- 8 Ekim 2022
- 52
- 7
- 25
Eşim azospermi bizde a life gitmeyi düşünüyoruz memnun kalanı çokEşi azospermi olup a lıfeda tedavi gören veya görmüş olan var mı?
Canım nasılsınEşim azospermi bizde a life gitmeyi düşünüyoruz memnun kalanı çok
Bende iyiyim canım aynen uğraşıyoruz kuzum Rabbim yardımcımız olsunYaa teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın uğraşıyoruz hala
Ay hadi inşallah şubat sonunda pozitif görürüm bendsYaa o zaman iyi ettiniz hadi güzel haberler olsun inşallah yumurta kalitesi önemli yaşından dolayı kalitesiz olmaz bence bu yüzden rahat ol sen canım
eczacılar rutinde kullanılanı yazıyor hemşiren ne diyorsa oyle kulllan. sıkıntı yapma bir şey olmaz inşallah.. benimki bu şekilde canımEstrofemi nasil kullanacaksin..hemsire verdigi kagitta gunde 3 yaziyor.. eczaci ustune etiket yapistiriyor ya orada 1 yaziyor.bugun farkettim 2 gundur eksik iciyorum onun yuzunden
tedavimiz aynı. ben de aynı ilaçları kullandımHerkese merhabaEmin olmamakla beraber Şubat sonu transfer olacagim inşallah. Diyarbakırda tedavi görüyorum. Cyclo ilacı kullanıyorum bitmek üzere, 2 gün önce lucrin yaptım. Adet bekliyorum, olunca transfer hazırlığı başlanacak nasipse. Yaş 30 , 5.gun tek embriyo planliyoruz. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Hayırla sonuçlansın inşallah. Gecikmez ise haftaya bende adet olacağım. Opu sonrası 2.adette başladı demi benim öyle oluyortedavimiz aynı. ben de aynı ilaçları kullandımadet oldum transfer hazırlıgındayım
opu yu eylül de olmuştum ilk transferim kimyasal oldu. o yüzden 2 ay dinlendim. ocakta başladık tekrar transfer hazırlıgına bu ay olacak inşallah. bu arada normal adet tarihimden 3 gün erken oldum. cyclo dan kaynaklı sanırım ilaç bittikten sonraki hafta olunuyorHayırla sonuçlansın inşallah. Gecikmez ise haftaya bende adet olacağım. Opu sonrası 2.adette başladı demi benim öyle oluyor
Ben de erken olurum inşallahopu yu eylül de olmuştum ilk transferim kimyasal oldu. o yüzden 2 ay dinlendim. ocakta başladık tekrar transfer hazırlıgına bu ay olacak inşallah. bu arada normal adet tarihimden 3 gün erken oldum. cyclo dan kaynaklı sanırım ilaç bittikten sonraki hafta olunuyor
ben de korktum gecikir diye ama hemşirem de geciktirmez dedi erken bile oldu senin de gecikmez inşallah bir gün bir gündür bizim içinBen de erken olurum inşallahpazartesi bitiyor ilacım. Lucrini adetin kaçıncı günü vurdun peki ben 18.gun yani 2 gün önce. Geciktiriyor yazmışlar hep ama umarım gecikmez
İnşallah bu sefer tutunur bebeğin sanaben de korktum gecikir diye ama hemşirem de geciktirmez dedi erken bile oldu senin de gecikmez inşallah bir gün bir gündür bizim içinadetin 20. günü vurdum lucrini
inşallah inşallahİnşallah bu sefer tutunur bebeğin sanaben de transfer sürecinden hem korkuyorum hem bir an önce gelsin istiyorum. Yaşadıklarımıza değsin sonucu
Ben daha çok ignelerden çekiniyoruminşallah inşallahbence bu serüvenin en güzel parçası transfer bebegimizle birleştiğimiz an. inşallah kucagımıza aldıgımız da olur senin ilk transferin mi olacak
inşallah son da olurBen daha çok ignelerden çekiniyorumevet. İlk deneme olacak inşallah 2.ye gerek kalmaz
Aslında biraz da insanlar korkutuyor insanı yoksa ben kullanmadığım iğnenin acıtıp acıtmadığını nerden bilecem.Daha kullanmadan oksapar korkulu rüyam oldu. Ben de senin gibi düşünüyorum olsun da katlanırım vallainşallah son da olurevet iğne süreci biraz zor. ama benim agrı eşiğim cok yüksek ya da psikolojik olarak bilmiyorum hiç hissetmiyorum bile taş gibi olmuşum.dün kan verecektim 3 kez denendi olmadı 4. de oldu hiç bana mısın demedi. hayırlısıyla olsun da her şeye katlanırım modundayım
Hiç korkma canım insanlara da bakma neleri atlattık biz, kolay mı geldik bu süreçlere? Herşey bebeğimiz için böyle düşünAslında biraz da insanlar korkutuyor insanı yoksa ben kullanmadığım iğnenin acıtıp acıtmadığını nerden bilecem.Daha kullanmadan oksapar korkulu rüyam oldu. Ben de senin gibi düşünüyorum olsun da katlanırım valla
yok yok hafif yakıyor sadece oyle dayanılmayacak gibi degil.Aslında biraz da insanlar korkutuyor insanı yoksa ben kullanmadığım iğnenin acıtıp acıtmadığını nerden bilecem.Daha kullanmadan oksapar korkulu rüyam oldu. Ben de senin gibi düşünüyorum olsun da katlanırım valla