Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat T tatli37 37 1 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 2 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat T turkuaz 9 2 adet Şubat 1.hafta F Farkkk 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün D denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta
Merhabalar, yaşım 33 bi aksilik çıkmazsa şubat ayı içinde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi olacağımDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat T tatli37 37 1 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 2 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat T turkuaz 9 2 adet Şubat 1.hafta F Farkkk 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün D denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta
İnşallah birlikte pozitif haberi alırızBenimde sizinle aynı gün 5. Gün embriyosu iki adet
bendede öyle olmuştu doktoru aradım tam oldugumda gelmemi istedi.. 4-5 gündübişey sorucam kızlar. Benim dün 2. Adetim başladı ama şuanda hiçbirşey yok geceden bu yana. Yarında doktora gidicem ya hiçbişey gelmezse yani adet olmamışsam daha bu neydi
İnşallah cümlemize nasip olur aminİnşallah birlikte pozitif haberi alırız
Tamam canımBenim de 5 Şubat güncelleme yanlış olmuşLilakahve rica etsem beni de günceller misiniz
Beni de ekler misin canım 1 tane 5. Gün embriyosu. 2 Şubatta transfer yapildiDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat T tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 2 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat T turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat F Farkkk 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün D denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat P perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta @gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat E emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta
Benim embriyolar da 5.gün blast olamadı 6.gün anca oldularKızlarım merhabalar insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırıız, beni de eklerseniz sevirim yaş 29 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi olacak şubatın son haftası nasipse. 13 yumurtam toplanmıştı ancak sadece 3. Tanesi 3. Günde 1. Kaliteden donduruldu, kalanlar maalesef 5. Güne gelemedibu beni cok korkutuyor ama insallah bebeğim bana tutunur bende çikolata kisti vsr ancak amh 3.81 hormonlar rahim tüpler vs hersey normal tıkanıklık vs yok, eşimde de sorun yok. Sadece embriyomun 5. Güne gelememesi beni cok üzdü ve endişelendirdi
Beni de ekler misin canım 1 tane 5. Gün embriyosu. 2 Şubatta transfer yapildi
Ekledim kızlarKızlarım merhabalar insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırıız, beni de eklerseniz sevirim yaş 29 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi olacak şubatın son haftası nasipse. 13 yumurtam toplanmıştı ancak sadece 3. Tanesi 3. Günde 1. Kaliteden donduruldu, kalanlar maalesef 5. Güne gelemedibu beni cok korkutuyor ama insallah bebeğim bana tutunur bende çikolata kisti vsr ancak amh 3.81 hormonlar rahim tüpler vs hersey normal tıkanıklık vs yok, eşimde de sorun yok. Sadece embriyomun 5. Güne gelememesi beni cok üzdü ve endişelendirdi
Bi yarın gidiyim bakıyım ne dicek. Baş ağrısından da ölüyorum ayrıcabendede öyle olmuştu doktoru aradım tam oldugumda gelmemi istedi.. 4-5 gündü
Ben ilk gün kahverengi akıntı gelince dr u aradım regl oldum diye. Sonra sadece kahverengi akıntı oldu ama hiç kanamaya dönmedi 2 gün sürdü ama günlük ped kadar dr u tekrar aradım biz bunu adet sayıyoruz dedi. Yani adet olmadım ama adetten saydı dr bakalım sana ne dicekbişey sorucam kızlar. Benim dün 2. Adetim başladı ama şuanda hiçbirşey yok geceden bu yana. Yarında doktora gidicem ya hiçbişey gelmezse yani adet olmamışsam daha bu neydi
6. Gune bekliyorlar mi yaa..ben onu yeni ogreniyorum.. benim 2. Cocugum olacak olursa. 1. Denerken 3 tup bebek denemem olmustu..3. Ya da 5. Gun embriyo transferi oluyordu sanki 2018 yili :) degisti mi ben mi.bilmiyormusum...Benim embriyolar da 5.gün blast olamadı 6.gün anca oldularben de buna üzülüyorum ama nasip olacağı varsa oluyor takmayın fazla ve onlara güvenin doktorunuz bu durumla ilgili bir yorum yaptı mı neden 5.güne gelemediler acaba
Herseyin iyiymis masallah. Yasinda genc..tutar Allahin izniyle. Erkenden evham yapma...tabi dondurulmus olsa insan daha rahat oluyor psikolojik olarak..Kızlarım merhabalar insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırıız, beni de eklerseniz sevirim yaş 29 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi olacak şubatın son haftası nasipse. 13 yumurtam toplanmıştı ancak sadece 3. Tanesi 3. Günde 1. Kaliteden donduruldu, kalanlar maalesef 5. Güne gelemedibu beni cok korkutuyor ama insallah bebeğim bana tutunur bende çikolata kisti vsr ancak amh 3.81 hormonlar rahim tüpler vs hersey normal tıkanıklık vs yok, eşimde de sorun yok. Sadece embriyomun 5. Güne gelememesi beni cok üzdü ve endişelendirdi
Benim embriyolar da 5.gün blast olamadı 6.gün anca oldularben de buna üzülüyorum ama nasip olacağı varsa oluyor takmayın fazla ve onlara güvenin doktorunuz bu durumla ilgili bir yorum yaptı mı neden 5.güne gelemediler
Ay insallah sımsıkı tutunur bebişlerimizde bizeBenim embriyolar da 5.gün blast olamadı 6.gün anca oldularben de buna üzülüyorum ama nasip olacağı varsa oluyor takmayın fazla ve onlara güvenin doktorunuz bu durumla ilgili bir yorum yaptı mı neden 5.güne gelemediler acaba
3. Günde dondurulup 5. Güne gelememesi çok üzdü canım ama insallah sımsıkı tutunur bilmiyorum korkuyorum elimde olmadan ama çok şükür ki transfer edilecek embriyolar olustuHerseyin iyiymis masallah. Yasinda genc..tutar Allahin izniyle. Erkenden evham yapma...tabi dondurulmus olsa insan daha rahat oluyor psikolojik olarak..
Evet artık laboratuvar teknolojisiyle bunlar mümkünmüş bazı embriyolar yavaş geliştiği için anca 6.gün blast olanlar oluyor benimki de onlardan. Kalitesi iyi ama insan yine de korkuyor umarım hepimiz için güzel gider6. Gune bekliyorlar mi yaa..ben onu yeni ogreniyorum.. benim 2. Cocugum olacak olursa. 1. Denerken 3 tup bebek denemem olmustu..3. Ya da 5. Gun embriyo transferi oluyordu sanki 2018 yili :) degisti mi ben mi.bilmiyormusum...