Benim cocuklar napiyor acaba :) bugun 3. Gun pazar aramicaz dediler.. yarinki haberi bekliyorum.Evet artık laboratuvar teknolojisiyle bunlar mümkünmüş bazı embriyolar yavaş geliştiği için anca 6.gün blast olanlar oluyor benimki de onlardan. Kalitesi iyi ama insan yine de korkuyor umarım hepimiz için güzel gider
Ahh ahh ben de 3 gün önce öyle diyordum vay be 8 tane çocuk aslında da diyordum ama son güne 2 si kalabilmişBenim cocuklar napiyor acaba :) bugun 3. Gun pazar aramicaz dediler.. yarinki haberi bekliyorum.
Ben ilk tup bebekte.. digerlerine ne yaptiniz demistimAhh ahh ben de 3 gün önce öyle diyordum vay be 8 tane çocuk aslında da diyordum ama son güne 2 si kalabilmişçok merak ediyorum neden 4, 5 tanesi gelemez 5 inci güne yumurta mi kalitesiz ne problem anlamıyorum elbette nasip kismet ama insan bi sorguluyor
Sizin bebişler de büyüyordur şimdi güzel haberlerle gelsinler inşallahBenim cocuklar napiyor acaba :) bugun 3. Gun pazar aramicaz dediler.. yarinki haberi bekliyorum.
DemiiiiSizin bebişler de büyüyordur şimdi güzel haberlerle gelsinler inşallahembriyologu telefonda beklediğim kadar kimseyi beklememiştim çok korku ve heyecanlı bir an
Evettttt bir de ben çok duygusalım ondan mıdır nedir gözlerim doluyordu hayatımda ilk defa embriyom var diyeDemiiiitelefonu her açtığımda sesim titriyordu resmen. Tüp bebeğin her aşaması çok heyecanlı sanırım
Evet evet varlığı bile güzel hissettiriyor. Bide bizim embriyolar bizden uzaktalar. İlk zamanlar tribe giriyordum bebeklerimi özledim diyeEvettttt bir de ben çok duygusalım ondan mıdır nedir gözlerim doluyordu hayatımda ilk defa embriyom var diyekonudan o kadar uzağız ki embriyomuz bile oluşmamıştı hiç tüp bebeğe kadar
HahahEvettttt bir de ben çok duygusalım ondan mıdır nedir gözlerim doluyordu hayatımda ilk defa embriyom var diyekonudan o kadar uzağız ki embriyomuz bile oluşmamıştı hiç tüp bebeğe kadar
Ben ilk tup bebekte.. digerlerine ne yaptiniz demistim2 kalsa raziyim.. tabi keske dondurulsa yedek olsa ama..nasip.. taze transfer olacagim nasip olursa
Beni de ekleyin kızlar ,38 yaş 3. Gün embriyosu çift transfer 3 ŞubatYaş, kaç embriyo, kaçıncı gün
Ekledim canımYaş
Beni de ekleyin kızlar ,38 yaş 3. Gün embriyosu çift transfer 3 Şubat
İlk deneme mi canım ?Yaş
Beni de ekleyin kızlar ,38 yaş 3. Gün embriyosu çift transfer 3 Şubat
Benim doktorum utanmasa git dağa tırman diyecekKızlar doktor bana hamur işi vs yeme dedi size de dedi mi böyle şeyler etkiliyor mu o kadar acaba biraz önce küçük boy pizza söyledim ama pişmanım
Bana bişey söylemediler canım, ekmekte hamur işi ama yiyorum benKızlar doktor bana hamur işi vs yeme dedi size de dedi mi böyle şeyler etkiliyor mu o kadar acaba biraz önce küçük boy pizza söyledim ama pişmanım
Bu süreçlerde acı oldumuBen 26 ocakta oldum
Kabız olmamak adına dedi herhalde yaBana bişey söylemediler canım, ekmekte hamur işi ama yiyorum ben
bende 4 .günde tam söküldü.. ve transfer sürecini öyle başlattık.. bilemıyorum doktorlar neye göre karar verıyor ..Bi yarın gidiyim bakıyım ne dicek. Baş ağrısından da ölüyorum ayrıcasiz 4 5 gün sonra mı gittiniz yani sökülme süreci bu dimi
Bana ne dicek acaba , başka bir forumda okumuştum lekelenme görsen bile hemen haber ver demiş doktor meselabende 4 .günde tam söküldü.. ve transfer sürecini öyle başlattık.. bilemıyorum doktorlar neye göre karar verıyor ..