrılarım bacak kasılmalarım kramplarım için vermişti. Doğru bi haftası var mı bilmiyorumGünaydın kızlar magnezyum içen varmı aranızda aile hekimi vermişti günde iki kez içiyorum bir zarari olmaz demi
İlk 3 ay içinde yapılmalı canım sağlık ocağı bile yapıyorIgg rubella gibi testleri ben yaptırmadım ne zamana kadar yapmak lazım neden doktorum istemedi ki
haftaiçi gidiyim sağlık ocağına hem kaydımı da yaptırırımİlk 3 ay içinde yapılmalı canım sağlık ocağı bile yapıyor
Ben de 7. Haftada kalp atışını duydum canım ekleyebilirsinDeğerine göre geç döllenme çok muhtemel inşallah kalacaksın bende inanıyorumbir arkadaşım 5+2de kan verdi daha geçenlerde 30 çıkmış değeri içerde ne oluyor hiç bilmiyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin
Sakız çiğnemek biraz bulantıyı hafifletir gibi bi dene istersen . Oğlumda 4 aya kadar her sabah kustum sonra yavaştan geçti, geçecek hepsi ve biz meleklerimize kavuşacaz inşallahGünaydın herkese dün öğlen yediğim yemekle duruyorum hala açlık hissetmiyorum ve kusuyorum
Maşallah ekliyorumBen de 7. Haftada kalp atışını duydum canım ekleyebilirsin
Maalesef bende kızımda 15. Haftaya kadar kustum.Sakız çiğnemek biraz bulantıyı hafifletir gibi bi dene istersen . Oğlumda 4 aya kadar her sabah kustum sonra yavaştan geçti, geçecek hepsi ve biz meleklerimize kavuşacaz inşallah
Benim doktorum da ne yaparsan yap dayanmaya çalış ama bulantı ilacını içme dedi . Allh yardımcımız olsun sağlıkla kavuştursun inşallahMaalesef bende kızımda 15. Haftaya kadar kustum.
Ama ona nazaran bu daha hafif en azından sabah olmuyor şükür onda durmadan kusup hiç bişey yiyemiyordumSakız atıyorum ağzıma ama nafile prilamda içmek istemiyorum dayanmaya çalışıyorum inşallah canım
Evet benimde öyle demişti evde duruyo ama asla içmiyorum. İnşallah hepimizi kavuştursunBenim doktorum da ne yaparsan yap dayanmaya çalış ama bulantı ilacını içme dedi . Allh yardımcımız olsun sağlıkla kavuştursun inşallah
Magnezyum ilac degil canim vitamin takviyesi zarari olmaz aksine rahat edersin.Günaydın kızlar magnezyum içen varmı aranızda aile hekimi vermişti günde iki kez içiyorum bir zarari olmaz demi
Benim sanki gecti bulantim. Sadece yemegi fazla kacirirsam yemekten tiksiniyormkızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?