Canım araştırma yada üniversite hastanelerinin genetik bölümü de yapıyor ama biz hemen sonuç çıksın diye biyo-gen diye özel bi yerde yaptırdıkCanım Kromozom testlerinizi nerede yaptırdınız bende bir embriyom genetiğe gitti yaşım 40 olduğu için doktor istedi eğer öyle bir
Test varsa bende yaptırmak isterim
Kırmızı olmadığı sürece korkma canım. İnşallah yerleşmedirKızlar 6. Gün açık kahverengi leke geldi sildiğimde peçeteye ilk kez böyle birsey oluyor sizce korkmalı mıyım
Bizimki de öyle.Bizim merkez 5.güne ulaşanlardan parça alıp gönderiyor ama her embriyo başına 500 dolar istiyorlar o yüzden soruyorlar kaçını yollamak isterseniz gibi
İstanbul’da mıCanım araştırma yada üniversite hastanelerinin genetik bölümü de yapıyor ama biz hemen sonuç çıksın diye biyo-gen diye özel bi yerde yaptırdık
Biz yaptırmadık canımBizimki de öyle.
350 dolar + KDV dedi. 500 e denk gelir herhalde.
Pgt olunca döllenen yani 5. güne ulaşan tüm embriyoları gönderiyorlar ama sana bağlı tabi istersen hepsini aynı anda göndermeyebilirsin maliyet açısından ağır gelirse. Benim 11 embriyom oluştu 5. güne, 5 tanesini bir gönderdik sonraki ayda kalan 6 yı gönderdik.zaten o süreçte dondurulmuş oldukları için sorun oluşmuyor. İstersen dondur kullanmayacağını 1 yıl sonra pgt ye gönder sıkıntı olmuyor.Canım pgt olunca döllenen tüm yumurtaları mi gonderiyor ?
Bende tek embriyo gönderdim genetiğe 350 dolar bide piyopsım ücreti 1500 toplamda 12 bin ödedikBizimki de öyle.
350 dolar + KDV dedi. 500 e denk gelir herhalde.
Yok biz ist değiliz canımİstanbul’da mı
Bi araştırayım İstanbul’da varsa bende yaptırırm ücret ne kadarYok biz ist değiliz canım
Kesin vardır orda ücreti tam hatırlamıyorum bin-bin beşyüz arasıydı zaten zam gelmiştir canımBi araştırayım İstanbul’da varsa bende yaptırırm ücret ne kadar
Canim embriyo başı 500 dolardan 165 bin lira mi ödediniz yaklaşık ?Pgt olunca döllenen yani 5. güne ulaşan tüm embriyoları gönderiyorlar ama sana bağlı tabi istersen hepsini aynı anda göndermeyebilirsin maliyet açısından ağır gelirse. Benim 11 embriyom oluştu 5. güne, 5 tanesini bir gönderdik sonraki ayda kalan 6 yı gönderdik.zaten o süreçte dondurulmuş oldukları için sorun oluşmuyor. İstersen dondur kullanmayacağını 1 yıl sonra pgt ye gönder sıkıntı olmuyor.
Antalya hangi hastanede yapıyorsunuzBizim öyle İstanbul Ankara gibi meşhur yer değil canım antalyda yaşadığımız için burda tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz siz?
İnşallah öyledir. İlk iki tüp bebek deneyimim de böyle olmamıştı korktum açıkçasıKırmızı olmadığı sürece korkma canım. İnşallah yerleşmedir
Çok iyi genetiğe 12 bin verdik en aZından önceden yaptıran direk transfer isterim 3 yumurtam 5 güne gitti 6.günü beklediler bir tane kaldı 6 güneKesin vardır orda ücreti tam hatırlamıyorum bin-bin beşyüz arasıydı zaten zam gelmiştir canım
inşallah canım takip et bakalım tekrar gelecek miİnşallah öyledir. İlk iki tüp bebek deneyimim de böyle olmamıştı korktum açıkçası
Bi bakayım sabahtan yazayım asistana riskli derse gitmem işe.devam edecek mi bilmiyorumDevam ederse bence imkanin varsa yarin gitme ise..hatta birkac gun.. drla haberles. Belki rapor yazar..gece takip et. Tavsiye..sen bilirsin tabi ama
Yok kuzum benim yaptırdığım yerde 295 dolardı geçen sene yaptırdık o zamanın kuruyla 65 bin falan ödedik.Canim embriyo başı 500 dolardan 165 bin lira mi ödediniz yaklaşık ?
Yok canım benim lekelenmem olmadı bugün test yaptırdım 81.5 geldi ona odaklanmaKızlar lekelenme olayı şart mı ? Hiç bir şekilde leke vs gelmediyse hamile değiliz diye mi düşünmeliyiz
Oh icim rahatladı canım çok sagolYok canım benim lekelenmem olmadı bugün test yaptırdım 81.5 geldi ona odaklanma