3. Gun icin erken.. belirtiye de takilma. Tabi iki duruma kendimizi hazirlamamiz guzelSelam kızlarrr benim 2 tane 3. Gün embriyo transferim oldu normalde pazartesi yani 8. Günümde test yapıcaktım ama arkadaşımın ısrarlarıyla bugün yaptım sonuç negatif zaten hiç ağrılarım da yok o yüzden bi yerde bu sonucu bekliyor gibiyim ama tabi hiç takmıyorum dert etmiyorum hayırlısı bakalım sizi bilgilendirmek istedim
Ptesi 8. Gün olacaksa çok erken yapmışsın bence canım moralini bozma hala pozitif çıkma şansı varSelam kızlarrr benim 2 tane 3. Gün embriyo transferim oldu normalde pazartesi yani 8. Günümde test yapıcaktım ama arkadaşımın ısrarlarıyla bugün yaptım sonuç negatif zaten hiç ağrılarım da yok o yüzden bi yerde bu sonucu bekliyor gibiyim ama tabi hiç takmıyorum dert etmiyorum hayırlısı bakalım sizi bilgilendirmek istedim
Amin inşaAllahAy hadi inşallah ikiside tutunmuştur canım sağlıkla artmasını nasip etsin Rabbim
Hmm anladım iyi yapmışsınızHayır canım, direk gittim kan verdim, daha önce bozuk test almışlığım var hamile olmadığım halde pozitif çıkmıştı, o yüzden pek güvenim yok testlere
3 subatmiydi transfer..Yaptım şimdi de negatiffffgBen elendim siz devam edin
ben ilk 4 gün 1 tane sonrakı 3 gün 2 tane bugünden itibaren de 3 tame kullanacagım. herkeste ayni yan etki olmuyor demek ki. oyşe olmayı tercih ederdimCanım bende kullanıyorum günde 3 tane ama yine eskisi gibiyim çoraplarımı çıkarınca ayağım üşüyor. Sen günde kaç tane içiyorsun
Aa ben konak hastanesinde Dr. Şeyma Fenercioğlu na gidiyorum senEvet var hangi hocada yaptırdınız acaba
Evet 3 subat3 subatmiydi transfer..
Test günün ne zaman dur hemen bozma moraliniEvet 3 subat
12 subat test günüm , yoo moralim de hiç bozuk değil vallahi üzülürüm sanıyordum ama üzgün değilim yaa herseyin bi vakti zamanı vardırTest günün ne zaman dur hemen bozma moralini
Medical park trabzon muSen yine iyiydin. Opu da o odada 5 kişiydik biz en son gelen kızı sedyeyle odanın ortasına bıraktılar yer yoktu diye. Bende aynı yerde tedavi oldum
Ben kanda negatifi görmeden umutsuzluğa düşmem dur bakalım12 subat test günüm , yoo moralim de hiç bozuk değil vallahi üzülürüm sanıyordum ama üzgün değilim yaa herseyin bi vakti zamanı vardır
Evet.bende hasan beye gidiyorumMedical park trabzon mu
yaa maşallah maşallah ben buradayım diyor resmenKızlar benim de 8. Gün yarın test günüm çok şükür son durumu bildiriyorum
Koyulasmis bak.. cok sukurKızlar benim de 8. Gün yarın test günüm çok şükür son durumu bildiriyorum
Maşallah bu iş olmuş arkadaşım gözün aydın valla testini gördüköe mutlu oluyorumKızlar benim de 8. Gün yarın test günüm çok şükür son durumu bildiriyorum
Maşallah maşallahKızlar benim de 8. Gün yarın test günüm çok şükür son durumu bildiriyorum
Emek doğerAa ben konak hastanesinde Dr. Şeyma Fenercioğlu na gidiyorum sen