Hadi ama heycandan içim içime sığmıyor gruba enerji neşe umut olsunHeyecanlanmayın daha kan vermeye gidemedim.Size yemin ederim sıfır uyku gece 2 de zor uyudum 4 te kalktım daha sonra saat 6 buçuğa kadar uyumadım 6 buçuğa doğru tam uyudum 7 de alarm çaldı fitil attım yine uyuyamadım 9 a kadar 9dan sonra bir saat uyumuşum gözlerim berbat halde zaten günlerdir sağ gözüm kıpkırmızı onu da göstermek istiyorum benim arada yorulunca falan sağ göz iptal oluyor bu sefer çok daha fena halde
ÇıktımııııAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı
Heyecanlı bekleyis bam bam bam haydi bakalımAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı
Aşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba yaÇıktımıııı
Kuzummm süper 100 üstü iyi diyorlar çok sevindimKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
İk gün sonra gene vercen cnm iki ye katlicak insAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
canım çok mutlu oldum hadi darısı hepimizin başınaKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
yaaa tebrik ederimmm kuşumm gözün aydın olsunAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
Kalbim pır pır oldu, maşallah, hiç düşük degil canım. Masallah maşallahKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
Hadi gözün aydın canım benim güzel güzel katlansin inşallah değerin çok çok sevindimAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
Evet mendiller havayaAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
Önemli olan artış oranı canimAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
Ayy resmen hamilesin ya helal sana kız hayırlı olsunKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
Oooo maşallah elhamdülillah çok iyi ben oğlumu 27 ile Öğrenmiştim gayet güzel olması gerekenAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya
Bencee harikaaaaa gözün aydın kuzum çok şükür allahım sanki ben pozitifKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
Hayırlısı olsun canım çok sevindim bende biliyorsun dün öğrendim senin kaçıncı günün bugün oluyor 5. Gün müydü bu arada hala adet ağrım var akşam pembe yerleşme kanamam oldu böyle devam edecek galiba belimde az bişi ağrıyorAşkım tam yazıyordum 106 çıktı nasıl acaba ya