Evet kullanıyorum canım. Kötü bişey mi bu lekelenmeMerhabalar öncelikle hayırlı olsun doktorunuza bu lekelenmeyi haber edin lütfen kanama bölgesi oluşmuş olabilir progestan fitil kullanıyor muusnuz?
Kırmızıya dönüşmediği sürece çok büyük sıkıntı yaratmıyor korkma ama doktorunu bilgilendirmen de fayda var canım bilgisi olması iyi olurEvet kullanıyorum canım. Kötü bişey mi bu lekelenme
Benim de lekelenme var canım .1 kere de kırmızı geldi ama bir daha öyle gelmedi. Sorun olabilir mi?Merhabalar öncelikle hayırlı olsun doktorunuza bu lekelenmeyi haber edin lütfen kanama bölgesi oluşmuş olabilir progestan fitil kullanıyor muusnuz?
Progestron muHaydi kızlar meyve saati
Daha gelmediyse sorun yoktur Allahın izniyle ama bu tür durumları hep doktora bilgi geçmek gerekir belki çağırır kontroleBenim de lekelenme var canım .1 kere de kırmızı geldi ama bir daha öyle gelmedi. Sorun olabilir mi?
Çok net var :) gözün aydıııın, darısı hepimizin başınaaKızlar 2 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım sizce varmı hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 3385137
Ayy canım bu hayalet değil baya baya görünüyor maşallah tebrik ederim güzel anne grubun maşallahı varKızlar 2 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım sizce varmı hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 3385137
Kuzum doktoruna mesaj gönder istersen. İçin rahat etsin stres yapma bu süreçteİyi çok şükür iyi geldiysembenim leke yine gelmiş canım yaa
Hayırlı olsunKızlar 2 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım sizce varmı hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 3385137
8. Gün yani bugün. Var tabi inşallah sağlıkla artar canımKızlar 2 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım sizce varmı hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 3385137
O fitili görmez olaydımHaydi kızlar meyve saati
Niye kız ne olacakO fitili görmez olaydım
Değişik bir ortaya karışık olmuş
Hayirlisi olsun.bu hayal olamaz canimKızlar 2 şubatta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım sizce varmı hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 3385137
Kacinci gun embriyosu transfer edilmistikızlar benim 1 Şubattı transfer bugün 9. gün. Doğal siklusta transfer oldum, günde sadece 1 kere progestan dex iğne oluyorum. Dün lekelenmelerim oldu, doktor normal olduğunu söyledi. Bugün yşne devam ediyor doktor sorun olmadığını yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Sabah erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. Bu akşam da bir kere koyu renkli geldi leke, kırmızımsıydı. Korktum yeniden yazdım ama cevap alamıyorum. Progestan yetersiz kalıyor olabilir mi acaba? Erken gebelik testinde çıkmamasının çok normal olduğunu söyledi doktor. Olsaydı çıkmaz mıydı? Kanama neden oluyor olabilir?
5. gün embriyosuKacinci gun embriyosu transfer edilmisti