Dusuk degil canim.gayet guzel artmis..Merhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?
2 günde gayet güzel artmış canımMerhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?
Dokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yineDusuk degil canim.gayet guzel artmis..
İnşaAllah canım 3 senedir evliyim tüp benek önceside hep ikiz çocuklarım olsa diye hayal etmişim inşaAllah ikiz olursa dualarım kabul olurdu, Dokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yine2 günde gayet güzel artmış canım
İkiz durumu bence tam belli olmaz kese görünene kadar
Olsun canım takılma sen ona 1 tanesi sağlıkla ilerlesin deDokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yine
Benimde ikiz hayalimİnşaAllah canım 3 senedir evliyim tüp benek önceside hep ikiz çocuklarım olsa diye hayal etmişim inşaAllah ikiz olursa dualarım kabul olurdu, Dokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yine
MaşallahKizlar ben artik umutlanmaya basliyorum
Sağlıkla transferini yapıp gel hadi katıl aramıza bekliyoruzGünaydın kızlar öğleden sonra transferim var çok heyacanlıyım bana şans dileyin
Rabbimden hayırlısı ve kolayı hangisiyse onu iste canım. Evlat kokusunu duymak hepimize nasip olsun. Tek ya da ikiz olmasından çok sağlıklı olması önemliİnşaAllah canım 3 senedir evliyim tüp benek önceside hep ikiz çocuklarım olsa diye hayal etmişim inşaAllah ikiz olursa dualarım kabul olurdu, Dokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yine
Hadi hayırlısı olsun bakalım. Kap gel can parçanıKızlar herkese günaydın birazdan transferim var 20 dakikaya bna dua edin ne olur çok ihtiyacım var
Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar herkese günaydın birazdan transferim var 20 dakikaya bna dua edin ne olur çok ihtiyacım var
Olabilir canım dikkat et yapmamaya çalışKızlarrrr durumlar nasıl?
Bugün belirtileriniz neler?
Sönük göğüslerimle kasık ağrısı yaşıyorum yalnızca. Sabah biraz süpürge yaptım ondan mı acaba?
Benim dün gece farklı bir bel ağrım oluştu tüm gece anca 2-3 saat uyuyabildim, sabahta vardı şuan geçti biraz, bide göğüs ağrım vardı transferden sonra sürekli, dünden beri oda biraz geçti, iki gündür adet ağrımda geçti şükür,Kızlarrrr durumlar nasıl?
Bugün belirtileriniz neler?
Sönük göğüslerimle kasık ağrısı yaşıyorum yalnızca. Sabah biraz süpürge yaptım ondan mı acaba?
IKiz gebelik riskli canim. Hayalinmis ama. 1 olsun saglikla ilerlesin insallahİnşaAllah canım 3 senedir evliyim tüp benek önceside hep ikiz çocuklarım olsa diye hayal etmişim inşaAllah ikiz olursa dualarım kabul olurdu, Dokturumu da aradım çarşambaya tekrar bir bakalım dedi, bu değere göre ikiz değil dedi, hayırlısı inşaAllah, sağlıklı artar yine
Alıp gelicem insllah çok.heyecanlandm yineHadi hayırlısı olsun bakalım. Kap gel can parçanı
İlaçların etkisi azalmış büyük ihtimalleBenim dün gece farklı bir bel ağrım oluştu tüm gece anca 2-3 saat uyuyabildim, sabahta vardı şuan geçti biraz, bide göğüs ağrım vardı transferden sonra sürekli, dünden beri oda biraz geçti, iki gündür adet ağrımda geçti şükür,