Bende 7 gün geçmeden cesaret edememSenden bir gün sonra transfer oldum baya erken çıktı seninki ben cesaret edemem şuanmaşallah güzel tutunmuş
8. Gün düşünüyorum da dayanabilirsemBende 7 gün geçmeden cesaret edemem
Ben yaptım normal kaset test bu sabah negatif 6. Gün. Kaset testler de belli bir betaya kadar algılıyor. Yapmayın bencedeBende 7 gün geçmeden cesaret edemem
En güzeli dayanalım8. Gün düşünüyorum da dayanabilirsem
Katılıyorum varsa bile çıkmayınca moralimizi bozucaz boş yereBen yaptım normal kaset test bu sabah negatif 6. Gün. Kaset testler de belli bir betaya kadar algılıyor. Yapmayın bencede
Moral bozukluğundan ziyade piyasada kaç çeşit test varsa alıp deneyesi geliyor insanınEn güzeli dayanalım
Katılıyorum varsa bile çıkmayınca moralimizi bozucaz boş yere
Insallah saglikla devam etsin deSenden bir gün sonra transfer oldum baya erken çıktı seninki ben cesaret edemem şuanmaşallah güzel tutunmuş
6. Gunum. Dune gore koyulasma var gorunuyor..o yuzden umutlar yeserdi6. Gün dimi bugün
Başla canım bencedeKizlar ben artik umutlanmaya basliyorum
Ben bant kullanıyorum. Kendim yazdırmadım ama yazıyorlar diye biliyorum. Ben eczanedeyken başka bi kadın 67tlye aldıKızlar Aranızda climara forte bantı ve folidoce kullanan varmı sağlık ocağı yazıyor mu bunları
Benim transferden beri karnımın sağ tarafında yanma ve acı var enfeksiyon değildir inşallah geçmiyo çünküBen biraz cesaretliyim. Herkes tabi kendi ruh haline gore davranabilir
Yalniz hala hicbir sekilde bir seyim yok..
Ama onu da normal karsiliyorum. Daha once deneyimler var. Agri esigim yuksek.
Vesselam belirtilere takilmamakta lazim.
Adet agrin olur mu. Ikisi benzer diyorlar ya.Benim transferden beri karnımın sağ tarafında yanma ve acı var enfeksiyon değildir inşallah geçmiyo çünkü
Adet ağrım olmazdı su çok içiyorum zaten ona hemşireye yazdım bakalım ne diyecekAdet agrin olur mu. Ikisi benzer diyorlar ya.
Benim adet agrimda olmaz.. bol su ic enfeksiyondan supheleniyorsan.. atar hemen.
Ciddi ic ama . Elinin altinda olsun hep.
Agri degil de yanma yapar herhalde.. yazdiysan iyi..fitil kullaniyor musun. O mu yapiyor acaba.Adet ağrım olmazdı su çok içiyorum zaten ona hemşireye yazdım bakalım ne diyecek
HahahMoral bozukluğundan ziyade piyasada kaç çeşit test varsa alıp deneyesi geliyor insanın
İnşallah canım6. Gunum. Dune gore koyulasma var gorunuyor..o yuzden umutlar yeserdi
Hayırlısı olsun inşallah canımGünaydın kızlar öğleden sonra transferim var çok heyacanlıyım bana şans dileyin
Merhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?Merhaba kızlar, bugün benim transferimin 7.günü sabah gittim kan verdim, 44 çıktı, Allaha şükür, ikinci denememdi ve 2 embriyo transfer etmişti, inşaAllah pazartesi sonuç sağlıklı artar, hepimizin güzel haberlerini alırız