Bunu düşünmemiştim olabilir, ama ilaçları aynı devam ediyorum, dokturda aynı devam dedi, grnelde ne zamana kadar devam ediyoruz bilginiz var mı? Ben sabah akşam 2 şer estrofem günde bir progestan iğnesi ve 3 tane fitil kullanıyorumİlaçların etkisi azalmış büyük ihtimalle
Arkadaşım üzülme demeyeceğim çünkü hem maddi hem de manevi yıpranıyoruz. Ama buradaki çoğu kişi 2. 3. transferlerini denemiş kişiler. Bir umut sağlıklısını dilemekten başka bir çare gelmiyor elimizden. Kendine ve eşine bolca sarıl bu süreçte ve yeni tedavi için bol bol enerji depolamaya bak. Canımsın3 subat transfer olmuştum kan testi verdim negatif kızlar, ev de yaptığım idrar testlerin de de negatifti zaten yani testlerin doğruluğu var gerçekten güzel haber alanlara şimdiden sağlıkla kolaylıkla kucaklarina almalarını diliyorum , başka transferler de görüşmek üzere
Bana test gününe kadar devam dedi. Sana söylemedi mi ne kadar kullanacağınıBunu düşünmemiştim olabilir, ama ilaçları aynı devam ediyorum, dokturda aynı devam dedi, grnelde ne zamana kadar devam ediyoruz bilginiz var mı? Ben sabah akşam 2 şer estrofem günde bir progestan iğnesi ve 3 tane fitil kullanıyorum
Hayırlısı olsun canım üzülme vakti saati gelince olacak inşallah3 subat transfer olmuştum kan testi verdim negatif kızlar, ev de yaptığım idrar testlerin de de negatifti zaten yani testlerin doğruluğu var gerçekten güzel haber alanlara şimdiden sağlıkla kolaylıkla kucaklarina almalarını diliyorum , başka transferler de görüşmek üzere
Diğer ilaçlarını kullanıyordur. Muhtemelen ovitrelle’nin (çatlatma iğnesi)etkisi geçince oluyor.Bana test gününe kadar devam dedi. Sana söylemedi mi ne kadar kullanacağını
Sonucunu bekliyoruz canım hayırlısı olsun inşallah pozitif gelsinbenim yarın test günüm.. herkese hayırlı haberler inşallah.. güzel bir hafta olsun.. hepimizin pozitif olduğu
Hayır canım bana öyle bir şey demediDondurulmuş transfer olan arkadaşlarım transfer günü doktorunuz embriyolarla ilgili bölünmeye gelişmeye devam etti çözüldükten sonra gibi bir bilgi verdi mi?
Sanırım bizim merkez söylüyormuş canım bizim merkezde olanlarla konuştum acaba dedim her yerde mi böyle değilmişHayır canım bana öyle bir şey demedi
Eğer gelişmeye bölünmeye devam etseydi söylerlerdi herhalde bilmem kiSanırım bizim merkez söylüyormuş canım bizim merkezde olanlarla konuştum acaba dedim her yerde mi böyle değilmiş
Hayır söylemedi, ilaçlar aynı şekilde devam ve iki gün sonra tekrar test yap dedi,Bana test gününe kadar devam dedi. Sana söylemedi mi ne kadar kullanacağını
Belki de her şey yolunda olunca söylemiyorlardır. Bizim merkez gelişme göstermedi de diyormuş bakalım yarın öğrencem her şeyiEğer gelişmeye bölünmeye devam etseydi söylerlerdi herhalde bilmem ki
İnşallah olumludur. Bence kan ver gebelik testiyle uğraşma kuzum. Sonuçta gölge görmüşsünBana da dua eder misiniz ikinizinde hayırlı olsun bende test yaptım gölge gibi çıktı erken gebelik alıp yapcam
Canım benim test günüm 16 Şubat bugün 8. Günüm idrarda negatif çıktı %90 kanda da öyle çıkacak ama prosedür olarak mecbur cumayı beklicem artık
Gayet güzel sonuç canım 2 günde artışı çok iyi. Benim 9. gün 81.5 çıktıMerhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?
Bennde negatifim sanırsam yaa cem çelik in yumurta kalitesini artıran vitaminlerini kullanıp tekrar başlayacağım sanırım3 subat transfer olmuştum kan testi verdim negatif kızlar, ev de yaptığım idrar testlerin de de negatifti zaten yani testlerin doğruluğu var gerçekten güzel haber alanlara şimdiden sağlıkla kolaylıkla kucaklarina almalarını diliyorum , başka transferler de görüşmek üzere
Duruma göre bıraktıracak demekkiHayır söylemedi, ilaçlar aynı şekilde devam ve iki gün sonra tekrar test yap dedi,
Hadi bakalım ne diyeceklerBelki de her şey yolunda olunca söylemiyorlardır. Bizim merkez gelişme göstermedi de diyormuş bakalım yarın öğrencem her şeyi