- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.101
Ertesi gün kaç tane dollendi diye arıyorlar.Kızlar meraktan çatladım lütfen bu merakımı giderin şimdi o olduktan ne kadar süre sonra embriyoologlar sizi aradı
Bana 2 sate ararız dediler acaba narkozunn etkisindeydim yanlışımı anladım doktora msj artım oda 24 sat sonra aricaklar dediCanım benim yumurtam cumartesi toplanmıştı pazartesi sabah aramışlardı bence seni yarın ararlar söylemediler mi arayacakları günü
Beklemek çok zorErtesi gün kaç tane dollendi diye arıyorlar.
3 ve 5. Gün arıyorlar sonra canim
2 saat olmaz bence çok erken ertesi gün arıyorlar geneldeBana 2 sate ararız dediler acaba narkozunn etkisindeydim yanlışımı anladım doktora msj artım oda 24 sat sonra aricaklar dedi
Transfer günü sayılmıyor ben de bı agresiflik bi değişik ruh haliTrasfer gününü sayıyor muyuz ben de de ağrı sızı yok ama çok sinriliyim ve gerginim eskilere gidiyorum sinirleniyorum herşey batıyor bana.bughb
Ah ah hepimizin iç sesi ..Beklemek çok zorvallahi çok bunaldım ya inşallah güzel olur sonumuz
O bende de var yaaa aşırı sinirliyim ağlama var obsesyonlarim arttı karnım ağrıyor ve aşırı gazim varTrasfer gününü sayıyor muyuz ben de de ağrı sızı yok ama çok sinriliyim ve gerginim eskilere gidiyorum sinirleniyorum herşey batıyor bana.bughb
Canim benim 10. Gun 81 di 16. Gun 1087 di degerin gayet guzel. Hic canini sikmaCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Tmmdir cnm o zaman benim 2 günüm gel tezkere gel tezkereeTransfer gününü saymıyoruz canım sonraki günden başlıyoruz saymaya
Hepsinde aynı diye biliyorum cnmSağol canım:)
Özel hastanelerdede aynı kural dimi
Resmen beni tarif ettin bende içmiyorum trasferden sonra ve ayrı sınırlı ve saçma sapan dugusalTransfer günü sayılmıyor ben de bı agresiflik bi değişik ruh halisigara içiyordum normalde transferden sonra içmedigim için ara ara yokluyor beni ona bağlıyorum bilemiyorum sizde de öyle mi
Kuzum haber geldi 3 taneden 2 si döllenmiş bugün istediğimiz görüntüde dedi yarın allah kerim
Tatlışcımm❤ 2 döllenmiş güzel dedi şimdilik şimdi tatil ya şu iki gün ona takıldım ne olcak haber verirler mi acaba?
Haber verirler kuşum sen onu sıkıntı etme. Dedin mi sordun mu bir daha arayacak mısınız diye hadi bakalım inşallah onlar senin evladın olacak inanıyorumTatlışcımm❤ 2 döllenmiş güzel dedi şimdilik şimdi tatil ya şu iki gün ona takıldım ne olcak haber verirler mi acaba?
İlk günler zor geçiyor çok iyi anlıyorum hepimiz birbirimizi anlıyoruz ay evin içinde duvarlarla konuştum işte şu kadar gün kaldı biliyor musunuz sevgili koridor sence pozitif mi diye diye yürüdüm evin içinde hahahhaja şimdi son gecem. Hala akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum hahdjjskTmmdir cnm o zaman benim 2 günüm gel tezkere gel tezkeree
Bende kahveyi özledim ,Transfer günü sayılmıyor ben de bı agresiflik bi değişik ruh halisigara içiyordum normalde transferden sonra içmedigim için ara ara yokluyor beni ona bağlıyorum bilemiyorum sizde de öyle mi
Kızlar meraktan çatladım lütfen bu merakımı giderin şimdi o olduktan ne kadar süre sonra embriyoologlar sizi aradı
İyi ki diyorum ne çay ne kahve ne işte buna benzer içeceklere bağımlılığım yokmuş diyorumBende kahveyi özledim ,
Yaaa çok sevindim canımKuzum haber geldi 3 taneden 2 si döllenmiş bugün istediğimiz görüntüde dedi yarın allah kerimbirde pazar günü haber verirler mi acaba pazartesi de 15 temmuz yine tatil haber gelmez se ne yapıcam meraktan onu düşünüyorum