- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Bu arada kuzum sen yarın test yapıcan demi? Son günün diye hatırlıyorum bende etiketle de güzel haberler almaya ihtiyacım var . Buralar şölen alanına dönsün müzik açıp göbek atalımRica ederim ne demek burda birbirimizin halimden ancak birbirimiz anlarızben de çok seviyorum sizleri, burayı, buradaki destek oluşu iyi ki varsınız hepiniz. Bence de ararlar bir aksilik olsa bunu önceden söylerlerdi
Test yapmıcam kan vericem kuzum direktBu arada kuzum sen yarın test yapıcan demi? Son günün diye hatırlıyorum bende etiketle de güzel haberler almaya ihtiyacım var . Buralar şölen alanına dönsün müzik açıp göbek atalım
KızlR site bana ceza verdi yoktum bugün buralardaTest yapmıcam kan vericem kuzum direktya inşallah ama adet sancılarıma benzer sancılarım başladı korkmaya başladım o yüzden inşallah Allahım korktuğuma uğratmaz
Kızlarrrrr son güne girmiş bulunmaktayım. Son 1
Hadi hayırlı olsun inşallah canım benim haber etVe o sırada bir yaramazlık yaptım 7. Günüm idrar testi yaptım belli belirsiz pozitifi gördüm gibi inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum
Ay hadi gözün aydınVe o sırada bir yaramazlık yaptım 7. Günüm idrar testi yaptım belli belirsiz pozitifi gördüm gibi inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum
Ay hadi valla heycan yaptım vallaTest yapmıcam kan vericem kuzum direktya inşallah ama adet sancılarıma benzer sancılarım başladı korkmaya başladım o yüzden inşallah Allahım korktuğuma uğratmaz
Hadi hayırlısı canım benim inşallah yarın güzel haberler alıcaz gelsin pozitiflerrr.Ve o sırada bir yaramazlık yaptım 7. Günüm idrar testi yaptım belli belirsiz pozitifi gördüm gibi inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum
Kızzz yat hadi uyu bir an önce sabah olsun da gençliğin talan olmasınUykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu zalim geceler
Kız uyuyamıyorum ay böyle olacağını hiç düşünmemiştim sağa dönüyorum sola dönüyorum yokKızzz yat hadi uyu bir an önce sabah olsun da gençliğin talan olmasındaha 9 ay sonra uykusuz kalırsın
İnşallah dediğin gibidir kuzum… inşallah hissettiklerin doğru çıkar aminAy hadi valla heycan yaptım vallagüzel haberler ile gel ben inanıyorum hatta inan içimden senin kesin pozitif diye düşünüyorum.❤❤ Adet sancısından korkma tutunduğu için oluyordur sancın..
Bi tane icmeye izin veriliyorBende kahveyi özledim ,
Günaydın bugün güzel bir gün olsun müjdeli haberler gelsin inşallahİnşallah canım benim çok teşekkür ederimAllahım senin de gönlüne göre versin. İsteyen herkese versin inşallah
Bu en buyuk belırtı bılıyomusunTest yapmıcam kan vericem kuzum direktya inşallah ama adet sancılarıma benzer sancılarım başladı korkmaya başladım o yüzden inşallah Allahım korktuğuma uğratmaz
Gece uyuyamadi simdide uyanamamistir
Gözün aydın canimmVe o sırada bir yaramazlık yaptım 7. Günüm idrar testi yaptım belli belirsiz pozitifi gördüm gibi inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum
Bende öğretmenim benim de hiç çayla alakam yok fazla okulda bile 1 bardak ancaÖğretmen arkadaşlar diyor mesela çaysız öğretmen mi olurdiyorum kahvaltıda bir bardak yeter aksam eşimle bir en fazla iki bardak çok bile ne bileyim çok müptelası olmadım. Ben daha çok su insanıyım kefir ve sade soda
Ne yaptın canımİnşallah dediğin gibidir kuzum… inşallah hissettiklerin doğru çıkar aminbir uyusam sabah olacak ama uyuyamıyorum