Ay cankm teşekkür ederim açıklaman ve güzel hislerin içinYok kuzum öyle deme niye umutları olmasın kibenim bir gece çok ağrım oldu transferden sonra hemşire hattına yazdım aradılar o zaman söylemişti çok ağrım oldu korktum diye, normal dediler olası bir kanamada arttırırız dediler. Ama her halükarda kanama lekelenme vs test gününü bekleyeceksin diyorlar. Hamile olup kanama da olabiliyor çünkü.
Özetle kendileri söylemedi ben arayınca söyledilergönlünü ferah tut sen her şey güzel olcak
Hemen çıktı bu 1 dkdaÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
Bence var canımÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
Yaaa inşallah canm ya çok teşekkür ederim dunku testi bir türlü kamera çekmiyordu ama bu rahatlıkla çıktı inşallah vardır darısı sizlerin basinaBence var canımHayırlı olsun
İlk 3 gün oturarak kıldım ama sonrasında normal kıldım kalkarken destek alarak kalkiyorumGünaydın kızlar. Biraz saçma olabilir ama transfer olduğum günden beri namazı bıraktım gibi bir şey oldu eğilip doğrulma durumu karnımı kasar diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Namaz kılan arkadaşlarım kılmaya devam ediyor mu herhangi bi sorun oldu mu
Gunaydin.gorunuyorÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
Teşekkür ederimGunaydin.gorunuyorhayirli olsun simdiden
olmasa hemen cıkmazdı canım var bence. hayırlısı olsun pozitif cıkanları görünce umutlanıyoruz biz deÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
ay ben gordum varrBu da benim testim. 6 subat 2 adet 5. Gun embriyosu.
30 ocak igne oldugum icin o nedenle de cikmis olabilir. Tutmus diyebilmem icin koyulasma gormem lazim.bu testi ilk kez kullaniyorum.
Laboquick bana hep cizgi cikariyordu..baska testle yapinca cikmiyordu.o nedenle o marka almadim.. ama bunu da ilk kez kullaniyorum yalanci pozitif ya da 1 gibi bir degeri cikarir mi bilmiyorum (laboquic poz cikinca kanda 0.6 cikmisti bu kadar hassas olamaz herhalde :)ay ben gordum varrinşallah iğneyle alakasızdır ama ben iğnenin cok etki edip yanlış sonuc verdigine daha hiç şahit olmadım. koyulaşır inşallah
Ben oturarak kılmaya devam ediyorum tamamen namazı terk etmektense böylesi daha iyi olur diye düşündüm fazla eğilmemeye çalışıyorum yinedeGünaydın kızlar. Biraz saçma olabilir ama transfer olduğum günden beri namazı bıraktım gibi bir şey oldu eğilip doğrulma durumu karnımı kasar diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Namaz kılan arkadaşlarım kılmaya devam ediyor mu herhangi bi sorun oldu mu
Kızlar kalçadan yapılan progestan iğne beni mahvediyor. Yapilan yerde aşırı ağrı yaşıyorum vurulduktan saatler sonra bile. Aynı durumu yaşayan ya da yaşamayan var mı?
Aynen bende de öyle kalcam mosmor olmuş ağrıyor daAy inşallah canımmbenim geçen transferimde de olmuştu ama bu kadar erken olmamıştı negatifti o
Canım değerin çok iyi yüksek bile , benim 3 şubat 2 tane 5.gün embriyo ve dün sonucum 44 di, seninki buna göre çok çok iyi, hiç merak etme inşaAllah pazartesi güzel artış görürüzKızlar betanın düşme ihtimali yoktur dimi ya bilginiz varmı kaç olduktan sonra artık düşme ihtimali yok