Görünüyor canım, inşallah çabucak koyulaşırBu da benim testim. 6 subat 2 adet 5. Gun embriyosu.
30 ocak igne oldugum icin o nedenle de cikmis olabilir. Tutmus diyebilmem icin koyulasma gormem lazim.bu testi ilk kez kullaniyorum.
Insallah canim. Koyulasma gormeden var diyemiyorum.daha once farkli test ile bu sekilde gorup negatif aldigim icin.Görünüyor canım, inşallah çabucak koyulaşır
Evet sabah sınavda görevliydim şimdi kan vermeye gidiyorum. Hayırlısı bakalım korkuyorum bende farklı bir heyecan varInsallah canim. Koyulasma gormeden var diyemiyorum.daha once farkli test ile bu sekilde gorup negatif aldigim icin.
Sen ne yaptin bugun kan verecektin degil mi
Hadi inşallah yaa çok heyecanlıElimde farklı en erken gebelik testi var onu yarın yapicam çıkarsa ondada hemen kan testi vericem inşallah
Bende var o gazman gibi dolanıyorum ortalıktaKızlarım günaydın
Bugün 3. gün göğüs hassasiyetim geçtigaz problemim ise hala devam ediyor
Ama tutunca da kendını kasmış sıkmış oluyorsun o daha kötü geliyor banaHiç geçmiyor demi ama brn korkuyorum sanki salsam tutunmada gidicek olmayacak gibi
Hadi bakalim. Bizi de unutma haberdar etEvet sabah sınavda görevliydim şimdi kan vermeye gidiyorum. Hayırlısı bakalım korkuyorum bende farklı bir heyecan var
Dualarım ve Umutlarım seninle canımEvet sabah sınavda görevliydim şimdi kan vermeye gidiyorum. Hayırlısı bakalım korkuyorum bende farklı bir heyecan var
Canım bana ilk 3 gün oturarak kıl demişti hemşire. Şimdi ayakta kılmaya başladım. Sen de hiç terk etme içine sinmiyorsa oturarak devam et sonuç çıkana kadar. Ama bırakma canım tam şu an Allaha ibadet etmemiz gereken zamanlardayızGünaydın kızlar. Biraz saçma olabilir ama transfer olduğum günden beri namazı bıraktım gibi bir şey oldu eğilip doğrulma durumu karnımı kasar diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Namaz kılan arkadaşlarım kılmaya devam ediyor mu herhangi bi sorun oldu mu
Hayırlısı olsunnn , ben 5. Gün yaptım silikti bugun 6. Gün yaptım çizgi yok. Neyse canımı sıkmıyorum yinede belki kanda çıkar:)Laboquick bana hep cizgi cikariyordu..baska testle yapinca cikmiyordu.o nedenle o marka almadim.. ama bunu da ilk kez kullaniyorum yalanci pozitif ya da 1 gibi bir degeri cikarir mi bilmiyorum (laboquic poz cikinca kanda 0.6 cikmisti bu kadar hassas olamaz herhalde :)
O yuzden ona lanetim var
Yaa hayırlısı olsunn , sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tek embriyomuydu çiftmi:)Çok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
Ovulasyon testi gebelikte pozitif mi çıkartıyor. Bir gebenin günlüğünün testi sanırımKızlar gün gün ovulasyon testi yapıyordum ve ovulasyon testi gebelik testinden önce sonuç verdi güvenilir ve kaliteli bir marka testayy çok heyecanlıyım ben ya yarın beklemicem galibaEki Görüntüle 3385291
Bugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktıHadi inşallah yaa çok heyecanlı
Bende var o gazman gibi dolanıyorum ortalıkta
Amin canım inşallahBugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktıdarısı inşallah bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun
Yaa ne güzel maşallahBugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktıdarısı inşallah bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun
Tutamam ki bu akşam eşimle en yakın hastaneye gidip test yapicaz az önce yaptığım testide atayım ay çok heyecanlıyım ya arkadaşlar belki abartiyorum ama 8 senedir bu anı bekliyorum kusura bakmayın olurmuAmin canım inşallahtut kendini yarına kadar
Kıyamam heyecanını anlıyoruz tabikiTutamam ki bu akşam eşimle en yakın hastaneye gidip test yapicaz az önce yaptığım testide atayım ay çok heyecanlıyım ya arkadaşlar belki abartiyorum ama 8 senedir bu anı bekliyorum kusura bakmayın olurmu
Tutamam ki bu akşam eşimle en yakın hastaneye gidip test yapicaz az önce yaptığım testide atayım ay çok heyecanlıyım ya arkadaşlar belki abartiyorum ama 8 senedir bu anı bekliyorum kusura bakmayın olurmu
Bugun 6. günüm 5. Gün embriyosu sormak isteyenlere daha tazeyken hemensöyleyeyim belirtim bel ağrım çok var iç bacak ve kalça ağrısı göğüste şişlik ve sancı ayy çok teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin arkadaşlarKıyamam heyecanını anlıyoruz tabikikaçıncı günün bugün.
Aynen kan ver bakalım kaç çıkacak beta
Teşekkür ederimtebrik ederiz
6. Günde hemen gözüktü kız maşallahBugun 6. günüm 5. Gün embriyosu sormak isteyenlere daha tazeyken hemensöyleyeyim belirtim bel ağrım çok var iç bacak ve kalça ağrısı göğüste şişlik ve sancı ayy çok teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin arkadaşlar