Yaaa ben bitiyorum ama böyle mesaj alinca daha çok heyecanlanıyorum çok teşekkür ederim olumlu yorumlariniz için yarın tekrar baktiricam farklı bir testle darısı sizlerin basina inşallaholmasa hemen cıkmazdı canım var bence. hayırlısı olsun pozitif cıkanları görünce umutlanıyoruz biz de
Öyle deme transferin ilk iki günü göğüs ağrım yoktu 3.4 gündür baya göğüs ağrım var bel agrimda çok ve sıcaklık basması aynı şekilde sabaha kadar açık yatıyorum inşallah hepsi tutunma belirtisidir güzel sonuçlar alırsın inşallahmerhaba kizlar 8 subat 2 kez transfer oldum. Ilk denemem 3. Gun embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 8 şubatta 6. Gün embyosu transfer oldum ve 3 günüm şuan ve sadece gaz problemim var sürekli gaz yapma isteği oluyor ve bu beni çok korkutuyor. Acaba embriyo tutulumumu engeller mi? Onun dışında hiç birşey hissetmiyorum?! Bel ağrım var onu da yatış pozisyonuma bağlıyorum bi sağ bi sol birde ilaçlardan bazen ateş yükseliyor camı acıp üstümü açıp yatıyorum ondan sanırım. Hiç bir hissiyatım yok ve bu beni çok endişelendiriyorkorkuyorum ya bu seferde olmazsa benim gibi olan süreci nasıl geçmiş olanlar anlatırsa bir nebze rahatlayacam. Rabbim kucağımızı boş koymasın
Valla kasıkta şişlik hissiyatı var ona rağmen devam ediyorum eğilip kalkıyorum da bir sorun olmaz benceBen oturarak kılmaya devam ediyorum tamamen namazı terk etmektense böylesi daha iyi olur diye düşündüm fazla eğilmemeye çalışıyorum yinede
Ayyy bende gördüm yarın bı daha yap inşallah bebişin seninledir hayırlı olsun şimdidenBu da benim testim. 6 subat 2 adet 5. Gun embriyosu.
30 ocak igne oldugum icin o nedenle de cikmis olabilir. Tutmus diyebilmem icin koyulasma gormem lazim.bu testi ilk kez kullaniyorum.
gaz olayı bende de var yamerhaba kizlar 8 subat 2 kez transfer oldum. Ilk denemem 3. Gun embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 8 şubatta 6. Gün embyosu transfer oldum ve 3 günüm şuan ve sadece gaz problemim var sürekli gaz yapma isteği oluyor ve bu beni çok korkutuyor. Acaba embriyo tutulumumu engeller mi? Onun dışında hiç birşey hissetmiyorum?! Bel ağrım var onu da yatış pozisyonuma bağlıyorum bi sağ bi sol birde ilaçlardan bazen ateş yükseliyor camı acıp üstümü açıp yatıyorum ondan sanırım. Hiç bir hissiyatım yok ve bu beni çok endişelendiriyorkorkuyorum ya bu seferde olmazsa benim gibi olan süreci nasıl geçmiş olanlar anlatırsa bir nebze rahatlayacam. Rabbim kucağımızı boş koymasın
Bende kılmıyorum şu an korkuyorum gibi. Birde fitilin geri gelmesi rahatsızlık veriyor.Günaydın kızlar. Biraz saçma olabilir ama transfer olduğum günden beri namazı bıraktım gibi bir şey oldu eğilip doğrulma durumu karnımı kasar diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Namaz kılan arkadaşlarım kılmaya devam ediyor mu herhangi bi sorun oldu mu
Hafif bir gölge görüyorum inşallah vardır canımÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce
İnslalah bu testim düne göre daha belirgin dünkü yok denecek kadar silikti kamerada gözükmüyordu bile hatta ikisini bir arada çekeyim hemenHafif bir gölge görüyorum inşallah vardır canım
Elimde farklı en erken gebelik testi var onu yarın yapicam çıkarsa ondada hemen kan testi vericem inşallahHafif bir gölge görüyorum inşallah vardır canım
Sadece kaşık ağrısı ve yorgunluk var ekstra birşeyim yok açıkçası oda ilaçlardan olabilir.prolutex veya clexane kullanıyor musunYaa amin canım inşallahnasılsın belirtin vs var mı
Insallah. Su an muallakAyyy bende gördüm yarın bı daha yap inşallah bebişin seninledir hayırlı olsun şimdiden
Ay bende de var o sıcak basması ve ben biÖyle deme transferin ilk iki günü göğüs ağrım yoktu 3.4 gündür baya göğüs ağrım var bel agrimda çok ve sıcaklık basması aynı şekilde sabaha kadar açık yatıyorum inşallah hepsi tutunma belirtisidir güzel sonuçlar alırsın inşallah
Hiç geçmiyor demi ama brn korkuyorum sanki salsam tutunmada gidicek olmayacak gibigaz olayı bende de var ya
Bariz fark var canım inşallah artarak devam eder koyulukİnslalah bu testim düne göre daha belirgin dünkü yok denecek kadar silikti kamerada gözükmüyordu bile hatta ikisini bir arada çekeyim hemen