Kızzz yat hadi uyu bir an önce sabah olsun da gençliğin talan olmasındaha 9 ay sonra uykusuz kalırsın
Günaydın bugün güzel bir gün olsun müjdeli haberler gelsin inşallah
Bu en buyuk belırtı bılıyomusunbenım baska hıcbı belırtım yoktu hatta adet oldum sandım bekledım bekledım yok kasık ve bel agrısı en buyuk belırtı sımdı ıyıce umutlandım hadi kalkta git kanını ver hemen
Gece uyuyamadi simdide uyanamamistir
Heyecanlanmayın daha kan vermeye gidemedim.Ne yaptın canım
Yaa bebısmm hadıı koooşşşHeyecanlanmayın daha kan vermeye gidemedim.Size yemin ederim sıfır uyku gece 2 de zor uyudum 4 te kalktım daha sonra saat 6 buçuğa kadar uyumadım 6 buçuğa doğru tam uyudum 7 de alarm çaldı fitil attım yine uyuyamadım 9 a kadar 9dan sonra bir saat uyumuşum gözlerim berbat halde zaten günlerdir sağ gözüm kıpkırmızı onu da göstermek istiyorum benim arada yorulunca falan sağ göz iptal oluyor bu sefer çok daha fena halde
Kız beta biraz daha yükselsin diye mi bekliyon, hadiHeyecanlanmayın daha kan vermeye gidemedim.Size yemin ederim sıfır uyku gece 2 de zor uyudum 4 te kalktım daha sonra saat 6 buçuğa kadar uyumadım 6 buçuğa doğru tam uyudum 7 de alarm çaldı fitil attım yine uyuyamadım 9 a kadar 9dan sonra bir saat uyumuşum gözlerim berbat halde zaten günlerdir sağ gözüm kıpkırmızı onu da göstermek istiyorum benim arada yorulunca falan sağ göz iptal oluyor bu sefer çok daha fena halde
Catlayacaz burda meraktanHeyecanlanmayın daha kan vermeye gidemedim.Size yemin ederim sıfır uyku gece 2 de zor uyudum 4 te kalktım daha sonra saat 6 buçuğa kadar uyumadım 6 buçuğa doğru tam uyudum 7 de alarm çaldı fitil attım yine uyuyamadım 9 a kadar 9dan sonra bir saat uyumuşum gözlerim berbat halde zaten günlerdir sağ gözüm kıpkırmızı onu da göstermek istiyorum benim arada yorulunca falan sağ göz iptal oluyor bu sefer çok daha fena halde
Ne yaptın canım
Yaa bebısmm hadıı koooşşşbosver uykuyu
Kız beta biraz daha yükselsin diye mi bekliyon, hadi
Catlayacaz burda meraktan
Kızlaaaaar çıktım şimdi hiç riske atmadan yan ilçeye gidiyorum kan vermeye. Gidiyorum hadi dua edin verince yazarımfnd_50 vallahi gözümü açar açmaz girip baktım kan testi yaptırdın mı sonuç ne oldu diye merakla bekliyoruuz
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımKızlaaaaar çıktım şimdi hiç riske atmadan yan ilçeye gidiyorum kan vermeye. Gidiyorum hadi dua edin verince yazarım
Silik olduğu için güvenemedim ama var gibi de haber vereceğim inşallahHadi hayırlı olsun inşallah canım benim haber et
İnşallah canım benim , belirti falan yoktu hatta çok moralim bozuluyordu , son iki gündür halsizlik ve bitkinlik var o kadarAy hadi gözün aydındevamı gelsin inşallah katlanarak kaçıncı gün embriyosu ve belirtilerin nelerdi lutfen yazar misin
Amin canım benim amiiinnnnnHadi hayırlısı canım benim inşallah yarın güzel haberler alıcaz gelsin pozitiflerrr.
Yok normal kaset canım inşallah yanılmam daGözün aydın canimm
Erken gebelik miydi ?
Merakla bekliyoruz güzel haberlerini canım benimKızlaaaaar çıktım şimdi hiç riske atmadan yan ilçeye gidiyorum kan vermeye. Gidiyorum hadi dua edin verince yazarım
Hadi heycan yaptım dualarım seninleKızlaaaaar çıktım şimdi hiç riske atmadan yan ilçeye gidiyorum kan vermeye. Gidiyorum hadi dua edin verince yazarım
Ayyy çok heyecanlıAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı
Ay hadi inşallah dualarım seninleAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı
Güzelce gönlünce sonuc gelsin afiyetle aminnnAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı
hadi bismillah güzel haberlee bekliyoruzKızlaaaaar çıktım şimdi hiç riske atmadan yan ilçeye gidiyorum kan vermeye. Gidiyorum hadi dua edin verince yazarım
Hadi güzel haberlerle gel buraya çiçeğimAz önce kan verdim kızlar hadi hayırlısı