- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
Ayyy benim de gerçekten hiç biri yok nerdeyse.İyi ki diyorum ne çay ne kahve ne işte buna benzer içeceklere bağımlılığım yokmuş diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy benim de gerçekten hiç biri yok nerdeyse.İyi ki diyorum ne çay ne kahve ne işte buna benzer içeceklere bağımlılığım yokmuş diyorum
Canim 2. Denemeden sonra embriyon kalmamismiydi ?Kızlar merhaba bende geçen hafta cumartesi günü başka bir doktorla 3. Denememe başladım. Eskişehir acibadem nicel beyle. İlk denemem bursa bahceciydi olumlu oldu ama kalp atımı olmadı. İkincisi dondurulmuş orta kalite embriyoydu tutmadı bunda sıfırdan başlamak istedim. Bugün kontrolüm vardı en büyüğü 18 olan 10 kadar yumurtam var bı o kadar da sanırım 10 dan küçük var salı günü kontrolüm var sanırım perşembe filan opu olacak dualarınızı bekliyorum
Vardı ama 5aa 5ab 5bb gibi kaliteli değildi. İkinci denemem orta kalite 4bcydi o tutmayınca tekrar denemek istemedim çünkü transfer de ücretsiz değil sonuçtaCanim 2. Denemeden sonra embriyon kalmamismiydi ?
Öğretmen arkadaşlar diyor mesela çaysız öğretmen mi olur diyorum kahvaltıda bir bardak yeter aksam eşimle bir en fazla iki bardak çok bile ne bileyim çok müptelası olmadım. Ben daha çok su insanıyım kefir ve sade sodaAyyy benim de gerçekten hiç biri yok nerdeyse.
Ben de hemşireyim bana da aynısını diyolar. Nöbetlerde nasıl duruyorsun diye napayım yahu içemiyorum. Hele yazın sıcak bir şey içmek işkence resmenÖğretmen arkadaşlar diyor mesela çaysız öğretmen mi olur diyorum kahvaltıda bir bardak yeter aksam eşimle bir en fazla iki bardak çok bile ne bileyim çok müptelası olmadım. Ben daha çok su insanıyım kefir ve sade soda
Aynen valla çay içmeyenler olarak dikkat çekiyoruz demek kiBen de hemşireyim bana da aynısını diyolar. Nöbetlerde nasıl duruyorsun diye napayım yahu içemiyorum. Hele yazın sıcak bir şey içmek işkence resmen
Heycanla bekliyorum güzel müjdeli haberi bugün bitsin yarın ins güzel haberlerini alalimİlk günler zor geçiyor çok iyi anlıyorum hepimiz birbirimizi anlıyoruz ay evin içinde duvarlarla konuştum işte şu kadar gün kaldı biliyor musunuz sevgili koridor sence pozitif mi diye diye yürüdüm evin içinde hahahhaja şimdi son gecem. Hala akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum hahdjjsk
Canım ben hafta içi hiç çay demlemiyirum bile.Öğretmen arkadaşlar diyor mesela çaysız öğretmen mi olur diyorum kahvaltıda bir bardak yeter aksam eşimle bir en fazla iki bardak çok bile ne bileyim çok müptelası olmadım. Ben daha çok su insanıyım kefir ve sade soda
İşte aynen kimi çay insanı, kimi kahve insanı kimi ikisinin de müptelası. Aslında onu anlatmaya çalıştım yani hiçbirine çok müptelalalığım yok diyeCanım ben hafta içi hiç çay demlemiyirum bile.
Eşime akşam bir kupa sallama yapiyorum.
Bende hafta sonları kahvaltıya demledigimde içiyorum 1-2 bardak.
İş yerinde de hiç içmiyorum çay zaten.
Ama günlük kahvem vardı
Canım özele baksanaİşte aynen kimi çay insanı, kimi kahve insanı kimi ikisinin de müptelası. Aslında onu anlatmaya çalıştım yani hiçbirine çok müptelalalığım yok diye
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allahım senin de gönlüne göre versin. İsteyen herkese versin inşallahHeycanla bekliyorum güzel müjdeli haberi bugün bitsin yarın ins güzel haberlerini alalim
Canım ilaçları bırakmadan kesinlikle adet olmazsın.Kızlar ara ara adet sancısı gibi hafif girmeye başladı çok korkuyorum adet olursam diye
İçtiğim hap yok ama günde üç tane Progestan fitil kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Çok korktum bugün normalde adet günüm ya. Olacak mıyım diyeCanım ilaçları bırakmadan kesinlikle adet olmazsın.
Yarın hayırlı haberini alalım inşallah.
Hemen adet olmuyorsun korkma inşallah bebiştir oKızlar ara ara adet sancısı gibi hafif girmeye başladı çok korkuyorum adet olursam diye
Yarın yaz sonucunu inşallah bebektirİçtiğim hap yok ama günde üç tane Progestan fitil kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Çok korktum bugün normalde adet günüm ya. Olacak mıyım diye
Hemen adet olmuyorsun korkma inşallah bebiştir o
Yaaaa inşallah kızlar Allahım nolurYarın yaz sonucunu inşallah bebektir
Haber verirler kuşum sen onu sıkıntı etme. Dedin mi sordun mu bir daha arayacak mısınız diye hadi bakalım inşallah onlar senin evladın olacak inanıyorum
Çokkk teşekkür ederim ❤❤❤kızlar sizler bana moral oluyorsunuz sayenizde daha umutla bakıyorum bir ertesi güne kız kardeşlerim oldunuz hepiniz birer birer. Ben heyecandan bir şey sormadım ama dediğiniz gibi kesin haber verirler tatil olsa da merakla yarını bekliyorumYaaa çok sevindim canım 2 side yola son sürat devam eder 5.güne kadar umarım. Gelir gelir genelde merkezler resmi tatillerin çoğunda açık oluyor. Bayramın üçüncü günü falan açıktı bizim merkez.
Rica ederim ne demek burda birbirimizin halimden ancak birbirimiz anlarız ben de çok seviyorum sizleri, burayı, buradaki destek oluşu iyi ki varsınız hepiniz. Bence de ararlar bir aksilik olsa bunu önceden söylerlerdiÇokkk teşekkür ederim ❤❤❤kızlar sizler bana moral oluyorsunuz sayenizde daha umutla bakıyorum bir ertesi güne kız kardeşlerim oldunuz hepiniz birer birer. Ben heyecandan bir şey sormadım ama dediğiniz gibi kesin haber verirler tatil olsa da merakla yarını bekliyorum