- 10 Şubat 2024
- 61
- 53
Ben 5.gün taze transfer oldum 19 günde bütün tedavim tamamlandı. Geriye embriyomda kalmadı malesefN nuratly B bsraaabsra kızlar selam. Bende maalesef medical karadenizde bu sürece başladım. Hasan hoca için bu ortama dayanmaya çalışıyorum ama çok fazla açıklama yapmıyor kendisi.Biraz süreçten bahsedebilir misiniz? 7şubatta reglim 2. Günü gittiğimde N nuratly ile aynı ilaçları vermiş banada. Çarşamba günüde kontrolüm var. Donmuş embriyolarını çözüp gelişim varsa transfer deneyeceğiz dedi. Öncesinde rahim filmi istemedi. Hangi aşamada embriyolar çözülüyor ve kaç gün sonra transfer oluyor. Bu süreç orada nasıl ilerliyor? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Gunaydin 3.gundu senin sanirim.. o yuzden biraz erken. Cok umut etmeden bekle canim test gununu .Kızlar günaydın bugün 8. Günüm yine test yaptım kapı gibi negatif üzülerek söylüyorum aranıza 1 negatif eklendiiiii inşallah sizler güzel haberler almaya devam edersiniz
Öyle yapıcam artık canım saolGunaydin 3.gundu senin sanirim.. o yuzden biraz erken. Cok umut etmeden bekle canim test gununu .
Kuru kayısı ye o baya etkili ben de ilk 2 gün hiç lavabo ya çıkamadım ama kayısıyı günde 5 6 tane yiyorum çok iyi geldiZeytin yağı içtim azcık bol sıvı tüketiyorum zaten hoşaf falanRabbim yardım etsin herkese
Evet İzmir de oldum Dokuz Eylül Ünv de
Sen ?
Bu çarşamba günü mü kontrol benim de bu çarşamba saat kaçta sizin kiN nuratly B bsraaabsra kızlar selam. Bende maalesef medical karadenizde bu sürece başladım. Hasan hoca için bu ortama dayanmaya çalışıyorum ama çok fazla açıklama yapmıyor kendisi.Biraz süreçten bahsedebilir misiniz? 7şubatta reglim 2. Günü gittiğimde N nuratly ile aynı ilaçları vermiş banada. Çarşamba günüde kontrolüm var. Donmuş embriyolarını çözüp gelişim varsa transfer deneyeceğiz dedi. Öncesinde rahim filmi istemedi. Hangi aşamada embriyolar çözülüyor ve kaç gün sonra transfer oluyor. Bu süreç orada nasıl ilerliyor? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Bant hakkında bilgim yok ama folidice yi devlet karşılamıyor özel aliyorsun . Devletin karşıladığı folik asit folibol .Kızlar Aranızda climara forte bantı ve folidoce kullanan varmı sağlık ocağı yazıyor mu bunları
Bırakma canım namazını oturarak kıl ben kıldımGünaydın kızlar. Biraz saçma olabilir ama transfer olduğum günden beri namazı bıraktım gibi bir şey oldu eğilip doğrulma durumu karnımı kasar diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Namaz kılan arkadaşlarım kılmaya devam ediyor mu herhangi bi sorun oldu mu
Kanda pozitif gormussunuz idrar testi yaparak neden kafanizi bulandiriyorsunuz ki 2 gün önce kan vermissiniz bugün de aynı merkeze kan verin degerinizin iki kati artıp artmadigini takip edin. İdrar testiyle işiniz olmaz artık . Hayırlı olsunKızlar bugün transferin 10.günü 4 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu olmuştu 2 gün önce kanda 160 çıkmıştı Şuan arttıysa daha kırmızı olması gerekmezmiydi yaEki Görüntüle 3385698
Kızlar bugün transferin 10.günü 4 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu olmuştu 2 gün önce kanda 160 çıkmıştı Şuan arttıysa daha kırmızı olması gerekmezmiydi yaEki Görüntüle 3385698
Bilgim yok ama karşılayacağını sanmamKızlar Aranızda climara forte bantı ve folidoce kullanan varmı sağlık ocağı yazıyor mu bunları
Canim artisi koyuluktan anlayamazsin. Hic takilma..idrar testi yapma artikKızlar bugün transferin 10.günü 4 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu olmuştu 2 gün önce kanda 160 çıkmıştı Şuan arttıysa daha kırmızı olması gerekmezmiydi yaEki Görüntüle 3385698
Özellikle sabah aç karnına yiyip üzerine su içmek çok etkiliKuru kayısı ye o baya etkili ben de ilk 2 gün hiç lavabo ya çıkamadım ama kayısıyı günde 5 6 tane yiyorum çok iyi geldi
Malum zorlanmamak gerek
Dur bakalım 2 gün daha bekle canımKızlar günaydın bugün 8. Günüm yine test yaptım kapı gibi negatif üzülerek söylüyorum aranıza 1 negatif eklendiiiii inşallah sizler güzel haberler almaya devam edersiniz
Senden bir gün sonra transfer oldum baya erken çıktı seninki ben cesaret edemem şuanKizlar ben artik umutlanmaya basliyorum
6. Gün dimi bugünKizlar ben artik umutlanmaya basliyorum