Canımmmm tebrik ederimm çok çokk sevimdim yaaaBugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktı darısı inşallah bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm tebrik ederimm çok çokk sevimdim yaaaBugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktı darısı inşallah bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun
Teşekkür ederim demi ama burda daha net gozukuyor diğerleri farklı testti hayalet çizgi çıkıyordu6. Günde hemen gözüktü kız maşallah
Sağlıkla artsın inşallah
Yaa kz seninle transferin ilk gününden beri konuşuyoruz inşallah sende ilerleyen günlerde böyle güzel bir haberi paylaşırsın yaa çok isterim valla rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin ben heyecandan göz yaşıma boğuldum inanki çok istiyorum sizlerde inşallah sevic göz yaşları dokersiniz böyleCanımmmm tebrik ederimm çok çokk sevimdim yaaa
Farkli marka ile yaptiysan hassasiyet dolayisi ile cikmamistir belki...Hayırlısı olsunnn , ben 5. Gün yaptım silikti bugun 6. Gün yaptım çizgi yok. Neyse canımı sıkmıyorum yinede belki kanda çıkar:)
Evet bu daha netTeşekkür ederim demi ama burda daha net gozukuyor diğerleri farklı testti hayalet çizgi çıkıyordu
Ekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah14 Şubatta dondurulmuş bir tane 3.gün embriyo transferi olacağım arkadaşlar. Beni de ekler misiniz listeye ?
Sen beni kandirdin hani yapicaktin bugunCanımmmm tebrik ederimm çok çokk sevimdim yaaa
Çok aşırı bir belirti bekleme canım bende de olmadı o kadar. O ilaçları kullanmıyorum canımSadece kaşık ağrısı ve yorgunluk var ekstra birşeyim yok açıkçası oda ilaçlardan olabilir.prolutex veya clexane kullanıyor musun
Canım yapacaktım ama elimde tek test var takibini sağlamak için yarın ilk idrarımla bir test daha lazım yakınımda nöbetçi eczane yok sanırım yarın başlayacağım eşim hiç yapma desedeSen beni kandirdin hani yapicaktin bugun
Allahım şükürler olsun nazar değmesin inşallahBugunki heyecanımı saklayamiyorum bı test daha yaptım onda daha net çıktı darısı inşallah bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun
Hayırlı olsun canım darısı bizim gibi bekleyenlere olsunTutamam ki bu akşam eşimle en yakın hastaneye gidip test yapicaz az önce yaptığım testide atayım ay çok heyecanlıyım ya arkadaşlar belki abartiyorum ama 8 senedir bu anı bekliyorum kusura bakmayın olurmu
Canım ne durumdasın çıktı mı sonucun?Evet sabah sınavda görevliydim şimdi kan vermeye gidiyorum. Hayırlısı bakalım korkuyorum bende farklı bir heyecan var
MaşallahKızlar test sonucum çıktı. Bugün 9. Gün 81.5 geldi beta hcg, nasıl sizce?
Aynen valla kutlama var gerçekten bu akşam kanda netlesince eşimin arkadaslari rahat bırakmazlar inşallah darısı isteyenlerin başınaAllahım şükürler olsun nazar değmesin inşallah
Yarın kutlama yapacağız desene
Yaşasınnnnnn
Gayet iyi . Dusuk bir deger degil. 2 gun sonra artisi da guzel sekilde gormek nasip olur insallah..Kızlar test sonucum çıktı. Bugün 9. Gün 81.5 geldi beta hcg, nasıl sizce?
Önceki test ne zamandı ve kaç çıkmıştı canımKızlar test sonucum çıktı. Bugün 9. Gün 81.5 geldi beta hcg, nasıl sizce?
İnşallah kuzumm dualarım hepimizleteşekkürler inşallah düzenli artarMaşallah
Kaç çıktığı değil de düzenli artıp artmadığı önemli canım benim. Tebrikler arkadaşımmmm
Darısı bizlere inşallah 40’lıklar (ben) çok bekledi Rabbim onlara da mucize versin kuzum dua edin
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim dualarım sizinle inşallahHayırlı olsun canım darısı bizim gibi bekleyenlere olsun